27.1 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriRecenzie iRobot Roomba 671

Recenzie iRobot Roomba 671

Date:

Stiri Similare

Menținerea curățeniei și a ordinii în casă nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru cei care duc o viață destul de agitată între muncă, copii și diverse angajamente. iRobot Roomba 671 recenzie și să vă rezolvați problemele pentru totdeauna.

Deși aceasta este o problemă majoră, din păcate, oamenii au din ce în ce mai puțin timp pentru a se dedica curățeniei casnice și încearcă să depășească această problemă optând pentru soluții alternative.

Din fericire, situația s-a schimbat mult față de trecut, iar tehnologia a făcut pași mari în acest sens, introducând pe piață modele de aspiratoare concepute pentru a ușura viața oamenilor.

Cu mult timp în urmă era practic de neconceput cumpărarea unui aspirator care arăta ca un robot totul de făcut, dar astăzi chiar este posibil să investești bani în mod satisfăcător și să obții o curățenie profesională în gospodărie fără a renunța la diversele tale sarcini zilnice.

Există atât de multe modele pe piață și ai de unde alege, dar unul în mod special ne atrage atenția: este vorba de noul model iRobot Roomba 671care a fost introdus pentru a actualiza seria 600 și a ține pasul cu vremurile.

O prezentare generală a produsului

prezentare generală irobot roomba 671

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Noul model vă permite să vă curățați casa printr-un gest foarte simplu, și anume. la simpla apăsare a unui buton.

În acest caz, robotul asigură o curățare temeinică, mult mai puțină muncă pentru o singură persoană. Sistemul patentat de curățare în 3 etape curăță în profunzime orice zonă a casei în care se concentrează cel mai mult murdăria.

Roomba 671 aspiră în mod repetat podeaua, adunând chiar și cel mai fin praf, și este capabil să treacă cu ușurință peste covoare.

Un aspect important care trebuie subliniat este programarea robotului aspirator: Mulți oameni nu știu că este posibil să pornească robotul și să facă curățenie în casă chiar și în absența proprietarului, care între timp se poate dedica pur și simplu altor lucruri.

Caracteristici cheie

irobot roomba 671 funcții

 

Acest model are dimensiuni și greutate diferite față de modelul 650, iar funcțiile sunt, de asemenea, diferite.

Prin intermediul Tehnologia Dirt Detect este capabil să recunoască cele mai murdare locuri din încăpere, activând un sistem de curățare completă.

Aveți posibilitatea de a programarea curățeniei săptămânale prin intermediul aplicației iRobot Home (Android – iOS) și selectați funcția SPOT.

În plus, toate Aspiratoare iRobot sunt dotate cu informații iAdapt, acest lucru înseamnă că funcționarea dispozitivului se bazează pe modele precise de curățare, fără teama de a deteriora mobilierul sau orice alt obiect de mobilier, datorită senzorilor de proximitate.

iRobot Roomba 671 este prevăzut cu conexiune Wifi cu aplicație gratuită și dispune de sistemul Virtual Wall, care creează o barieră invizibilă pe care robotul nu o va trece.

Potrivit pentru părul de animale

Sistem de curățare irobot roomba 671

 

Datorită tehnologiei AeroVac, Roomba 671 aspiră eficient părul, inclusiv părul păr de animale de companie.

De aici se poate deduce că acest model este perfect pentru cei care dețin animale de companie, dar cărora le place să își păstreze casa curată, îndepărtarea tuturor urmelor de păr de pe covoarepodele și orice suprafață.

Control vocal cu Alexa

Un alt aspect care nu trebuie subestimat la cumpărare este cel al potențialul inteligent al acestui robot.

De exemplu, este pe deplin compatibil cu Amazon Alexa. Aceasta permite controlul vocal și interacțiunea cu orice altă persoană sau animal aflat într-o altă parte a casei.

Această funcție este foarte convenabilă dacă aveți nevoie să comunicați, folosind telefonul mobil și profitând de conexiunea cu aplicația.

Specificațiile produsului

Acestea sunt specificațiile tehnice ale Aspirator robot iRobot Roomba 671.

 • Brand: iRobot
 • Model: Roomba 671
 • Culoare: Negru
 • Greutate: 3 Kg
 • Dimensiuni: 34 x 34 x 9 cm
 • Diametru: 34 cm
 • Putere: 10,23 wați
 • Tensiune: 220 volți
 • Nivelul de zgomot: 58 dB
 • Autonomie: 60 de minute
 • Conținutul pachetului1x Robot iRoomba 671, 1x bază pentru acasă, 1x baterie litiu-ion, 1x perie de curățare.
 • Caracteristici speciale: comenzi Alexa și asistenți vocali suportați, senzori Dirt Detect, curățare în 3 etape, singurul aspirator robot cu două perii de curățare, perfect pentru curățarea părului de animale de companie

Avantajele

Atunci când intenționează să achiziționeze un astfel de aparat, potențialul cumpărător este foarte interesat să compare avantajele unui astfel de model cu un altul, iar în acest caz, comparația nu poate decât să stârnească o evaluare satisfăcătoare, deoarece aspectele care pot fi evaluate pozitiv sunt cu adevărat multe: în primul rând, vorbim despre un produs relativ ieftin.

Pentru funcțiile pe care le are, prețul este mai mult decât proporțional, iar acest aspect nu trebuie subestimat; are o aspirație excelentă, iar în momentul în care simte nevoia să se reîncarce, este capabil să se întoarcă în mod autonom la bază; așa cum am menționat deja, se are posibilitatea de a controla acest robot printr-o aplicație cu adevărat excepțională și permite, de asemenea, programarea curățeniei, în funcție de nevoile zilnice ale fiecăruia.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, este nivelul de zgomot este într-adevăr foarte scăzut și acest lucru îl diferențiază de alte produse similare; datorită cartografierii mediului de acasă, poate curăța perfect și liniar orice încăpere, fără pericol de coliziune sau cădere, deoarece are senzori speciali.

În cele din urmă, se știe că este, de asemenea, un model excelent pentru cei care iubesc animalele de companie și nu renunță la compania lor.

După cum se poate înțelege, motivele care te conving să cumperi sunt multe și nu lasă nici o umbră de îndoială cu privire la potențialul său garantat.

Dezavantajele

Aici este oportun să luăm în considerare și posibilele dezavantaje, dar în ceea ce privește modelul Roomba 671 nu se poate face o descriere detaliată pentru simplul fapt că nu există aspecte negative relevante.

Au fost efectuate mai multe sondaje cu referire la acest robot, dar nimeni nu s-a plâns de un anumit aspect al aparatului.

Poate că singurul dezavantaj, dacă poate fi considerat ca atare, se referă la durata de viață a bateriei care nu este deosebit de strălucitoare pentru persoanele care locuiesc într-o casă foarte mare.

De asemenea, ar fi putut fi mai bună, având în vedere noua versiune a robotului, în schimb este practic aceeași cu modelele anterioare, dar acest lucru nu indică un sistem de curățare nesatisfăcător.

Concluzii finale

roomba 671 robot hoover garanție

Părerile celor care au avut ocazia să încerce personal noul robot sunt numeroase și pot fi consultate direct pe site-ul oficial Amazon sau pe diverse forumuri.

Mărturiile sunt aproape toate pozitive și exprimă o anumită apreciere pentru calitatea și puterea de curățare.

iRobot Roomba 671 este considerat un robot de foarte bună calitate, cu siguranță unul dintre cele mai puțin costisitoare din linia 600, cu un sistem de curățare potrivit pentru locuințe de diferite dimensiuni.

Având în vedere funcționalitatea sa, în general se poate considera că are un raport calitate-preț foarte bun.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri