6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriPelicula de pe Netflix care a cucerit topurile în peste 50 de...

Pelicula de pe Netflix care a cucerit topurile în peste 50 de națiuni. Sfârșitul e memorabil. Nu te va lăsa să te dezlipești de ecran

Date:

Stiri Similare

Netflix a îmbogățit biblioteca sa cu filme noi, chiar dacă aceste titluri nu sunt lansări recente. Deși acest film a fost proiectat pe micile ecrane de mai multe ori, abonații din România se înghesuie să vizioneze acest titlu.

„Crimă în Orient Express,” producția misterioasă din 2017, este o interpretare captivantă și stilată a faimoasei opere literare a Agathei Christie, acum disponibilă și pe Netflix. Sub regia și coproducția lui Kenneth Branagh, având la bază scenariul scris de Michael Green, acest film detectiv se distinge printr-un elenc prețios, cu Kenneth Branagh în rolul cunoscutului detectiv Hercule Poirot, împreună cu un ansamblu de stele ca Tom Bateman, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer și Daisy Ridley.

Intriga se concentrează pe investigația efectuată de Hercule Poirot după o crimă misterioasă la bordul luxosului tren Orient Express în deceniul anilor ’30. Cu un buget de 55 de milioane de dolari, „Crimă în Orient Express” și-a recăpătat investiția, aducând 102,8 milioane de dolari în Statele Unite și 250 de milioane la nivel global, totalizând încasări de 352,8 milioane de dolari la nivel mondial.

Producția Netflix, populară în România

La debutul său în cinema, long-metrajul a fost prezentat în aceeași perioadă cu „Daddy’s Home 2” și și-a depășit previziunile, obținând 28,7 milioane de dolari în primul său weekend. Plasat într-un ambient clasic și sofisticat, lungmetrajul a fermecat publicul de toate vârstele, 51% dintre spectatori având peste 35 de ani în timpul săptămânii premierei.

Criticii au primit filmul în mare parte cu reacții favorabile, cu un rating de 60% pe Rotten Tomatoes și un scor mediu de 52 din 100 pe Metacritic. Spectatorii consultați de CinemaScore au evaluat filmul cu o notă de „B,” indicând succesul și atractivitatea sa față de cinefili.

Oferind o narativă impresionantă, un grup select de actori și o estetică vizuală deosebită, „Crimă în Orient Express” se prezintă ca un tribut adus lucrărilor Agathei Christie și propune o experiență cinematografică captivantă pentru fanii genului de mister.

Pentru români, pe Netflix România, filmul a ocupat poziția a treia într-un top al celor mai populare zece producții.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri