3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenPericol major pentru Jador! Riscă să fie exclus din Survivor All Stars...

Pericol major pentru Jador! Riscă să fie exclus din Survivor All Stars săptămâna viitoare? Eroarea colosală comisă! Decizia luată de producători

Date:

Stiri Similare

Jador a venit la Survivor All Stars cu un scop clar: să iasă în evidenţă. Se dă în spectacol de fiecare dată când un Războinic este la final, încercând să-i distrugă concentrarea adversarului, dar până acum planul său nu prea a funcționat. După ce echipa albastră a ieșit învingătoare la proba de imunitate, un membru al echipei Faimoșilor va fi eliminat.

News18.ro a descoperit că Elena Ionescu este propusă pentru eliminare și se pare că va ieși învinsă în competiţia sportivă. Pe internet au început să circule imagini cu ea la aeroport în preajma Andreei Tonciu, care de asemenea a fost scoasă din competiţie imediat după prima săptămână.

Jador a avut parte de un episod nefericit şi de această dată. După ce precedentul conflict cu Lola a sfârșit cu un schimb de injurii, acum a probleme s-au ivit cu Maria Lungu, care a sfârșit prin a lacrima.

O accidentare la picior îi dădea bătăi de cap Mariei, iar Jador a surprins-o scoțând-o brusc de pe marginea terenului și aruncând-o în apă. Războinica era îngrijorată că aceasta manevră ar putea agrava leziunea, dar, din fericire, nu s-a întâmplat nimic serios. Cu toate acestea, Jador a fost admonestat chiar de producătorii emisiunii, își cerându-și ulterior scuze, susţinând că totul a fost doar o farsă.

Jador va fi exclus din Survivor?

Până în prezent, manelistul și-a făcut simțită prezența cu acțiunile sale provocatoare, care aduc dinamism în emisiune, dar totodată riscă să încalce regulile. Dacă va persista în acest comportament, s-ar putea să fie nevoit să părăsească competiția. Audiența PRO TV și chiar postul de televiziune sunt destul de riguroși în ceea ce privește reputația și nu tolerază încălcări repetate ale regulilor.

De menționat este și faptul că Jador se situează pe locul 2 ca eficiență în echipa Faimoșilor și pe locul 10 în clasamentul general. Cu toate că a avut un start ezitant, manelistul a început să acumuleze puncte în această săptămână.

Roxana Nemeș încă nu a obținut niciun punct, iar Elena Ionescu are doar un singur punct. Nici Elena Marin nu a avut o performanță strălucită. A participat de două ori și a fost învinsă de ambele ori. Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt momentan singurele Faimoase care reușesc să-i pună în dificultate pe concurenții adversi.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri