26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPareri Televizor Samsung UE32N5377 32"

Pareri Televizor Samsung UE32N5377 32″

Date:

Stiri Similare

Pe această pagină veți găsi recenzie pentru televizorul Samsung UE32N5377 , echipat cu un Ecran Full HD de 32 inch, în special prin Seria TVN5370.

Tehnologia a făcut pași mari: piața oferă din ce în ce mai multe produse high-end, oferind clienților soluții fundamentale pentru viața de zi cu zi.

Nu contează dacă este vorba despre o mașină de spălat, un uscător de rufe sau un televizor: în ambele cazuri, cei mai renumiți producători de pe piață se străduiesc să ofere eficiență, funcționalitate și calitate.

În ceea ce privește televizoarele, pe de altă parte, se poate alege între mai multe soluții, oferind clientului o experiență de vizionare de neegalat; Samsung, cu noul său Samsung TVN5370, nu se ferește de nevoile clienților, concentrându-se pe ceea ce aceștia doresc și au nevoie.

Prezentare generală a dispozitivului

Televizor Samsung UE32N5370AUXZT 32"

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Din punct de vedere general, produsul se prezintă într-o manieră solidă și robustă, fără a renunța însă la criteriile ergonomice care caracterizează dispozitivele de pe piață.

Pe scurt, deci, puteți avea un televizor cu performanțe tehnice excelente, fără a sacrifica însă spațiul de locuit din casa dumneavoastră. Dispozitivul, de fapt, se integrează perfect în mediul de acasă, dezvăluind particularități adaptative deloc neglijabile.

Greutatea totală este de 5,40 kg, iar în interiorul cutiei se află atât telecomanda, cât și manualul de utilizare.

Baterii incluse în pachet, nu va trebui să vă faceți griji în primul rând pentru a le cumpăra pentru a permite funcționarea telecomenzii.

Totuși, nu vă așteptați să găsiți cablul de antenă: la fel ca majoritatea producătorilor, acesta nu este un accesoriu inclus în pachet.

Meniul este intuitiv și ușor de înțeles: vă însoțește în primii pași necesari pentru a utiliza televizorul; de asemenea, asamblarea se dovedește a fi rapidă și ușoară, evitându-se chiar necesitatea unui manual.

Cu toate acestea, dispozitivul nu prezintă caracteristici favorabile din punct de vedere energetic: fiind, de fapt, de clasa energetică A, televizorul asigură totuși un consum redus, fără a garanta însă ceea ce este politica energetică adoptată de marea majoritate a produselor, care ajung până la A++.

Ecran de 32″, calitate și rezoluție video

Panou TV Samsung seria N5370

Să intrăm în detaliile Televizorului Samsung UE32N5377. Dispozitivul dispune de un ecran de 32 de inci, asigurând astfel o experiență de vizionare amplă și confortabilă.

Seria 5 denotă un accent pe calitate: fiind un model din 2019, calitatea Full HD este foarte ridicată, garantându-vă imagini cu o rezoluție satisfăcătoare. Aprofundând acest ultim element, de fapt, puteți conta pe o rezoluție de 1920×1080 pixeliceea ce se adaugă la o serie de caracteristici tehnice foarte interesante.

În primul rând, ceea ce sunt imaginile de rezoluție scăzută sau excesiv de granulare sunt prăbușite: datorită implementării algoritmului Vedere ultra curatăde fapt, calitatea imaginilor reproduse este uimitoare, garantând un rezultat excelent. Îngrijirea culorilor a suferit, de asemenea, o serie de îmbunătățiri tehnice fundamentale: acestea sunt evidențiate în măsura potrivită, în funcție de faptul că sunt deschise sau închise.

Pentru a reduce și mai mult ceea ce poate fi un disconfort vizual, se adaugă Micro Dimming Pro: de data aceasta, chiar și în zonele de umbră, culoarea este îmbunătățită, restabilind astfel un realism vizual intens.

De asemenea, Samsung a implementat Pur Colour, o funcție prin intermediul căreia este posibil să vă bucurați de imagini din natură cu detalii cu adevărat uimitoare, confirmându-se astfel ca un dispozitiv capabil să garanteze puritatea completă a imaginii și fără distorsiuni de niciun fel.

Calitatea audio

De asemenea, este esențial să vorbim despre compartiment audiocare este una dintre pietrele de temelie fundamentale ale unei experiențe bune a utilizatorului.

Aparatul are difuzoare integrate care fac o treabă interesantă, cu condiția, totuși, ca acestea să funcționeze într-o cameră de dimensiuni mici/medii. Din păcate, televizorul oferă în general o experiență audio ușor înăbușităceea ce ar putea crea o scurgere de sunet deloc neglijabilă în încăperile excesiv de mari.

Bun pentru utilizare în dormitoare, camere de zi de dimensiuni medii. Prin urmare, în principiu, puteți beneficia de un sunet curat și clar dacă este configurat în mod normal; dacă doriți să ascultați muzică la volum maxim sau să vizionați un film de acțiune cu explozii și așa mai departe, este posibil să obțineți un rezultat mai puțin bun.

Cu toate acestea, este posibil să completați dispozitivul cu difuzoare externe pentru a compensa acest defect de calitate, prin instalarea unui soundbar special, pentru a elimina problemele de reproducere audio, în special în ceea ce privește basul.

Nu este posibilă canalizarea audio prin căști, deoarece nu există o intrare pentru căști.

Design, materiale și formă

Partea din spate a seriei TV TVN5370

Samsung nu lasă nimic la voia întâmplării: de fapt, gigantul sud-coreean reușește să împace atât estetica, cât și funcționalitatea în aproape toate produsele sale, livrând dispozitive care sunt frumoase de privit și de utilizat.

Acesta este și cazul acestui televizor: fără a renunța la compactitatea pe care o oferă acum toate dispozitivele, Samsung garantează toate criteriile de eficiență și ergonomie. Puteți, de fapt, să obțineți un televizor compact din materiale plastice durabile dintr-o singură lovitură.

Datorită formei sale plate, dispozitivul Televizor Samsung UE32N5370AUXZT se dovedește, de asemenea, a fi excelent pentru montarea pe perete, dar trebuie să cumpărați separat suporturile corespunzătoare. Dacă nu doriți să vă aglomerați dormitorul, atunci îl puteți atașa la peretele camerei, evitând astfel dezordinea inutilă.

Cu toate acestea, acest dispozitiv se dovedește a fi excelent și pentru instalarea pe diferite tipuri de mobilier: prin montarea celor două suporturi de la capetele dispozitivului, este posibilă montarea televizorului fără a sacrifica spațiul în vreun fel.

Sistem de operare

Sistemul de operare implementat pe Samsung N5370 este Tizen, utilizat pe scară largă pe televizoarele inteligente și pe dispozitivele portabile ale Samsung.

Conectivitate și funcții inteligente

Conectivitate Samsung UE32N537070AUXZT
Conectivitate Samsung UE32N5377

În linie cu toate inovațiile pe care televizoarele inteligente le-au adus pe diverse dispozitive, Samsung se adaptează și el perfect, oferind un produs final cu toate acreditările.

Folosind Samsung Cloud, de fapt, este posibilă conectarea la televizor a tot felul de dispozitive inteligente, atâta timp cât acestea sunt compatibile cu modelul în cauză. De la sincronizarea fotografiilor la clipuri video: orice tip de fișier media poate fi redat.

De fapt, acest dispozitiv Samsung se dovedește a fi un televizor inteligent, oferindu-vă posibilitatea de a descărca software-ul adecvat pentru a vizualiza conținut de toate tipurile. Nu mai trebuie să vă mulțumiți cu ceea ce se difuzează seara la televizor: datorită funcțiilor sale, de fapt, televizorul Samsung se conectează prin intermediul tehnologiei wireless la rețeaua de acasă, oferindu-vă astfel posibilitatea de a profita de serviciile oferite de Netflix, Amazon și așa mai departe.

Singurul cusur ar putea fi faptul că navigarea în meniu este puțin mai lentă decât diferitele opțiuni de pe piață. Cu toate acestea, după ce a depășit acest mic detaliu, uneori irelevant, dispozitivul îndeplinește toate funcțiile unui televizor inteligent, fără a se sustrage în niciun fel provocărilor lansate acum de marii producători, garantând clientului bucuria de a se bucura de tot conținutul web din confortul canapelei.

Pe lângă toate acestea, este interesant de remarcat faptul că, datorită conectivității dispozitivului, acesta poate fi controlat cu ușurință de la distanță cu ajutorul telefonului mobil, prin instalarea aplicației SmartThings; descărcând-o, deci, puteți descărca și Youtube, Google Play Music&Tv și multe altele, pentru o experiență recreativă de trei sute șaizeci de grade.

De asemenea, pot fi instalați clienți PVR și IPTV, dar nu există opțiunea de a controla televizorul cu ajutorul diverselor asistenți vocali de pe piață. Pentru Kodi și multe altele, este posibil să luați în considerare achiziționarea unei cutii TV android.

Singurul defect este că nu este posibilă asocierea oricărui tip de dispozitiv Bluetooth la televizor: singura modalitate de a crește calitatea audio, așa cum am explicat mai devreme, este de a utiliza echipamente care să fie conectate direct la televizor.

Concluzii finale

În cele din urmă, deci, acest dispozitiv Samsung UE32N5377 32″ Seria TVN5370 acționează ca un intermediar perfect între nevoile clientului și realizarea acestora, acordând o importanță capitală confortului clientului. Pe scurt, vă puteți gândi să renunțați la modul clasic de a vă uita la televizor.

Printr-o combinație abilă de tehnologie, ergonomie, funcționalitate și estetică, producătorul sud-coreean oferă pe piață un produs complet care nu lasă nimic la voia întâmplării.

Datorită funcțiilor sale multiple, a atenției acordate detaliilor vizuale, precum și a instalării versatile și convenabile, sistemul Samsung N5370 se confirmă ca fiind opțiunea potrivită pentru o gamă largă de clienți cu nevoi dintre cele mai diverse, fără a renunța la performanțele tehnice pe care le oferă acum noile produse de pe piață.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri