3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriRecenzie Dyson Cyclone V10 Absolute

Recenzie Dyson Cyclone V10 Absolute

Date:

Stiri Similare

Aspiratorul fără fir Dyson Cyclone V10 Absolute este cel mai bun de pe piață: foarte puternic, dotat cu numeroase accesorii deja incluse în cutie și plin de caracteristici care îl fac un produs care trebuie cumpărat: aflăm mai multe în acest revizuire.

Timp de mulți ani, au existat aspiratoare care sunt deosebit de eficiente, dar incomode de utilizat. Aceste produse au fost timp de mulți ani calul de bătaie al numeroaselor companii de pe piață, inclusiv al Dyson.

Din fericire, tehnologia a făcut pași mari, introducând noi modele de aspiratoare care cu siguranță nu ne-au dezamăgit așteptările. Mai ales aspiratorul Dyson Cyclone V10 Absolute, un model de ultimă generație pentru a ține pasul cu vremurile.

Fondatorul companiei Dyson a fost primul care a inventat și comercializat aspiratoare fără fir: o alegere îndrăzneață, dar care a revoluționat o întreagă industrie.

Prezentare generală

dyson v10 absolute hoover design

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Modelul V10 Absolut este noul aspirator fără fir prezentat de companie, calul de bătaie, dacă vreți să îi spuneți așa. Nu vorbim despre aspiratorul obișnuit, ci despre o adevărată invenție care a schimbat modul în care se face curățenie în case.

Noul model este cel mai puternic din gamă și are o funcționalitate excelentă. A venit timpul să spunem adio aspiratoarelor manuale obișnuite, grele, greoaie și greu de manevrat și să facem loc confortului.

Atunci când se intenționează achiziționarea unui aparat de curățenie casnică, este clar că se optează pentru un model care să asigure rezolvarea mai multor probleme, printre care se numără atât puterea de aspirare, cât și confortul persoanei care îl folosește.

The Dyson Cyclone V10 Absolute este alegerea potrivită în acest caz, deoarece peria sa turbo motorizată poate curăța orice suprafață din casă, chiar și murdăria de pe covoare, deoarece peri de nailon captează particulele mai mari, în timp ce filamentele din fibră de carbon captează praful fin.

Nu uitați că recipientul este cu aproximativ 40 la sută mai mare decât Dyson V8astfel încât să puteți curăța toată casa sau mașina dintr-o dată, fără a fi nevoie să goliți recipientul.

Principalele funcționalități

dyson v10 prezentare generală absolută

ătură electrică fără fir Dyson dispune de un arbore ceramic cu un tratament de 1600 de grade. Această structură permite o rezistență mai mare decât cea a oțelului și, de asemenea, o mai mare lejeritate.

Funcțiile principale sunt aceleași ca la modelele anterioare, dar principala diferență este puterea aparatului în ceea ce privește sistemul de filtrare și aspirare. Nu este o coincidență faptul că noul model dispune de un mini perie turbo pentru a îndepărta temeinic toate tipurile de praf, chiar și cel păr de animale.

Instrumentul este delicat cu orice tip de pardoseală, deoarece are 3 moduri de aspirare diferite, pe care le puteți alege în funcție de necesități, și dispune de un sistem de filtrare a aerului capabil să elimine până la 99,7% din particule.

Performanță

dyson v10 performanță absolută

Performanța acestei mături electrice fără fir este cu adevărat excelentă, datorită puterii motorului său. În acest sens, se poate spune că tehnologia ciclonică a fost perfecționată de-a lungul timpului pentru a asigura o bună 14 cicloane concentrice care generează forțe de până la 79.000 G.

Structura aspiratorului este perfect aliniată cu motorul și cu recipientul, astfel încât să garanteze o rată de aspirare mai mare decât modelele anterioare, în care poziția recipientului și a motorului erau perpendiculare pe structură. O altă diferență substanțială se referă la baterie, o baterie cu 6 celule, fără nicio schimbare în ceea ce privește greutatea.

Eficiența maximă este garantată de faptul că mătura electrică poate fi folosită timp de o oră fără întrerupere, timp necesar pentru a curăța un întreg apartament.

În orice caz, trebuie remarcat faptul că există 3 niveluri de putere pentru a fi selectat, alegerea este pur personală și depinde cu siguranță de tipul de suprafață care trebuie curățată.

Accesorii incluse

Dacă nu aveți nicio idee despre noul model Dyson și doriți să primiți mai multe informații și detalii, este util să căutați direct pe site-ul oficial Amazon, care se ocupă de vânzarea unora dintre modelele companiei, în special a celei mai recente inovații, Dyson V10 Absolute.

Accesoriile incluse în acest model se referă la:

 • Perie multifuncțională
 • Mini perie turbo
 • Duză de lance
 • Mini perie delicată

În plus față de aceste elemente, este posibil să se adauge altele, cum ar fi suporturi, extensii și așa mai departe. Acest lucru depinde de necesitate și de utilizare.

Caracteristici tehnice

Acestea sunt specificațiile tehnice declarate de producător.

 • Marca: Dyson
 • Model: 226397-01
 • Numele modelului: Cyclone V10 Absolut
 • Greutate2,68 kg
 • Dimensiuni: 25 x 25,6 x 126,6 cm
 • Capacitate: 0,76 litri
 • Volum: 1 litru
 • Putere33,8 wați
 • Tensiune25,2 volți
 • Nivelul de zgomot: 87 dB
 • Funcționalitate: Fără sac, fără fir, devine portabil, baterie de lungă durată, stație de încărcare de perete, trei moduri de aspirare

Avantaje

Aspectele pozitive ale acestui model sunt multe, iar acest lucru este confirmat de numeroasele recenzii raportate de cei care au cumpărat și utilizat deja noul produs.
Dyson Cyclone V10 Absolute reprezintă gigantul comerțului electronic cu un rating excelent.

Inutil să mai spunem că avantajele sunt curățenie maximăcu tot confortul posibil, într-un interval de timp destul de rezonabil. În plus, în cadrul valoare pentru bani nu trebuie subestimată, având în vedere oferta accesibilă de pe acest amplasament.

Dezavantaje

Ca în cazul oricărui aparat electrocasnic, este necesar să se evalueze eventualele dezavantaje înainte de a cumpăra un aspirator.

Nu este posibil să se abordeze această problemă în mod satisfăcător în acest caz, pentru simplul motiv că nu sunt raportate dezavantaje deosebite. Singurul dezavantaj ar putea fi poziția de parcare. La fel ca toate modelele Dyson, acesta din urmă nu poate rămâne în poziție verticală atunci când nu este utilizat, necesitând astfel un perete de sprijin.

Acest defect, dacă îl putem numi așa, nu se referă exclusiv la modelul Dyson, ci în general la toate cele care au motorul aproape de mâner și, prin urmare, cu un centru de greutate ridicat.

În afară de aceasta, nu sunt raportate opinii negative cu privire la alte aspecte, nu în ultimul rând pentru că clienții au declarat în mod repetat că acesta este un produs revoluționar cu adevărat bun.

Verdict final

bază de încărcare dyson v10

Alegerea noului aspirator Dyson Cyclone V10 Absolute înseamnă să vă ușurați mult viața de acasă, bazându-vă pe o marcă cu o garanție absolută. Îți recomand să profiți de oferta de pe Amazon.

Alternativele la acest produs

Cauți alternative bune la acest produs? Am scris deja un ghid pentru a alege cel mai bun aspirator și o mătură electrică verticală; în caz contrar, puteți consulta categoria aspiratoare robotizate sau unele dintre recenziile noastre, cum ar fi Dyson V8 Absolute, H.Koenig UP600 sau Rowenta RO3753EA.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri