6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăȘtiriPareri camare supraveghere Ezviz Ezcube Pro TY1

Pareri camare supraveghere Ezviz Ezcube Pro TY1

Date:

Stiri Similare

Dacă doriți să vă monitorizați casa și bunurile, puteți decide să instalați un sistem de supraveghere video capabil să înregistreze orice mișcare și tot ceea ce se întâmplă, mai ales în timpul absenței proprietarului. Există multe varietăți de produse pe piață, dar există unul care ocupă, fără îndoială, o poziție preeminentă, și anume Ezviz Ezcube Pro Ip camera video Ip.

Ezviz este o marcă a companiei Hikvision, considerată cel mai mare producător de sisteme de supraveghere video din lume. Acesta oferă o gamă largă de produse Smarthome gestionabile prin intermediul unei aplicații.

Tehnologia a făcut mari progrese în ultima vreme și a intervenit și în acest domeniu specific, facilitând o mai bună gestionare a sistemului prin intermediul unui cont personal.

Prezentare generală a produsului

ezviz ezcube pro ip prezentare generală

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Ezviz Ezcube Pro Ip camera video Ip dispune de un design minimalist și compact: dimensiunile sale permit plasarea produsului oriunde doriți, fără a crea probleme de spațiu sau de spațiu.

Forma sa modernă și culoarea albă transformă camera într-un adevărat accesoriu de mobilier, caracterizat de un impact estetic puternic.

Este un dispozitiv foarte versatil și ușor de utilizat: trebuie doar să citiți informațiile din pachet și să instalați aplicația Ezviz (Android – iOS), pentru a gestiona camera IP prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră.

De asemenea, este posibil să gestionați dispozitivul prin intermediul PC-ului, dar, în acest caz, va trebui să descărcați software-ul Ezviz Studio pentru PC-urile cu Windows sau plug-in-ul video pentru Mac Safari, care poate fi găsit pe site-ul oficial.

Pachetul include:

 • O cameră video Ezviz ezCube Pro
 • Un adaptor de alimentare
 • O placă de metal
 • Un adeziv din spumă
 • Un kit de șuruburi
 • Un ghid introductiv

Principalele funcționalități

caracteristici ale camerei ip ezcube pro

Principalele funcționalități ale Eziviz Ezcube Pro Camera video Ip sunt multiple: în primul rând, merită menționată operațiunea de streaming video de 24 de ore, care vă permite să surprindeți fiecare moment cu streaming video 24/7, unghi de vizualizare de 135° și zoom digital cu modul video HD 1080p și 8x.

Produsul este deosebit de apreciat pentru difuzorul și microfonul încorporate, astfel încât puteți asculta și vorbi cu ușurință cu copilul sau cu un membru al familiei și chiar comunica cu animalul de companie, dându-i instrucțiuni să nu se comporte greșit.

Sistemul de supraveghere video oferă alerte instantanee cu privire la detectarea mișcărilor prin notificări direct pe smartphone-ul dumneavoastră.

Acest lucru este foarte comod, deoarece permite persoanei în cauză să verifice imediat și să se asigure că totul merge bine.

Există, de asemenea, și vedere pe timp de noapte. Camera ezCube Pro este capabilă să supravegheze bunurile chiar și în întuneric, la o distanță de până la zece metri.

De asemenea, este inclusă și o capacitate de stocare locală gratuită, datorită cardului Micro SD care poate stoca până la 128 GB.

În ceea ce privește procedura de utilizare, există o instalare ușoară care nu necesită cunoștințe speciale și este asigurată o conexiune Wi-Fi.

Perfect ca un monitor pentru copii

ezcube pro ip monitor pentru copii

Acest dispozitiv este deosebit de potrivit pentru monitorizarea copiilorchiar și atunci când nu sunteți acasă sau când vă aflați într-o altă zonă a casei. Acest lucru face posibilă monitorizarea în orice moment, chiar și pe întuneric.

Camera trece în mod automat în modul de noapte în cazul unei vizibilități reduse. Datorită fluxului video clar și monocratic, se pot obține imagini clare și detaliate.

Oricine își poate verifica copilul în timp ce doarme, fără a face zgomot, sau își poate vedea biroul, magazinul sau orice altceva.

Puteți afla mai multe despre acest subiect citind ghidul nostru despre cele mai bune monitoare pentru copii.

Certificat pentru a lucra cu Alexa

Atunci când plănuiți să cumpărați această cameră video, trebuie să știți că produsul este Amazon Certified Funcționează cu Alexa.

Acest lucru înseamnă că poate fi controlat prin voce, prin intermediul unei serii de dispozitive controlate de Alexa.

Datorită difuzorului și microfonului integrate, subiectul poate vorbi în liniște cu o altă persoană, chiar dacă se află în medii diferite, sau poate asculta sunetul ori de câte ori primește o notificare.

Avantaje

După cum se poate observa, acest model este caracterizat de o serie de avantaje deloc neglijabile, printre care se numără ușurința de instalare: mai exact, procesul inițial presupune descărcarea și înregistrarea aplicației în limba dorită, pornirea camerei și scanarea codului QR.

Puteți partaja camera de asemenea, cu membrii familiei și prieteni, trebuie doar să vă partajați contul și să trimiteți codul de verificare.

În plus, este posibil să se regleze sensibilitatea camerei în funcție de mișcare și să se înregistreze totul în deplină siguranță. Pe scurt, este un dispozitiv care permite unui control direct și complet situației, astfel încât să fiți mereu la curent cu situația.

Dezavantaje

Este dificil de abordat acest aspect în mod satisfăcător, pentru simplul fapt că nu există dezavantaje deosebite în ceea ce privește Ezviz Ezcube Pro Ip camera video Ip.

Dezavantajele acestui model sunt minime în comparație cu nenumăratele avantaje și, cu siguranță, depind de nevoile și de utilizarea fiecăruia. Cu toate acestea, merită subliniat faptul că nu suportă toate rețelele Wi-fi, dar trebuie să aflați care sunt valabile verificând cu atenție specificațiile tehnice ale produsului.

Caracteristicile tehnice ale dispozitivului

 • Codul articolului: 7909012
 • Model: CS-CV206 (ezCube alb)
 • Greutate: 118 grame
 • Dimensiuni11 x 5,8 x 3,8 cm
 • Calitatea video: Full HD 1080p (1920×1080)
 • Unghiul de vizualizare: 135
 • Zoom digital: 8x
 • Vedere pe timp de noapte7,5 metri
 • Audio cu două căi: Da
 • Conectivitate fără fir: Wifi 2.4 GHz
 • Imagine panoramică: Nu
 • IFTTT: Da
 • Micro SD: Da, până la 128 GB
 • Componente incluse în pachet1x cameră video Ezviz ezCube Pro, 1x sursă de alimentare, 1x placă metalică, 1x spumă adezivă, 1x kit de șuruburi, 1x ghid de introducere.

Concluzii finale

După ce am examinat cu atenție funcționalitățile produsului și, în consecință, avantajele pe care le oferă, trebuie să considerăm această cameră video ca fiind un sistem de supraveghere video bune și eficiente, caracterizate de un raport calitate/preț ridicat și aparținând segmentului mediu al pieței.

Deși este vorba despre cifre mici, performanța este net superioară altor produse similare de pe piață.

Din acest motiv, este recomandabil să evaluați cu atenție înainte de a face o achiziție și, dacă nu sunteți un expert în domeniu, este recomandabil să vă bazați pe un expert care va fi capabil să identifice cea mai bună alegere pentru nevoile dumneavoastră.

În orice caz, acest model se prezintă ca un sistem de securitate la îndemână, conceput pentru distracție și comunicare ușoară.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri