27.1 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPărăsim Netflix? RCS RDS DIGI lansează alternativă de streaming la un preț...

Părăsim Netflix? RCS RDS DIGI lansează alternativă de streaming la un preț de nimic – doar 3 lei! Explorează mii de filme populare la un cost infim!

Date:

Stiri Similare

Netflix a făcut o serie de ajustări recente pentru a-și mări veniturile și baza de clienți. Cu toate acestea, după performanța remarcabilă din timpul pandemiei, interesul publicului față de serviciul lor a început să scadă. Criticile în ceea ce privește selecția lor de filme și seriale promovate intens au făcut ca mulți să caute alternative la Netflix.

DIGI RCS RDS propune o gamă de pachete foarte atrăgătoare și considerabil mai accesibile decât Netflix. Cei care iubesc filmele și serialele au opțiunea de a adăuga pachetul MAXPAK pentru numai 15 lei lunar. Plus, dacă te decizi să te abonezi în perioada unei promoții, cheltuiala scade substanțial.

MAXPACK include, pe lângă cinci canale de filme difuzate pe televizor, și acces la HBO 1, 2, 3, Cinemax 1, 2 și platforma HBO Max. Aici se găsesc nenumărate producții de succes precum True Detective, Friends și Big Bang Theory, dar și filme de marcă, cum ar fi Barbie, Aquaman sau seria Hunger Games.

Alternativa la Netflix este substanțial mai accesibilă

Un alt serviciu cu un cost extrem de scăzut este Film Now, disponibil la prețul de doar 3 lei pe lună. Acesta poate fi vizualizat atât pe televizor cât și online prin Digi Online, dacă aveți un pachet de cablu de la RCS RDS DIGI.

În ianuarie, de exemplu, au fost transmise filme de mare succes precum Matrix Resurrections, House of Gucci sau The Secrets of Dumbledore. Inițial, RCS RDS DIGI a oferit acces gratuit la acest canal, însă după aceea a introdus o sumă simbolică pentru abonați pentru a evita inserarea reclamelor care ar putea întrerupe proiecția filmelor.

Abonamentul cel mai economic la Netflix este 5 euro, ceea ce înseamnă aproximativ 25 de lei pe lună. Principalul punct de nemulțumire din partea abonaților este că nu este posibil să urmăresc simultan pe mai mult de un ecran. Dacă doresc această funcție, suma se dublează la 10 euro.

La HBO MAX, această limitare nu există și vine cu un preț mai mic. Cu toate astea, Netflix își menține poziția de lider pe piața de conținut streaming și în acest start de an.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri