19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriPericol major pentru DIGI RCS-RDS! S-ar putea să-și piardă mii de abonați....

Pericol major pentru DIGI RCS-RDS! S-ar putea să-și piardă mii de abonați. Competitorul important oferă cadouri atractive clienților săi

Date:

Stiri Similare

DIGI RCS-RDS se confruntă cu o concurență serioasă. Un titan al telecomunicațiilor atrage clienții cu daruri fără costuri. E clar motivul pentru care atât de mulți își migrează numerele de telefon.

DIGI RCS-RDS a demarat o campanie impresionantă. Abonații adună puncte și primesc în schimb daruri fără a plăti. Cum se întâmplă asta? E extrem de ușor.

Este esențial să cunoști ce primesti fără plată, apoi procedura. Abonații care strâng 1.000 de puncte pot să se aleagă cu un PS5 Digital Edition, cu jocul GOW Ragnarok și un card de 250 RON la pachet, sau unul din cele 10 purificatoare Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Aceste premii sunt incluse într-o tombolă. Și oricine poate fi norocos. Cum se acumulează punctele? Prin activități desfășurate în contul My Orange.

Printre aceste activități se numără achitarea facturilor, schimbarea planurilor de abonament, alimentarea creditului PrePay sau folosirea serviciilor roaming. Dar compania îi îndrumă pe clienți și spre alte metode de a colecta puncte:

Orange România, un adversar de temut pentru DIGI RCS-RDS

„Achitați factura: Eficient și rapid, fiecare plată vă adaugă puncte.
Schimbați planul de abonament: Optimizați-vă serviciile și în același timp adunați puncte.
Adăugați credit PrePay: Fiecare încărcare de minim 5 euro vă apropie de premiul dorit.
Activarea serviciului roaming: Rămâneți în legătură, chiar și în călătorii.
Introduceți un nou număr în cont: Îmbunătățiți-vă abonamentul la Orange și profitati de avantaje suplimentare.
Verificați consumul: Fiți la zi cu consumul de servicii și obțineți puncte”, sugerează Orange România.

Pe lângă premiile oferite la tombolă, concurenții pot câștiga și recompense instant, care se găsesc direct în aplicația My Orange. Aceste recompense pot fi solicitate cu punctele adunate, furnizând avantaje suplimentare pentru abonamente și cartele PrePay de la Orange.

Posibil ca DIGI RCS-RDS să fie în pierdere având în vedere atractivitatea și simplitatea ofertei propuse de Orange.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri