3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriPareri periuta electrica Oral-B Genius X

Pareri periuta electrica Oral-B Genius X

Date:

Stiri Similare

Folosirea unei periuțe de dinți electrice este acum un obicei sănătos pentru un număr mare de persoane, care consideră acest instrument ideal pentru menținerea eficientă a igienei orale zilnice.

Acest ghid va analiza un produs considerat a fi vârful de gamă al mărcii Oral-B, care este asociat cu curățarea dinților și a gingiilor de zeci de ani.

Prezentare generală a dispozitivului

Periuță de dinți electrică Oral-B 10000N

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Periuță de dinți electrică Oral-B 10000N prezintă caracteristicile unui dispozitiv de igienă orală de vârf, atât în ceea ce privește performanța, cât și accesoriile incluse în cutie.

În plus, această periuță de dinți electrică oferă o experiență unică de curățare dentară, deoarece este asociată cu o aplicație dedicată pe care o puteți descărca pe smartphone.

Periuța de dinți electrică devine astfel și inteligentă, oferind utilizatorului său noțiuni de igienă dentară și sfaturi practice pentru a menține dinții și cavitatea bucală sănătoase în orice moment.

Conținutul pachetului și accesorii

Pachetul periuței de dinți electrice Oral-B 10000N conține dispozitivul, format din corpul principal cu mâner și cap de periuță, și baza de încărcare.

În plus față de aceste elemente, în cutie există patru capete de perie suplimentare, care corespund unui tip diferit de dinți. Varietatea capetelor de periuță permite fiecăruia să o găsească pe cea mai potrivită pentru arcada dentară și pentru caracteristicile sale specifice.
Suporturile pentru cap, oglindă și respectiv smartphone fac parte, de asemenea, din accesoriile din pachet.

Kitul este completat de o husă de călătorie USB practică, concepută pentru a reîncărca periuța de dinți fără a fi nevoie să luați capul de periuță cu dvs. Atenție însă, pentru că unul dintre detaliile care indică atenția acordată detaliilor este prezența încărcătorului dublu în geanta de ambreiaj, care permite reîncărcarea a două dispozitive cu o singură priză.

Designul produsului

Designul periuței de dinți este modern și atrăgător; în plus, dispozitivul este fabricat în diferite variante de culoare pe o bază albă: alb, negru, aur roz și violet orhidee. Pe lângă faptul că satisfac gusturile estetice ale unei multitudini de utilizatori, nuanțele de culoare sunt foarte utile în cazul în care există mai multe periuțe de dinți electrice într-o baie. Materialul de construcție este un plastic rezistent, cu o baterie litiu-ion integrată care durează mai mult de două săptămâni.

În ceea ce privește capul de periere, forma rotunjită patentată îi permite să ajungă perfect chiar și la cei mai îndepărtați dinți.

Un detaliu estetic atrăgător și foarte funcțional este indicatorul vizual LED de pe partea din față a periuței de dinți electrice.
Simbolurile de pe baliză indică, în funcție de iluminarea lor, informații privind starea bateriei, activarea conexiunii Bluetooth sau funcția soft.

În plus, prezența inelului inteligent iluminat, a cărui culoare poate fi personalizată prin accesarea aplicației dedicate, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și care oferă informații despre funcționarea periuței de dinți.

Indicatorul vizual cu LED oferă o imagine imediată a cronometrului de curățare, setat în mod normal la două minute (timpul recomandat de stomatologi pentru curățarea dinților), și a cronometrului de treizeci de secunde pentru schimbarea semicercului.

Programe și moduri de periere

În ceea ce privește modurile de periaj, periuța de dinți Oral-B 10000N oferă șase, care pot fi selectate cu ajutorul butonului de sub butonul de pornire.

 • Modul numit Curățenie zilnică este recomandat pentru igiena orală de zi cu zi.
 • Funcția Pro Clean este în schimb asociată cu o curățare mai profundă, care este totuși extrem de delicată și nu irită dinții și gingiile, putând fi, prin urmare, utilizată frecvent.
 • Modul Albire, adică de albire, este destinat atât utilizării ocazionale, cât și zilnice; accesoriul potrivit pentru acțiunea de albire este un cap de lustruire special, furnizat în pachet.
 • Modul numit Dinți sensibili este dedicată tuturor celor care suferă de hipersensibilitate a dinților și gingiilor, dar care doresc totuși o curățare în profunzime a cavității bucale.
 • În ceea ce privește Protecția gingiilorMasează zona gingivală cu o mișcare plăcută, neagresivă.
 • În cele din urmă, se va Depresor de limbă este prevăzută pentru curățarea limbii: nu trebuie uitat, de fapt, că această operațiune este considerată indispensabilă pentru o igienă orală completă.

Pe lângă cele șase funcții diferite, periuța de dinți electrică are două viteze diferite de periaj, de rotație și de pulsație a capetelor de periuță, în funcție de faptul că aveți nevoie de o acțiune mai puternică sau mai blândă.

Unul dintre aspectele tehnice cele mai apreciate de cei care au cumpărat periuța de dinți și o folosesc în mod regulat este absența vibrațiilor pe mâner: acest element este foarte important, deoarece multe persoane se plâng adesea de disconfortul legat de vibrațiile excesive ale periuțelor de dinți electrice.

Funcționalitate inteligentă cu aplicație

Funcțiile inteligente ale periuței de dinți oral b 10000n

 

Unul dintre cele mai interesante și inovatoare aspecte ale celui mai recent produs Oral-B este cu siguranță cel al conexiune bluetooth la aplicația dedicată, pe care o puteți descărca pe smartphone-ul dumneavoastră; odată configurat, dispozitivul oferă o serie de beneficii și sfaturi pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare zilnică.

Aplicația Oral-B vă permite să creșteți calitatea igienei orale și să monitorizați progresul acesteia, urmând instrucțiunile oferite pentru o curățare corectă, de asemenea prin controlul presiunii capetelor de periere pe gingii.

Este important să subliniem că nu este indispensabilă utilizarea aplicației pentru a beneficia de aceste funcții, deși experiența pe smartphone este cu siguranță mai interactivă și mai ușor de înțeles.

După ce ați descărcat aplicația, nu trebuie decât să o lansați de pe dispozitiv și să porniți periuța de dinți.

Deja după a doua utilizare, aplicația va afișa un rezumat al experienței anterioare de periaj, până la un maxim de 30 de sesiuni de periaj.

Pentru cei care doresc să își optimizeze experiența de igienă dentară, suportul de perete pentru smartphone va fi foarte util, deoarece oferă un confort maxim pentru o interacțiune optimă între periuța de dinți și aplicație, indicând unde este nevoie de mai puțină presiune și orice punct critic din arcada dentară.

Trofeele care apar în urma unei serii de ședințe de curățare efectuate cu o deosebită îndemânare și continuitate sunt concepute pentru a motiva copiii și persoanele leneșe, care, prin colectarea stimulentelor virtuale, vor fi mai motivați să aibă grijă de igiena orală.

De asemenea, cei mici au la dispoziție Zona de distracție; descărcând animații și emoticoane amuzante pe dispozitiv și continuând să se spele regulat pe dinți, copiii pot urma un traseu virtuos, deblocând progresiv teme suplimentare propuse pe lângă cele inițiale.

Ecranul smartphone-ului, la finalul curățeniei, indică timpul petrecut în sesiunea de igienă, cu stimulente și fraze motivaționale, care sunt pe placul tuturor și oferă o distracție originală.

Autonomia dispozitivului

Bateria litiu-ion încorporată în periuța de dinți permite o autonomie de peste două săptămâni; cei care au încercat și testat temeinic această caracteristică au putut confirma acest lucru, la o încărcare completă, egal cu 12 ore, dispozitivul garantează o autonomie de 15 zile.

Fiind o periuță de dinți electrică, durata de viață a bateriei este deosebit de importantă, pentru o chestiune de practicitate de utilizare și versatilitate în situațiile de zi cu zi, chiar și în călătorii.

Caracteristici principale

 • Tehnologia Gum Guard pentru protejarea gingiilor;
 • Cap de perie rotund care se înfășoară în jurul dintelui pentru o mai bună curățare;
 • Inel de peri exterior cu capete subțiri pentru o periere delicată, fără iritații;
 • Cronometru cu timp de periaj de 2 minute;
 • Geantă de călătorie cu încărcător dublu
 • Durata de viață a bateriei de peste 2 săptămâni
 • Conținutul pachetului: 1 mâner negru, 2 capete de înlocuire, bază de încărcare, baterie cu litiu, 1 husă de călătorie Smart cu încărcător USB, suport pentru smartphone, suport pentru cap Premium

Concluzii finale

Caracteristicile periuței de dinți electrice Oral-B 10000N fac din aceasta un dispozitiv de ultimă generație, proiectat până în cel mai mic detaliu și capabil să ofere o experiență de curățare profundă egală cu cea a unui aparat profesional.

În ceea ce privește prețul, acesta este pe măsura performanțelor periuței de dinți; cei care au achiziționat-o asigură că cheltuiala merită produsul, calitatea igienei orale fiind chiar mai bună decât cea realizată de profesionist.

De fapt, toate aspectele legate de funcționarea periuței de dinți, de la cele șase moduri din care poți alege, la design, la accesoriile disponibile, trecând prin aplicația inteligentă care indică sesiunile de periaj, fac din achiziționarea Oral-B 10000N o acțiune care poate schimba experiența individuală a igienei orale a fiecăruia.

Unul dintre aspectele pe care oamenii le-au apreciat cel mai mult, citind recenziile postate online, se referă la eficiența curățării, la mișcarea și presiunea blândă a capetelor de perie, precum și la interacțiunea pozitivă cu aplicația dedicată performanței în materie de igienă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri