3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriPareri Router Wireless AVM FRITZ!Box 7530/7590

Pareri Router Wireless AVM FRITZ!Box 7530/7590

Date:

Stiri Similare

Pe această pagină veți găsi o analiză pentru AVM FRITZ!Box 7530 Modem Router AVM FRITZ!Box 7530, unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate modemuri care a reușit să cucerească publicul datorită funcționalității și prețului său scăzut.

În zilele noastre, cumpărarea unui modem de calitate nu este atât de ușoară pe cât pare. De fapt, pe piață există multe din care se poate alege, dar este necesar să se cumpere cel care se potrivește cel mai bine nevoilor proprii.

Prin urmare, înainte de a cumpăra un modem, este recomandabil să luați în considerare o serie de factori fundamentali, cum ar fi performanța, conectivitatea la rețea, funcționalitatea și, bineînțeles, designul.

Unul dintre cele mai bune routere din lume este, fără îndoială, routerul Router modem AVM FRITZ!Box 7530.

Prezentare generală a dispozitivului

Router modem AVM FRITZ!Box 7530

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Routerul AVM FRITZ!Box 7530 este un dispozitiv util pentru toți cei care au nevoie de un modem ușor de instalat și care oferă performanțe excelente.

Desigur, primul element de evaluat este conexiunea la internet, dar nu trebuie să uităm de celelalte funcționalități cu care este dotat dispozitivul.

Routerul AVM FRITZ!Box 7530 este cea mai ieftină versiune de modem AVM FRITZ!Box 7530. Fritz!Box 7590 nava amiral a companiei germane. Acesta din urmă este, fără îndoială, caracterizat de o performanță excelentă, dar are un cost foarte ridicat. Pe de altă parte, AVM FRITZ!Box 7530 este capabil să ofere servicii excelente, dar la un preț mai mic, accesibil tuturor buzunarelor.

Modemul poate suporta toate conexiunile (ADSL și VDSL) și este echipat cu un WiFi avansat care exploatează atât în banda de 2,4 cât și în cea de 5 GHz. În plus, modemul garantează, de asemenea, performanțe excelente pentru pasionații de jocuri.

Acest modem garantează, de asemenea, o conexiune fără întreruperi chiar dacă sunt conectate mai multe dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, televizoare inteligente și computere.

Cu acest aparat se poate economisi o cantitate mare de energie, deoarece este echipat cu tehnologia ECO și Green Mode. Acesta din urmă vă permite să setați un cronometru pentru rețeaua fără fir și să vă adaptați la performanța LAN.

Caracteristici principale

AVM FRITZ!Box 7530 pachet modem router AVM FRITZ!Box 7530

 

Printre caracteristici principale a modemului router AVM FRITZ!Box 7530 trebuie să includă cu siguranță faptul că, fiind un modem liber instalarea este posibilă în toate cazurile. În plus, este un modem dual band, capabil să suporte o rețea de WiFi ac/n și poate ajunge la 866 Mbit/s în banda de 5 GHz a 400 Mbit/s în banda de 2,4 GHz.

Modemul este compatibil cu rețelele Mesh și dispune de un control parental care poate fi configurat cu ușurință și actualizat periodic, după cum este necesar.

Interfața este foarte simplă și intuitivăEste în limba italiană și poate fi utilizată și de începători și neexperți. În plus, modemul este echipat și cu o centrală telefonică IP (VoIP) care are un robot telefonic care funcționează automat.

Stația de bază DECT integrată poate fi utilizată cu șase telefoane fără fir, în timp ce există un singur port pentru utilizarea telefoanelor analogice.

Routerul modem AVM FRITZ!Box 7530 poate fi transformat într-un server media prin simpla conectare a unei memorii externe la portul USB al dispozitivului. În acest fel, veți putea accesa rapid și în siguranță toate fișierele chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Prin simpla conectare la internet, puteți edita clipuri video, fotografii sau alte documente, iar pentru ca totul să fie și mai intuitiv, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația atât de pe iOS, cât și de pe Android.

Funcționalitatea jocurilor

Cine este pasionat de jocuri de noroc vor găsi fără îndoială în acest modem o soluție excelentă. De fapt, acest dispozitiv este perfect pentru cei care doresc să facă jocuri, deoarece asigură o performanță excelentă.

Rețeaua WiFi garantează, de fapt, o bună fluiditate a jocurilor și o viteză bună. Routerul modem AVM FRITZ!Box 7530 poate fi achiziționat de cei care doresc să își îmbunătățească experiența de joc atât singuri, cât și cu prietenii.

Routerul este echipat cu patru porturi LAN care au fost modernizate la Gigabit Ethernet și, prin urmare, pot ajunge până la 1000 Mbit/s.

Cu un astfel de dispozitiv, conexiunile prin cablu pot fi, de asemenea, stabilite rapid și stabil. Această caracteristică poate fi foarte avantajoasă pentru cei care doresc să joace online, deoarece asigură un joc fără întârzieri și o distracție garantată.

Antene și semnal

Porturile și conectivitatea modemului fritzbox 7530

 

Modem router AVM FRITZ!Box 7530 are o putere mare în ciuda dimensiunilor sale mici.

În carcasă se află patru antene integrate în așa fel încât să ofere, fără îndoială, performanțe optime. Această decizie este, fără îndoială, legată și de aspectul estetic, deoarece cele patru antene nu sunt foarte voluminoase.

De asemenea, antenele pot fi gestionate în mod optim dacă nu sunt orientate manual. Cu toate acestea, există unii utilizatori care încă preferă să folosească antenele manuale în așa fel încât acestea să poată fi orientate în voie: cu acest modem, echipat cu tehnologii avansate, cum ar fi Formarea fasciculului și MU-MIMO, WiFi va fi direcționat automat către toate dispozitivele cu care se stabilește o conexiune.

Modemul are, de asemenea, o rețea Mesh, care este extrem de importantă dacă aveți o casă foarte mare și aveți nevoie ca semnalul să ajungă în toate camerele sau dacă aveți mai multe dispozitive care trebuie conectate la router.

The Router modem AVM FRITZ!Box 7530 se caracterizează prin alte funcții fundamentale care nu trebuie subestimate.

Sistemul de operare cu care este echipat este Fritz!OS care oferă o interfață foarte funcțională și comodă de utilizat. De fapt, poate fi folosit chiar și de cei care nu sunt foarte familiarizați cu el, deoarece este foarte intuitiv și ușor de utilizat.

De asemenea, merită menționat faptul că sistemul de operare este actualizat în mod constant, astfel încât să funcționeze întotdeauna în mod optim.

Dispozitivul oferă, de asemenea, diverse funcționalități, cum ar fi gestionarea traficului prin intermediul Calitatea serviciilor.

Există, de asemenea, funcții de telefonie: acest router poate deveni o centrală telefonică pentru o conexiune bazată pe IP. În plus, modemul este capabil să suporte standardul IPv6, ceea ce garantează o bună compatibilitate pentru o perioadă lungă de timp.

Design, dimensiuni și materiale

 

Designul Fritz!Box 7530

 

De asemenea, se va face design este un element de care trebuie să se țină cont atunci când se achiziționează un modem.

În cazul routerului AVM FRITZ!Box 7530, estetica este, fără îndoială, un factor care nu trece neobservat. Este caracterizat de un design compact și care economisește spațiu, dar în același timp reușește să fie elegant datorită formelor sale minimaliste și rafinate.

Dispozitivul poate fi amplasat oriunde în casă, deoarece nu ocupă mult spațiu, motiv pentru care poate fi folosit și în casele mai mici. (dimensiunile sale sunt de fapt 20,8x 15x 3,7 centimetri).

Culorile alb și roșu se potrivesc cu orice stil de mobilier, de la clasic la modern și contemporan.

Caracteristici tehnice

 • Marca: AVM
 • ModelFRITZ!Box 7530 International
 • ASIN: B07HNRTZY6
 • Dimensiuni: 20,8 x 15 x 3,7 cm
 • Greutate: 318 g
 • Tipul de conectivitate: 802_11_AC
 • Tip fără fir: 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11a
 • Numărul de porturi Ethernet: 4
 • Putere: 6 wați
 • Tipul de alimentare electrică: AC
 • VDSL/ADSL: Da
 • Wifi standardAC+N
 • Mbit/s max.866 + 400 Mbit/s
 • Frecvențe5 GHz + 2,4 GHz
 • Porturi USB: 1 x USB 3.0

Concluzii finale

Routerul AVM FRITZ!Box 7530 este, fără îndoială, un produs foarte bun pentru cei care caută un dispozitiv care să ofere performanțe bune, dar în același timp să nu fie prea scump.

Modemul are un design rafinat care se potrivește perfect în orice tip de mediu și, prin urmare, poate fi amplasat cu ușurință în orice încăpere. Funcțiile cu care este dotat acest modem îi permit, de asemenea, să fie utilizat pentru jocurile online, astfel încât să facă jocurile mai fluide și mai neîntrerupte.

În plus, nu trebuie subestimat faptul că este un modem care poate fi folosit și de cei mai puțin experimentați, deoarece poate fi instalat cu ușurință și în doar câțiva pași.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri