27.1 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPareri aspirator vertical Dreame V9 Pro

Pareri aspirator vertical Dreame V9 Pro

Date:

Stiri Similare

Dreame V90 Pro, o mătură electrică fără fir populară, cu un design elegant, aproape futurist și caracteristici tehnice respectabile.

Curățenia propriei locuințe este un aspect de mare importanță și nu trebuie subestimat, atât pentru a menține un profil estetic ordonat și riguros, cât și pentru a trăi în condiții optime de igienă.

Mai ales dacă cineva locuiește în casă în număr mare, este foarte ușor ca locuința să se murdărească frecvent. Elementul care tinde să se murdărească cel mai mult este podeaua, deoarece pășești pe ea de numeroase ori pe zi, adesea cu pantofi cu talpa murdară.

Aparatul ușor specific pentru a efectua această sarcină de curățare este aspiratorul, care face foarte ușoară, comodă și rapidă curățarea podelelor, chiar și a celor mari. Există multe dintre ele pe piață, fiecare cu propriile merite și dezavantaje, dar cele Dreame V9 Proun model inovator care este extrem de eficient și confortabil de utilizat.

Să aflăm mai multe despre el în detaliu, concentrându-ne pe design, funcțiile pe care le posedă, meritele și dezavantajele sale și tipul de alimentare, un aspect care este întotdeauna important atunci când cumpărăm un aspirator.

Prezentare generală a Dreame V9 Pro

Design Dreame V9 Pro

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Această mătură electrică are dimensiuni foarte compacte, ceea ce o face ușor de manevrat și ușor de utilizat fără oboseală, fiind ideală chiar și pentru persoanele în vârstă. Puterea Dreame V9 Pro este cu siguranță unul dintre punctele sale forte, deoarece permite aspirarea prafului și a murdăriei cu o eficiență de aspirare foarte mare, realizând astfel o curățare optimă și perfectă.

Poate fi utilizat pe orice tip de podea, cum ar fi gresie, parchet, parchet laminat, covor, marmură sau ceramică etc.

Spre deosebire de aspiratoarele convenționale, Dreame V9 Pro este alimentat cu baterii, ca un smartphone sau o tabletă, ceea ce înseamnă că poate fi reîncărcat și utilizat ulterior, fără a fi nevoie să fie conectat la priză, ceea ce îl face și mai convenabil, mai liber în mișcare și mai confortabil de utilizat.

Dreame V9 Pro - Aspirator fără fir, cu acumulator, 20.000 Pa, aspirație puternică,...

Dreame V9 Pro – Aspirator fără fir, cu acumulator, 20.000 Pa, aspirație puternică,…

 • Tehnologie patentată Space3.0: Motorul digital fără perii Space3.0 de mare viteză, care asigură o alunecare a blițului în 0,3 secunde. O putere de aspirare de 120 AW, un motor de până la…
 • Sistem de filtrare în 5 trepte complet etanș: absoarbe eficient 99,99% din particulele fine de 0,3 microni, eliberând aer proaspăt și creând un mediu sigur și confortabil….

Conținutul pachetului

În interiorul pachetului găsim:

 • 1x Stick de conectare metalic
 • 1x Corpul principal al aspiratorului
 • 1x Cap de curățare pentru rolele moi
 • 1x duză cu raft 2 IN 1
 • 1x 2 IN 1 Perie de praf
 • 1x Încărcător de siguranță
 • 1x dock de încărcare de perete
 • 1x Cap de curățare a acarianului electric
 • 1x Manual de instrucțiuni

Dimensiuni, design și materiale

Un avantaj al Hoover Dreame V9 Pro este cu siguranță dimensiunea pe care o are, care este foarte mică în comparație cu majoritatea celorlalte modele de aparate ușoare.

Acestea sunt 122,6 x 25,8 x 21,1 cm, pentru un greutate totală de numai 1,5 kg. Acest lucru se datorează, fără îndoială, și structurii interne a principalelor componente, care a fost optimizată în mod semnificativ tocmai pentru ca greutatea să fie cât mai mică posibil. În ansamblu, Dreame V9 Pro este compus dintr-o parte inițială, cu mânere speciale pentru utilizare și butoane pentru pornirea și oprirea acestuia, realizate din plastic și ABS, un corp central alungit, cu înălțime personalizabilă, ideal pentru a se adapta oricărui utilizator, realizat din metal rezistent la zgârieturi și la impact, și o parte finală din aliaj de aluminiu, care are rolul concret de a aspira podelele, foarte eficient și eficace.

Un aspect inovator al acestui aspirator este stația de încărcare verticală, o modalitate de încărcare și depozitare două în unu, pentru a economisi și mai mult spațiu, datorită și designului cu catarame care face depozitarea mai sigură. Timpii de încărcare sunt foarte rapizi, în jur de 3,5 ore pentru o încărcare completă a bateriei, fără ca aceasta să consume prea multă energie electrică. Acest model este o alternativă viabilă la Dyson.

Aspirație: putere și calitate

Scopul pentru care a fost emisă Dreame V9 Pro este, evident, pentru aspirarea prafului și a murdăriei, motiv pentru care acest subiect merită o analiză mai aprofundată și mai amănunțită. Compania s-a străduit să ofere o putere de aspirare și o eficiență optime, evitând în același timp alte aspecte negative, cum ar fi emisiile de zgomot excesiv sau dimensiunile mari și, prin urmare, greutatea totală.

Toate acestea se datorează motorului digital fără perii Space3.0 de mare viteză, cu o creștere a aspirației de 0,3 secunde. De fapt, puterea de aspirare este impresionantă, de 120AW, cu o viteză a motorului de până la 100.000 rpm. În sprijin există, de asemenea, presiunea vântului Super 20000PA, care ajută la asigurarea unei aspirații absolut nivelate pentru a asigura o performanță fără probleme.

Operațiunea de aspirare este foarte silențioasă, la 68 dB (A), susținută de motorul inovator și eficient fără perii. Din păcate, multe aspiratoare au tendința de a emite mult zgomot în timpul utilizării, ceea ce este deranjant atât pentru persoanele din casă, cât și pentru vecini.

Utilizabilitatea Dreame V9 Pro

Utilizabilitatea acestui aparat ușor este excelentă, atât datorită dimensiunilor sale reduse, cât și a funcțiilor pe care le deține. Scopul principal este de a curăța podelele din orice material, datorită prezenței unei perii electrice cu role mari, cu un motor independent la capăt.

Curăță eficient toate tipurile de murdărie, cum ar fi particule, praf, păr, peri și diverse resturi mici. De asemenea, împiedică părul să se prindă. În general, acesta oferă, prin urmare, o performanță de curățare extrem de profundă. Dar nu numai atât.

Puteți chiar să îl separați de mâner și de restul aspiratorului și să folosiți un aspirator mic „în miniatură” pentru a curăța și aspira praful și acarienii de pe orice suprafață din casă, cum ar fi paturile, mobila etc. Este capabil să pătrundă în fibre pentru a atrage acarienii și pielea moartă, eliminând 99,9% din acestea.

Moduri de aspirație

Aspirația este foarte eficientă și puternică datorită motorului Brushlass Space 3.0. Tehnologia de separare cu mai multe cicloane Dreame permite o forță centrifugă puternică, care permite separarea prafului și a gazelor, blocând permanent 99,99% din polen, praf și altele.

Aspiratorul este foarte ușor de instalat datorită componentelor sale de blocare. Apoi, va fi posibil să folosiți modul de aspirare cu peria electrică pentru podele sau să separați și să folosiți aspiratorul de mână.

Există două moduri de aspirare care pot fi selectate, modul economic, care oferă o putere medie și o durată de viață mai lungă a bateriei, și modul MAX, care oferă 8 minute de aspirare Super Power pentru a face față celor mai dificile lucrări de curățare.

Rezervor

Rezervorul aspiratorului Dreame V9 Pro este foarte încăpător, aproximativ 0,5 litri, și permite aspirarea și reținerea unei cantități mari de praf și murdărie.

Există, de asemenea, filtre speciale care permit reținerea acarienilor și a particulelor minuscule fără ca acestea să scape ulterior. Golirea acestuia este foarte ușoară și convenabilă, prin simpla apăsare a unui buton, iar apoi poate fi utilizat din nou la eficiență maximă.

Alimentare, baterie și autonomie

Un punct forte al aspiratorului Dreame V9 Pro este alimentarea cu energie electrică, prin prezența unei baterii încorporate care evită necesitatea de a-l ține conectat la priză în timpul utilizării, oferind o mai mare libertate de mișcare.

Bateria cu litiu de putere Samsung are o capacitate de 2500 mAh, cu o tensiune de 25,2V, ceea ce oferă o autonomie excelentă de utilizare, în funcție și de modurile de aspirare pe care decideți să le folosiți. Reîncărcarea are loc, după cum s-a menționat deja, într-o stație de încărcare verticală, într-un timp foarte scurt, aproximativ trei ore și jumătate.

Sistemul de răcire cu aer SmartCool 3.0 Air Flow împiedică supraîncălzirea bateriei aspiratorului, permițând o mai mare eficiență și durată de viață, precum și o mai bună funcționare a dispozitivului în general.

Specificații tehnice

 • Marca: Xiaomi
 • Model: Dreame V9 Pro
 • Tip: Aspirator fără fir
 • Greutate: 1,50 kg
 • Dimensiuni: 60.00 x 22.00 x 23.00
 • Material: plastic, ABS, metal, aliaj de aluminiu
 • Tipuri de pardoseli: mochetă, podea din lemn, podea din marmură, podea din gresie, mochetă de tip shag, gresie ceramică
 • Capacitatea recipientului de praf: 0,5 litri
 • Nivelul de zgomot (dB): ≤78dB
 • Putere (W): 400 W.
 • Tensiune (V): DC 4,5-18 V.
 • Frecvență (Hz): 50 – 60Hz
 • Capacitatea bateriei: 2500 mAh
 • Tensiunea bateriei: 25,2 V.

Dreame V9 Pro: dintr-o privire

Am văzut și analizat toate aspectele principale ale aspiratorului Dreame V9 Pro cu siguranță unul dintre cele mai bune de pe piață, având în vedere raportul preț-performanță.

Utilizabilitatea este foarte bună, datorită diverselor funcții și moduri de aspirare pe care le posedă, precum și datorită dimensiunilor reduse, cu o greutate totală de numai 1,5 kg.

Aspectul inovator care îl diferențiază de majoritatea modelelor este faptul că are o baterie integrată, evitând astfel operațiunea enervantă de a trebui să-l conectezi de fiecare dată la prize diferite. Bateria este bine îngrijită, cu tehnologie de răcire și autonomie ridicată, cu reîncărcare în timp scurt.

În interiorul pachetului vom găsi 1 băț de conectare metalic, corpul principal al aspiratorului, un cap de curățare cu role moi, o duză cu cremalieră, un încărcător de siguranță, un dock special de încărcare pe perete, un cap de curățare pentru acarieni electrici și un manual de instrucțiuni, pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu asamblarea și utilizarea, totuși foarte simplă și intuitivă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri