26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPareri Prelungitor Inteligent Meross MSS425E

Pareri Prelungitor Inteligent Meross MSS425E

Date:

Stiri Similare

Până în prezent, tehnologia a devenit o parte integrantă a vieții și a rutinei noastre zilnice, având ca obiectiv principal simplificarea tuturor acelor acțiuni care fac parte din rutina noastră, chiar și a celor pe care le considerăm banale.

Ce loc mai bun decât locuințele noastre se poate preta mai bine pentru a găzdui accesorii care să introducă domotică, astfel încât să putem beneficia de toate funcționalitățile și utilitățile tehnologiei?

Unul dintre accesoriile care reprezintă în zilele noastre un element util și funcțional pe care îl putem integra în casele noastre este, fără îndoială, aparatul de Meross Prelungitor inteligent.

Barele de curent inteligente în general, și în special cel de la Meross, sunt barele de curent inteligente care pun la dispoziția utilizatorului final numeroase funcționalități, care îi permit să beneficieze de diverse avantaje. Meross este de ani de zile o companie lider în acest sector, un punct de referință în producția de dispozitive pentru automatizarea locuinței, de la iluminat la gestionarea diferitelor aparate conectate la rețea.

De fapt, centrala electrică Meross oferă un număr mare de prize, astfel încât mai multe dispozitive pot fi conectate în mod convenabil, precum și posibilitatea de a deconecta și de a conecta de la distanță toate perifericele care sunt conectate la ea. Acest lucru este posibil datorită faptului că priza inteligentă Meross este capabilă să se conecteze la rețeaua wi-fi a locuinței, prin intermediul căreia poate comunica cu alte dispozitive conectate, cu ajutorul cărora va fi posibilă gestionarea tuturor setărilor obiectului.

Dar acum haideți să aflăm mai multe despre această priză inteligentă Meross, descoperind toate caracteristicile sale cele mai importante, funcțiile sale cele mai interesante și modul în care poate facilita anumite operațiuni.

Prezentare generală a dispozitivului

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Asamblarea generală a dispozitivului este realizată cu mare grijă și atenție, la fel ca și cablul de conectare la rețea foarte robust. Toți acești factori fac să se perceapă calitatea unui produs premium, în ciuda faptului că este doar o priză electrică.

Acesta este echipat cu toate funcțiile inteligente principale cu care poate fi dotat un astfel de dispozitiv, cum ar fi wi-fi și posibilitatea de control prin intermediul tuturor asistenților vocali.

Cum funcționează

The funcționarea acestui dispozitiv este foarte simplu și intuitiv și nu necesită abilități speciale. Începerea utilizării sale la potențial maxim este rapidă și imediată, deoarece tot ce trebuie să faci este să îl pornești apăsând butonul corespunzător, să descarci aplicația corespunzătoare, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, și să urmezi diferiți pași pentru a finaliza configurarea dispozitivului (pe care o vom vedea mai târziu).

Utilizabilitatea aplicației este foarte bună, cu o interfață intuitivă și ușor de înțeles, în care toate comenzile principale sunt evidențiate și pot fi utilizate imediat.

După ce ați finalizat configurarea și ați conectat centrala electrică la rețeaua wi-fi din casa dvs., aceasta vă va permite să controlați de la distanță toate dispozitivele pe care le conectați la ea, pornindu-le și oprindu-le de pe smartphone-ul sau tableta dvs.

Mulțumiri pentru prezența atât a prizelor AC, cât și a celor USB pot fi conectate mai multe dispozitive diferite în același timp, fără a fi nevoie de surse de alimentare suplimentare.

Design, dimensiuni și prize

Se caracterizează printr-un design foarte minimalist și elegant, care își face punctul forte din esențialitatea detaliilor și din curățenia formelor sale. Aspectul său îi permite să fie amplasat oriunde în casă fără să se ciocnească, fără a fi nevoie să se chinuie să-l ascundă într-un colț mic. Toți acești factori înseamnă că, atunci când atingeți și utilizați acest multisocket, simțiți calitatea unui produs excelent.

Dimensiunile sunt destul de mici, astfel încât poate fi plasat în spatele mobilierului, deasupra biroului sau sub canapea.

Are un fir de conectare la rețeaua electrică foarte lung, astfel încât poate fi utilizat și de la prize care nu sunt aproape de dispozitivele care urmează să fie conectate.

Întorcându-ne la partea superioară a benzii de alimentare, totuși, se poate observa prezența bine 3 prize germane de curent alternativ precum și 4 porturi USB tip A pentru un total de 7 porturi, suficient pentru a putea conecta toate dispozitivele necesare. Există, de asemenea, un buton retroiluminat pe suprafață care permite pornirea și oprirea blocului de alimentare, precum și repornirea acestuia, dacă și când este necesar.

Caracteristici și certificări

Panglica de alimentare inteligentă pe care Meross o pune la dispoziția clienților săi nu are nimic de-a face cu o panglică de alimentare tradițională. De fapt, are o serie de caracteristici foarte interesante, cum ar fi funcția de temporizare, prin care puteți programa pornirea și oprirea fiecărei prize individuale, atât a prizelor normale, cât și a celor USB. În acest caz, va fi posibil să setați rutina fiecărui dispozitiv, cu până la 32 de grupe de timp, astfel încât acesta să se oprească singur atunci când nu este utilizat. Aceasta este o funcție foarte utilă de economisire a energiei.

În plus, această sursă de alimentare este echipată cu un sistem de protecție la suprasarcină, care protejează toate dispozitivele conectate în cazul unor supratensiuni bruște care le-ar putea electrocuta.

De la produsele unei companii consacrate precum Meross ne așteptăm la o calitate deosebită și, mai presus de toate, la siguranță, mai ales în cazul unor astfel de dispozitive electrice. Din acest punct de vedere, nu dezamăgește în niciun fel, de fapt, acest multisocket este construit în întregime dintr-un material ignifugat, astfel încât să sfideze orice aprindere a focului, precum și faptul că este certificat CE și RoHS, certificări care atestă calitatea și siguranța ridicată a unui produs.

Telecomandă

Această priză inteligentă este special concepută pentru a permite utilizatorilor săi să nu fie nevoiți să stea în picioare pentru a opera un dispozitiv sau pentru a-l programa în voie. Panglica de alimentare Meross integrează funcționalitatea telecomenzii prin intermediul aplicației dedicate, din care este posibil să se controleze și să se gestioneze atât centrala electrică, cât și toate dispozitivele conectate la aceasta.

De fapt, acționând direct din interfața aplicației, va fi posibilă decizia de a porni sau de a opri fiecare priză în parte, deci atât prizele normale, cât și prizele USB. În acest fel, vom putea deconecta un singur dispozitiv fără a le opri pe celelalte, totul doar apăsând un buton de pe smartphone, chiar și atunci când suntem plecați din casă.

Vorbind mai exact despre aplicație, în schimb, așa cum am menționat mai devreme, aceasta se caracterizează printr-o interfață foarte intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce face ca experiența de utilizare să fie cu adevărat excelentă și plăcută.

Compatibilitate cu asistenții vocali

La fel ca toate dispozitivele inteligente care se respectă, compatibilitatea cu toți asistenții virtuali majori disponibili în prezent pe piață este disponibilă pe această priză inteligentă de la Meross, cum ar fi Amazon Alexa și Google Home.

Pentru a profita de această funcție, va trebui să fiți în posesia unui dispozitiv precum cele menționate mai sus, prin intermediul căruia veți putea controla toate dispozitivele conectate la multisocket cu ajutorul comenzilor vocale rapide.

Cum se configurează Meross MSS425E

Timp necesar: 3 minute.

Iată ghidul pas cu pas pentru configurarea Meross MSS425E:

  1. Conectați MSS425E la o priză electrică
  2. Descărcați și deschideți aplicația Meross
  3. Selectați versiunea (în acest caz, versiunea non-Homekit)
  4. Conectare la Meross_SW_xxxx (Wi-Fi Meross)
  5. Așteptați pentru configurare
  6. (Opțional) Redenumiți dispozitivul în aplicația Meross
  7. (Opțional) Personalizați pictograma dispozitivului
  8. Introduceți parola Wi-Fi (numai 2,4 GHz)
  9. Configurarea a fost finalizată cu succes!

Întrebări frecvente

Ce dispozitive pot controla cu Smart Surge Protector?

Este posibil să se controleze luminile, ventilatoarele, umidificatoarele, încălzitoarele portabile și dispozitivele mici în conformitate cu specificația MSS425E (până la o putere de 10A).

Ce ar trebui să fac atunci când aplicația Meross nu poate controla dispozitivul inteligent de protecție împotriva supratensiunilor nou adăugat?

Puteți rezolva problema în următoarele moduri: verificați conexiunea la internet a rețelei Wi-Fi principale, asigurați-vă că parola rețelei Wi-Fi principale nu a fost schimbată, resetați MSS425E la setările din fabrică și încercați din nou să o asociați.

Concluzii finale

În concluzie, putem afirma că acest prelungitor inteligent de la Meross este un accesoriu foarte interesant care vă permite să vă apropiați de lumea automatizării casei fără a fi nevoie să faceți schimbări radicale în locuința dumneavoastră.

De fapt, este o priză multiplă plug-and-play, ușor de utilizat și de instalat, la fel ca o priză tradițională, dar care beneficiază de un produs de înaltă calitate și de o funcționalitate care ne poate simplifica foarte mult viața de zi cu zi.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri