26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriREVIEW : Sistem All-in-One ASUS M3700WUAK-BA034M - Pareri si Pret

REVIEW : Sistem All-in-One ASUS M3700WUAK-BA034M – Pareri si Pret

Date:

Stiri Similare

Dacă vrei să ai un sistem all-in-one care să îți ofere versatilitate fără a face compromisuri la capitolul calitate, atunci ASUS M3700WUAK-BA034M este alegerea perfectă. Acest model este unul dintre cele mai accesibile sisteme all-in-one pentru multitasking, având un raport excelent între preț și performanță. M3700WUAK-BA034M oferă caracteristici de bază solide și o serie de atribute bine realizate, fiind un sistem matur la un preț sub 700 de euro.

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

ASUS M3700WUAK-BA034M este un all-in-one elegant care economisește spațiu pe birou, oferind performanțe decente și un design subțire neașteptat, care poate înlocui cu succes performanțele unui desktop clasic. Desi cântărește 8,7 kg, acest AIO nu dă impresia de fragilitate și poate fi ușor mutat sau întors. Bază din o singură piesă se potrivește cu profilul subțire al corpului principal, oferind suficientă stabilitate dacă dorești să conectezi unul dintre porturile disponibile.

Ecranul wide de 27 de inchi, cu unghiuri largi de vizualizare și niveluri de contrast excelente, oferă o suprafață de lucru extinsă, fiind soluția perfectă atât pentru realizarea rapidă a task-urilor de serviciu sau școală, cât și pentru partajarea clipurilor video cu familia și prietenii, indiferent de unghiul din care se urmărește ecranul.

De ce merita sa cumperi Sistem All-in-One ASUS M3700WUAK-BA034M

Procesorul este unul de ultimă generație Ryzen 5 (5500U, arhitectură Zen 2, 6 nuclee, 12 fire de execuție) cu o frecvență de 2100 MHz și Turbo Boost până la 4000 MHz, ceea ce înseamnă că oferă o capacitate mare de procesare a datelor și o viteză extrem de bună pentru cei care își doresc să poată lucra simultan și extrem de rapid cu aplicații și jocuri consumatoare de resurse în timp ce mențin viteza de reacție a întregului sistem. Cu acest procesor de ultimă generație, vei duce productivitatea, creativitatea și jocurile 3D de rezoluție mare la următorul nivel, deoarece permite rularea mai multor fire de execuție pe fiecare nucleu. Tehnologia Turbo Boost îți permite procesorului să ruleze rapid și automat la o frecvență mai mare, distribuind puterea și îmbunătățind performanța astfel încât să beneficiezi în continuare de aplicațiile și sarcinile la care sistemul este supus fără lag. În plus, față de cele 6 nuclee CPU, APU-ul integrează și placa grafică AMD Radeon Graphics care rulează la 1600 MHz. Controlorul dual channel acceptă memorii RAM DDR4-3200 și LPDDR4-4266 care, pe lângă faptul că sunt foarte rapide, sunt și eficiente din punct de vedere energetic.

Acest all-in-one vine echipat cu un display multitouch Full HD care are un raport ecran-corp de 91%, finisaj Anti-Glare și o diagonală de 27 de inchi. Este de tip IPS și poate suporta o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080, oferind astfel o suprafață destul de mare prin care utilizatorii pot interacționa cu sistemul AIO.

Pentru a obține afișarea fără întârziere a cadrelor, ecranul folosește o sincronizare adaptivă care se potrivește perfect cu frecvența de afișare a GPU-ului. Acest lucru ajută la prevenirea întârzierilor de afișare în timp real, la minimizarea tremurului și la eliminarea artefactelor vizuale. Ecranul are un răspuns foarte bun, oferind o rată de reimprospătare a cadrelor de 120 Hz pentru 100% din spectrul de culori sRGB, ceea ce garantează un nivel ridicat de contrast și reproducere a culorilor pentru imagini deosebit de realiste. În plus, tehnologia cu unghiuri largi de afișare asigură faptul că toate culorile sunt naturale, chiar și atunci când sunt vizualizate la unghiuri de până la 178°.

Camera web IR și microfonul integrat iti permit să participi în siguranță la conferințe video fără teama că vocea ta nu este auzită clar sau că calitatea imaginii este insuficientă. De asemenea, există suport pentru autentificare prin Windows Hello, excelent pentru a accelera procesul de conectare după pornirea sistemului.

Concluzii ASUS M3700WUAK-BA034M

Sistemul All-in-One (AIO) Asus M3700WUAK-BA034M este echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 5500U care poate atinge o viteză de reacție de 4 GHz și o grafică AMD Radeon™ Graphics care poate atinge o frecvență de 1600 MHz, oferind o performanță remarcabilă pentru a vă bucura de cele mai noi aplicații la setările maxime pentru experiențe de lucru excepționale. De asemenea, oferă o conectivitate completă pentru toate nevoile dvs., incluzând porturi USB frecvent utilizate pentru acces rapid și minimă interferență – 4 porturi USB 3.2 Gen 1 tip-A și 1 port USB 2.0, plus 1 port HDMI 1.4 pentru conectarea ultimelor periferice. Unitatea SSD de viteză rapidă oferă, de asemenea, o experiență de utilizare mult mai fluidă, reducând considerabil timpul de răspuns.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri