6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriPareri Bratara Xiaomi Mi Band 5

Pareri Bratara Xiaomi Mi Band 5

Date:

Stiri Similare

Xiaomi Mi Band 5 reprezintă o mare inovație în lumea aparatelor de fitness și pentru toți fanii acestor articole și a funcțiilor lor. În acest model putem găsi multe caracteristici noi și interesante în comparație cu predecesorii săi, inclusiv funcții de monitorizare a activităților sportive și o capacitate de imersiune mai mare.

Prezentare generală a dispozitivului

design xiaomi mi smart band 5

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Xiaomi Mi Band 5 dispune de o funcționalitate de urmărire foarte actuală, monitorizare precisă a somnului, layout-uri și fundaluri complet personalizabile și multe alte funcții importante.

Cu această brățară inteligentă ușoară, se pot face fotografii de la distanță și se poate alege din șase culori moderne diferite, pentru a se potrivi stilului propriu. În comparație cu modelul anterior, dimensiunea ecranului a crescut, astfel încât utilizatorul are la dispoziție un panou mai mare care face diferența. Există, de asemenea, funcții noi, cum ar fi una concepută pentru ciclul menstrual, controlul tensiunii arteriale și al respirației, diverse moduri de sport și adăugări inovatoare Watchfaces.

Pe de altă parte, conectorul anterior presupunea scoaterea corpului principal al dispozitivului de pe curea și riscul de a-l deteriora. De asemenea, s-a schimbat și tipul de încărcare utilizat, care folosește un încărcător magnetic eficient.

După această trecere în revistă generală a pe smartband-ul Xiaomi Mi Band 5 putem trece la o analiză mai detaliată a produsului și a punctelor sale forte.

Ce este și pentru ce este

Pentru ce este Mi Band 5?

 

Xiaomi Mi Band 5 nu este altceva decât un fitness tracker (purtabil) practic, funcțional și eficient, capabil să satisfacă orice nevoie. Acesta este deja disponibil pe Amazon la un cost foarte accesibil și avantajos.

În funcție de regiunea în care este achiziționat, acesta poate fi găsit și la același preț cu Xiaomi Mi Band 4 în cadrul unei oferte pe termen limitat promovate de companie.

Anunțul oficial al lansării produsului a fost făcut prin intermediul aplicației chineze de mesagerie instantanee Wechat. Odată cu apariția problemelor create de Covid 19, au existat speculații cu privire la o întârziere majoră a lansării pe piață a produsului. În schimb, din fericire, lucrurile au mers bine și astăzi toți pasionații de fitness tracker și cei care nu sunt pasionați de fitness pot fi mulțumiți.

Xiaomi Mi Band 5 este o brățară inteligentă care se deosebește de smartwatch în principal prin funcțiile sale, adică doar acesta din urmă poate interacționa cu smartphone-ul sau îl poate înlocui. Pe de altă parte, banda inteligentă este concepută pentru a monitoriza activitatea fizică și sportivă a utilizatorului. Acestea nu sunt altceva decât simple brățări din silicon care au un dispozitiv în interiorul brățării. Acesta nu are ecrane interactive, ci doar butonul de pornire și LED-uri care permit comunicarea cu smartphone-ul.

Alegerea de a cumpăra unul sau altul depinde de tipul de produs pe care îl căutați, de exemplu, dacă aveți nevoie de un dispozitiv care să vă monitorizeze activitatea fizică în timp ce faceți exerciții fizice sau urmați o anumită dietă. În general, ceasul inteligent este o extensie a smartphone-ului, având capacitatea de a răspunde sau de a iniția apeluri, mai complex și – desigur – mai scump.

Design și materiale

Designul Mi Band 5

 

În ceea ce privește designul, Xiaomi Mi Band 5 amintește foarte mult de versiunile anterioare prin forma sa și marginile rotunjite tipice.

Curea, pe de altă parte, a fost aproape complet reproiectată și concepută pentru a ține pasul cu vremurile. Acum este disponibil și în diferite culori, cum ar fi roșu, galben și verde, și este posibil ca în curând să apară pe piață curele interschimbabile în mai multe culori.

Pe lângă cele din silicon, vor fi comercializate și curele din metal, piele și alte materiale noi. Unele cadrane conțin dedicații specifice unor serii de animație celebre, cum ar fi Neon Genesis Evangelion sau Spongebob.

Dimensiunile lui Xiaomi Mi Band 5 sunt următoarele 46,95 × 18,15 × 12,45 mm și are un greutate de numai 12 grame fără curea.

Informații privind calitatea și afișarea

Una dintre principalele inovații oferite de această brățară inteligentă este ecranul care utilizează Tehnologia AMOLED și atingând o dimensiune de 1.1 inch.

Creșterea dimensiunii afișajului a dus, în consecință, la un dispozitiv mai mare, deși nu excesiv. Afișajul include un ecran de înaltă rezoluție de 126 pe 294 pixeli și are un nivel de luminozitate mai ridicat decât înainte, deși cu ochelari de soare afară, vizibilitatea nu este niciodată optimă.

Funcționalitatea dispozitivului

Caracteristicile Xiaomi Mi Band 5

 

Printre Caracteristicile Xiaomi Mi Band 5 include cu siguranță un nivel mai ridicat de autonomie, care a fost extinsă la cel puțin 14 zile, în ciuda creșterii dimensiunii ecranului și a consumului de energie. Gradul de rezistență la apă este, de asemenea, un factor inovator al acestui model, deoarece dispozitivul poate monitoriza activitatea pasionaților de sporturi nautice până la o adâncime de 50 de metri.

Acest lucru permite efectuarea multor sarcini zilnice fără a fi nevoie să se scoată brățara inteligentă de la încheietura mâinii. Funcția de monitorizare a somnului a fost îmbunătățită în mod semnificativ și permite să se facă distincția între faza Rem și somnul superficial. Se poate afișa un grafic foarte precis al tuturor fazelor de somn, iar calitatea odihnei noastre poate fi mai bine controlată.

Gestionarea notificărilor este facilitată de dimensiunea ecranului, iar pentru a le citi pe toate trebuie să glisați și să treceți la următoarea. Cu ajutorul aplicației Mi Fit, se poate alege ce notificări să primească pe dispozitiv. Lista de funcții include, de asemenea, un monitor excelent al activității cardiace, o funcție care dezvăluie nivelul de stres, exerciții de respirație și o pagină cu vremea.

Fișa activităților sportive a fost completată cu 11 moduri noi, iar urmărirea este întotdeauna precisă, chiar și în cazul activităților în aer liber în care este utilizat și GPS-ul smartphone-ului.

Printre noile caracteristici ale Xiaomi Mi Band 5 se numără un ceas deșteptător care este întotdeauna precis și la timp, precum și posibilitatea de a face fotografii de la distanță cu ajutorul camerei integrate în telefon. De asemenea, nu trebuie ratat nici modul „nu deranjați” și urmărirea automată a somnului pe 24 de ore. În esență, este un software complet care reușește să satisfacă toate nevoile utilizatorilor.

Autonomia bateriei și a dispozitivului

Xiaomi Mi Band 5 are o baterie de 125 mAh care oferă aprox. 14 zile de autonomie. Desigur, se poate întâmpla ca, în cazul unei utilizări foarte frecvente, dispozitivul să dureze chiar și zece zile, astfel încât această cifră poate varia de la caz la caz.

Timpii de încărcare necesită aproximativ 2 ore pentru a ajunge la o încărcare completă și sunt similari cu cei necesari pentru modelele anterioare. Vă recomandăm să folosiți porturile USB ale computerului pentru încărcare, în locul încărcătoarelor de perete clasice.

Principala noutate se referă la pinii de încărcare, care în această versiune sunt în totalitate magnetici, astfel încât nu mai este necesar să scoateți întreaga capsulă a dispozitivului din curea și totul este mai convenabil și mai rapid.

Specificații tehnice

  • Marca: Xiaomi
  • Model: Mi Band 5
  • Afișare: AMOLED de 1,1″, cu rezoluție 126*294
  • Iluminare de fundal: maxim ≥ 450 nits, reglabil
  • Senzori: Senzor de înaltă precizie cu 6 axe și senzor de ritm cardiac PPG
  • Durata de viață a bateriei14 zile
  • Exerciții fizice susținute: Alergare în aer liber, alergare, mers pe jos, mersul pe bicicletă, ciclism, banda de alergare, înot, înot, activități libere, exerciții pe bicicletă, eliptică, sărituri cu coarda, yoga, vâsle
  • Monitorizare: monitorizare a ritmului cardiac și a somnului H24, monitorizare a sănătății femeilor, monitorizare a stresului cu exerciții de respirație, evaluare a indicelui de vitalitate PAI, alerte de sedentarism, pedometru și stabilirea de obiective.
  • Alte funcționalități: Fotografiere de la distanță, redare muzică, găsiți-mi telefonul, dezactivarea telefonului, deblocarea telefonului, notificarea apelurilor primite, nu deranjați, notificări WhatsApp, mesaje, memento de calendar, memento de eveniment, prognoza meteo, cronometru, cronometru cu numărătoare inversă, ceas deșteptător, Bluetooth, apeluri online, apeluri personalizate, apeluri presetate, blocarea ecranului, afișarea stării de încărcare, selectarea locației, actualizări OTA
  • Conținutul pachetului: Fitness tracker, brățară, cablu de încărcare dedicat și manual de utilizare

Concluzii finale

Xiaomi Mi Band 5 este un model mai avansat decât versiunea anterioară, deoarece oferă noi caracteristici și senzori inovatori. Prețul este pe deplin în concordanță cu calitatea produsului și, ca toate articolele, este supus deprecierii în timp.

De asemenea, dispozitivul funcționează foarte bine, iar recenziile utilizatorilor care l-au cumpărat deja sunt toate foarte pozitive. Multe persoane l-au recomandat deja prietenilor și rudelor, deoarece este un produs complet, cu funcții care se potrivesc diferitelor utilizări ale utilizatorului.

Această versiune a smartband-ului Xiaomi s-a dovedit imediat a fi lider de piață datorită preciziei sale și designului nou, tânăr.

Singurul factor care lipsește rămâne NFC, care în prezent este disponibil doar în versiunea chineză. Măsurarea nivelului de oxigenare a sângelui este, de asemenea, un element care lipsește în acest model, în timp ce este prezent de ceva timp în altele. Cu siguranță, Xiaomi își va surprinde din nou utilizatorii cu timpul și va dezvolta treptat dispozitive din ce în ce mai funcționale, competitive și complete din toate punctele de vedere, atât funcțional, cât și de design.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri