14.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăȘtiriPareri Banda LED Meross MSL320

Pareri Banda LED Meross MSL320

Date:

Stiri Similare

Bandă LED RGB reprezintă o adevărată revoluție în domeniul tehnologiei de iluminat. Benzile LED de acest tip oferă posibilitatea de a personaliza locuința într-o manieră cu totul originală și plină de viață, deoarece sunt dispozitive de iluminat capabile să creeze lumini speciale prin combinarea diferitelor culori.

Această combinație este capabilă să creeze numeroase nuanțe de culoare, ceea ce poate fi considerată o alternativă excelentă la lumina albă obișnuită folosită pentru a ilumina încăperile. Pe scurt, achiziționând o bandă LED RGB veți putea să vă decorați interiorul și să adăugați o notă unică casei dumneavoastră.

Din acest motiv, am decis să realizăm o analiză detaliată și cuprinzătoare a unei benzi LED care este deosebit de populară deoarece este produsă de o companie bine cunoscută în industrie: banda Meross MSL320 RGB LED Strip.

Prezentare generală a dispozitivului

O prezentare generală a benzii cu LED-uri Meross MSL320

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Meross MSL320 este o bandă LED inteligentă concepută pentru a fi amplasată în interior, deoarece nu este rezistentă la apă. Este ușor de instalat, iar cele două benzi de 5 metri din pachet sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.

LED-urile asigură o iluminare excelentă a încăperii în care sunt amplasate, iar pornirea și oprirea celor două benzi se poate face prin conectarea acestora la Wi-Fi-ul casei și apoi la aplicația Meross.

Datorită aplicației furnizate, puteți seta rapid și ușor modurile și culorile de iluminare ale benzii și puteți decide, de asemenea, să utilizați funcția de temporizare, dacă este necesar. Banda este compatibilă cu Google Assistant, Apple Homekit și Alexa.

Meross 10M Intelligent Led Strip inteligent, compatibil cu HomeKit, Alexa, Google, RGB,...

Meross 10M Intelligent Led Strip inteligent, compatibil cu HomeKit, Alexa, Google, RGB,…

 • ★Siri & cu HomeKit: Puteți controla banda WiFi prin Siri sau cu un alt HomeKit (iOS 13 sau mai mare). „Hei, Siri, schimbă lumina în roșu” sau „Alexa, schimbă lumina în albastru”. Pentru.
 • ★Control la distanță: Activați/dezactivați banda intalligentă Wi-Fi prin intermediul aplicației Meross. Puteți controla starea luminii. Ar putea schimba lumina în culori diferite cu doar un…

Design, lumini RGB și impact

La Meross MSL320 RGB LED Strip este caracterizat de un design simplu, dar în același timp capabil să asigure un impact estetic remarcabil odată ce LED-urile sunt aprinse. Cele două benzi Meross sunt ușoare, subțiri și nu foarte late. Datorită dimensiunilor minime și flexibilității lor, acestea sunt ușor de amplasat în orice parte a casei: pot fi adaptate atât la suprafețe drepte, cât și la suprafețe curbe, iluminând astfel orice zonă a casei dumneavoastră.

Funcționarea acestei benzi LED Meross se bazează pe metoda RGB, un acronim care înseamnă roșu, verde și albastru. Un LED RGB, de fapt, amestecă diferitele nuanțe de roșu, verde și albastru pentru a da viață unei serii de culori diferite cu o mie de nuanțe, perfecte pentru decorarea unui număr mare de obiecte și a aproape oricărui spațiu din casă.

Benzile LED RGB Meross pot fi aplicate pe televizor, calculator sau birou, dar pot fi folosite și pentru a personaliza camere întregi sau în bucătărie, datorită lungimii lor considerabile. Culorile disponibile sunt multe și variate și puteți alege să vă faceți spațiul unic folosind unul dintre cele cinci moduri de iluminare diferite disponibile.

Impactul vizual al benzilor LED RGB este senzațional. Utilizarea lor vă va permite să creați atmosfere sugestive și mereu diferite fără a fi nevoie să folosiți lămpi sau becuri.

Benzile Meross pot fi, de asemenea, instalate în camerele copiilor pentru a crea un spațiu distractiv și relaxant, mai ales seara, când este timpul ca cei mici să meargă la culcare.

Procedura de instalare

Benzile LED RGB Meross sunt foarte ușor de instalat. În interiorul pachetului de achiziție, cele două benzi LED sunt rulate pentru a forma două bobine: primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să derulați aceste bobine. În continuare, trebuie să decideți dacă să tăiați sau nu benzile LED pentru a se potrivi cu suprafața camerei sau a obiectului pe care vor fi amplasate. Benzile pot fi, de fapt, tăiate, deoarece au zone de tăiere situate la 10 cm distanță.

Benzile LED au apoi o parte adezivă pe spate care este extrem de rezistentă la căldură și care permite ca banda LED să fie lipită pe suprafața aleasă. Pentru a instala LED-urile, trebuie doar să îndepărtați folia de pe partea adezivă a benzii și apoi să o aplicați ușor. După ce benzile au fost instalate, va trebui să le conectați la o sursă de alimentare. Din păcate, lungimea cablului de alimentare poate cauza unele probleme. Alimentatorul are o lungime de aproximativ 1 m, motiv pentru care vă recomandăm să plasați benzile LED în apropierea unei prize.

O ultimă recomandare legată de faza de instalare a LED-urilor este următoarea: aceste benzi LED Meross nu pot fi instalate în afara casei, deoarece nu sunt impermeabile.

Compatibilitate cu asistenții vocali

În prezent, un dispozitiv este considerat de ultimă generație dacă poate fi operat și prin intermediul asistenților vocali. Dispozitivele compatibile cu asistentul vocal permit utilizarea, configurarea și gestionarea acestora prin intermediul vocii proprii, exprimând astfel comenzi vocale. Compatibilitatea cu asistentul vocal este o caracteristică aproape indispensabilă a unui dispozitiv electronic.

Banda LED RGB Meross este compatibilă cu Google Assistant, Amazon Alexa și Apple Homekit. Pentru a porni și opri cele două benzi LED RGB Meross și pentru a le schimba culorile, va trebui să le conectați la rețeaua Wi-Fi de acasă și la asistentul vocal.

Prin intermediul comenzilor vocale puteți controla sistemul de iluminat pe care l-ați creat în casa dumneavoastră. Astfel, nu va fi nevoie să folosești niciun fel de telecomandă sau aplicație dedicată și nici nu va trebui să te deplasezi pentru a modifica setările benzilor: poți să pornești și să oprești LED-urile și să le schimbi culoarea folosind vocea.

Funcția de temporizare

În cele din urmă, am dori să menționăm o ultimă caracteristică a benzii LED RGB Meross care este deosebit de utilă: cronometrul. Mulțumită aplicației Meross, puteți seta banda LED să se aprindă sau să se stingă automat în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră zilnice.

Prin utilizarea temporizatorului, veți putea determina durata de timp a luminilor instalate în diferite încăperi ale casei dumneavoastră. Puteți seta pornirea și oprirea benzii LED prin alegerea a 32 de grupuri de timp diferite.

Caracteristici tehnice

 • Marca: Meross
 • Model: MSL320
 • Tip: RGB Smart LED Strip
 • Lungime: 2x5m
 • Compatibil cu Alexa: Da
 • Compatibil cu Google Home: Da
 • Compatibil cu Apple HomeKit: Da
 • Mod temporizator: Da
 • Adeziv pe două fețe: aplicat direct pe produs
 • Volt: 12 V
 • Watt: 36 Watt

Întrebări frecvente

Banda LEd poate fi tăiată și îmbinată în mai multe părți?

Da, banda LED poate fi tăiată. Vă rugăm să folosiți conectorul furnizat pentru a uni cele 2 părți; deoarece adaptorul de alimentare furnizat furnizează doar 12 V / 3A, nu este posibil să alimentați benzi cu leduri mai lungi de 10 metri.

Cum se resetează dispozitivul?

Pentru a reseta dispozitivul, trebuie să țineți apăsat butonul de alimentare timp de 5 secunde. Dispozitivul se va reseta și va porni modul de configurare Wi-Fi. Vă rugăm să rețineți că resetarea la setările din fabrică șterge toate setările personalizate.

Ce ar trebui să fac dacă aplicația Meross nu-mi detectează dispozitivul?

În acest caz, trebuie să verificați starea liniei de internet a rețelei Wi-Fi principale sau să verificați parola de conectare la internet. Dacă niciunul dintre acești pași nu rezolvă problema, trebuie să efectuați o resetare la setările din fabrică, așa cum s-a explicat la punctul anterior.

Concluzii finale

În concluzie, banda Meross MSL320 RGB LED este un sistem de iluminat interior excelent, deoarece poate fi instalat pe un număr mare de suprafețe și este ideal pentru a crea decoruri relaxante și atmosferice care reflectă o mare varietate de personalități.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri