26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPareri Monitor ASUS VG278QR 27" FHD

Pareri Monitor ASUS VG278QR 27″ FHD

Date:

Stiri Similare

În epoca actuală, lumea jocurilor s-a dezvoltat din ce în ce mai mult. Nenumărate accesorii au fost concepute pentru a îmbunătăți calitatea experienței de joc.

Monitorul de jocuri este, fără îndoială, unul dintre cele mai inovatoare instrumente. Este un afișaj care poate fi utilizat în orice scop, chiar și ca monitor de PC. Cu toate acestea, deoarece sunt concepute pentru a reda cât mai bine semnalele produse de placa video și de procesorul de jocuri, acestea sunt mai potrivite pentru utilizarea în jocuri; sunt capabile să ofere jucătorului o experiență avansată care poate garanta o mai mare implicare.

Potrivit atât pentru jucătorii experimentați care se antrenează constant în fața consolei, cât și pentru jucătorii ocazionali care văd jocurile ca pe un timp liber zilnic. Diferă de alte tipuri de monitoare prin faptul că este conceput pentru a reflecta cerințele specifice în ceea ce privește dimensiunea ecranului, rezoluția, interfața și tipul de afișaj. Toate acestea pentru ca jocurile să fie cu siguranță mai plăcute, fără a cauza oboseală excesivă a ochilor.

Prezentare generală a dispozitivului

Monitor de gaming ASUS VG278QR 27 FHD

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

The Monitor de gaming ASUS VG278QR 27 FHD este conceput pentru jocuri intense și ritmuri rapide. Dispozitivul este echipat cu o rată de reîmprospătare ultra-rapidă de 165Hz și tehnologie Adaptive-Sync (FreeSync™) pentru a elimina imperfecțiunile imaginii și ratele de cadre perturbate.

Certificat Compatibil cu G-SYNC cu un timp de răspuns de 0,5 ms* pentru un gameplay fluid și tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB), care este capabil să reducă și mai mult efectul de fantomă și neclaritatea mișcării.

Tehnologia numită „GameFast” minimizează decalajul de intrare și oferă o transmisie mult mai rapidă a mișcărilor de la dispozitive la monitor.
Tasta de acces rapid GamePlus, exclusivă ASUS, pentru îmbunătățiri în joc și GameVisual pentru imagini optimizate Profitați de tehnologia Ultra-Low Blue Light: un mecanism care vă protejează de lumina albastră dăunătoare. Puteți accesa monitorul și selecta din patru setări diferite ale filtrului de pe ecran prin intermediul meniului OSD sau al interfeței de utilizator DisplayWidget și o puteți seta pe cea mai bună pentru sarcina pe care o aveți de îndeplinit.

În mod evident, înASUS VG278QR a fost supus unor teste de performanță extinse și riguroase și a fost certificat de laboratoarele TÜV Rheinland. (un furnizor global de servicii tehnice), siguranță, deoarece nu pâlpâie și emite un nivel scăzut de lumină albastră.

Design, aspect și materiale utilizate

ASUS VG278QR dispune de un ecran de 27 de inchi. Monitorul dispune de o ramă foarte subțire (1 cm), flexibilă și, în același timp, stabilă. Acest lucru îl face ideal pentru o configurație de jocuri panoramică și mai ales imersivă.

În plus, există mai multe opțiuni de conectivitate: portul duaHink DVI-D 1.2 și HDMI, astfel încât poate fi conectat cu ușurință la o multitudine de dispozitive multimedia. La fel ca toate produsele Asus, monitorul de gaming a fost fabricat cu materiale de calitate superioară.

Imaginile sunt foarte fluide, iar culorile sunt vii. Deoarece este proiectat pentru sesiuni lungi de jocuri, are un design ergonomic. În plus, unghiul de vizualizare al monitorului este reglabil atât în înclinare, cât și în pivotare, putând ajunge până la poziția verticală.

În plus, este, de asemenea, reglabil în înălțime, astfel încât poate fi ajustat la poziția ideală de vizualizare. În cazul în care există o problemă de spațiu limitat, monitorul poate fi atașat la perete pentru a optimiza spațiul disponibil.

O combinație de tehnologii într-un singur panou

Tehnologia de intrare GameFast

Asus VG278QR integrează tehnologia Intrare rapidă a jocului care are grijă să reducă și mai mult întârzierea de intrare. Acest lucru va duce cu siguranță la timpi de reacție mai rapizi.

Va exista o actualizare precisă a acțiunii de joc la care puteți răspunde în cel mai scurt timp posibil. Comanda apare instantaneu pe ecran, astfel încât să poți evita atacul inamicului.

Tehnologie exclusivă Asus GamePlus

Asus își propune să obțină mai mult de la jocuri prin tehnologia GamePlus. O funcție care a fost dezvoltată cu contribuția jucătorilor profesioniști, astfel încât aceștia să își poată îmbunătăți abilitățile de joc și să se antreneze.

Game Plus oferă taste rapide pentru lansarea funcțiilor Crucea OSD (prin intermediul căruia există posibilitatea de a selecta patru tipuri diferite de vizor, ajustând poziția acestora dacă este necesar), Cronometru (atunci când se utilizează jocuri RTS sau jocuri bazate pe timp sau chiar pe turnuri, această funcție permite măsurarea intervalului de timp dorit și plasarea acestuia pe ecran în orice poziție), Contor FPS (prezintă rata de reîmprospătare în timp real și poate avertiza jucătorii atunci când rata de cadre este anormală) și Alinierea afișajului (instrument utilizat pentru a configura decorul surround prin intermediul textului de comandă rapidă GamePlus).

Funcția GamePlus trebuie să fie activată prin intermediul setărilor sistemului.

Tehnologia Asus GameVisual

Această tehnologie oferă un instrument utilizat pentru a gestiona culoarea ecranului. Sunt disponibile șapte moduri de afișare prestabilite pentru a se potrivi diferitelor scenarii:

 • Peisajoferă o gamă absolut mai largă de luminozitate și gradații suplimentare de contrast. Pentru vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor care prezintă peisaje, procesează saturația culorilor în nuanțe de albastru și verde.
 • Accident vascular cerebralReduce decalajul de intrare în cursele în timp real și asigură o experiență de joc rapidă.
 • Cinemase ocupă de îmbunătățirea contrastului și a saturației pentru a obține imagini vii și pline de viață pentru vizionarea de filme.
 • MOBA: îmbunătățește culoarea barelor de sănătate ale adversarilor tăi pentru a răspunde simultan și a fi primul care distruge echipa inamică.
 • RTS/RPG: Îmbunătățește saturația culorilor și acuitatea contrastului pentru culori mai vii și imagini detaliate pentru strategii în timp real.
 • FPSContrast ridicat pentru o vizibilitate îmbunătățită chiar și în cele mai întunecate scene. Acest lucru vă permite să vă vedeți mai ușor inamicii.
 • sRGB: pentru o vizualizare ideală a fotografiilor și graficelor online

Toate aceste caracteristici fac ca produsul să fie cu adevărat unic și sunt ușor de accesat prin utilizarea unei taste rapide sau a meniului de setări One Screen Display (OSD).

Tehnologia Adaptive-Sync

Tehnologii Adaptive Sync G-Sync e FreeSync sincronizează rata de reîmprospătare a monitorului și cadrele produse la fiecare secundă de GPU pentru a oferi o experiență vizuală fluentă, indiferent de volumul de lucru al GPU.

VG278QR este echipat cu tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync™), care elimină ruperea ecranului și ratele bruște ale cadrelor pentru a oferi imagini fluide și un joc fără cusur.

Tehnologia FreeSync™ disponibilă cu specificațiile GPU AMD rezolvă problemele de sincronizare între procesor și monitor, eliminând efectele care fac ca imaginile să pară nealiniate și întrerupte.

Rata de reîmprospătare și blur de mișcare extrem de redus

Timpul de răspuns al monitorului ASUS VG278QR este de 0,5 ms, ceea ce îl face cel mai rapid din clasa sa. Este capabil să elimine efectul de estompare și neclaritatea mișcării.

Acest lucru permite o reacție instantanee la ceea ce vedeți pe ecran, în special în jocurile de viteză, și vă permite să porniți la drum ca un adevărat pilot de curse sau să trageți ca un profesionist.

Tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) este concepută pentru a face obiectele în mișcare și mai clare, rezultând un gameplay mai fluid și mai receptiv.

Specificații tehnice

Afișare

 • Dimensiune: 27 inch
 • Saturație: 72% NTSC
 • Tip de panou: TN
 • Luminozitate maximă: 400 cd/㎡
 • Timp de răspuns: 0,5ms (GTG, Min.), 1ms (GTG, medie)
 • Rata de reîmprospătare: 165 Hz

Caracteristici video

 • Tehnologie fără urme: Da
 • Selectarea tonului pielii: 3 moduri
 • Selectarea temperaturii de culoare: 4 moduri
 • GamePlus(moduri): Da (Crosshair/Timer/FPS Counter/Display Alignment)
 • Lumină albastră scăzută: Da
 • Suport HDCP: Da
 • VividPixel: Da
 • Tehnologia Smart View: Da
 • GameVisual: 7 moduri
 • Suportă tehnologia FreeSync™.
 • Blur de mișcare extrem de scăzut
 • Tehnologia GameFast Input

Conectivitate

 • Intrare: HDMI (v1.4), DisplayPort 1.2, Dual-Link DVI-D
 • Intrare audio: Ieșire pentru căști
 • Mufa pentru căști: Mini-Jack de 3,5 mm

Concluzii  finale

Monitorul ASUS VG278QR are un design elegant, liniar și nenumărate caracteristici vă vor permite să jucați jocuri, având o experiență unică. Va fi ca și cum v-ați cufunda în joc, fără să vă obosiți ochii (ceea ce s-ar întâmpla cu monitoarele normale).

Conceput special pentru a satisface nevoile profesioniștilor, precum și ale celor care joacă jocuri sporadic. Cu siguranță soluția ideală pentru pasionații de jocuri. Ușor de asamblat și de personalizat din punct de vedere grafic.

În plus, este absolut versatil, deoarece oferă o calitate excelentă a imaginii și pentru alte tipuri de utilizare. ASUS VG278QR poate fi considerat cel mai bun monitor de jocuri atât pentru calitate, cât și pentru preț.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri