3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriCele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii in

Cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii in [year]

Date:

Stiri Similare

În acest ghid de cumpărare vă voi spune despre cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii, cu recenzii ale celor mai bune modele și sfaturi pentru alegerea acestui tip de aparat.

Un părinte se îngrijește întotdeauna de bunăstarea și sănătatea copiilor săi și știe cât de mult o igiena orală corectă este de o importanță primordială încă din primii ani de viață pentru a preveni viitoarele boli dentare.

În ciuda tuturor eforturilor depuse zilnic, a învăța un copil cum să se spele corect pe dinți nu este o sarcină ușoară, atât pentru că necesită multă perseverență și precizie, cât și pentru că este adesea considerată o activitate plictisitoare de către copiii mici.

Cu toate acestea, în ultimii ani, creșterea popularitatea periuțelor de dinți electrice pentru copii a schimbat profund situația: datorită conectivității acestor noi dispozitive, care transformă periajul dentar într-un joc distractiv, și datorită tehnologiei utilizate, care permite o curățare corectă și temeinică, tot mai puțini copii se plâng de dureri de dinți și carii.

În panorama vastă de mărci și modele diferite, găsiți periuța de dinți electrică potrivită pentru copii pare a fi, totuși, o sarcină descurajantă, iar alegerea greșită a periuței de dinți ar putea fi o sursă de probleme suplimentare și ar putea contribui la o igienă orală necorespunzătoare, cu consecințele grave asociate, inclusiv cariile dentare și bolile gingivale.

În acest ghid, vom analiza în detaliu principalele caracteristici pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când alegem periuța de dinți electrică potrivită pentru copii.

Recenzii cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii

Acestea sunt cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii din 2021:

 • Periuța de dinți electrică Colgate Minions pentru copii
 • Oral-B kids Disney
 • Periuță de dinți electrică muzicală pentru copii
 • Periuța de dinți electrică reîncărcabilă Oral-B Junior (+6
 • Oral-B Junior cu Minnie
 • Philips Sonicare HX6322/04 ForKids
 • Oral B Junior Smart
 • Philips Sonicare pentru copii HX6352/42
 • Oral B Teen – Periuță de dinți electrică reîncărcabilă

Colgate Minions periuță de dinți electrică pentru copii

Periuță de dinți electrică pentru copii de la Colgate care înfățișează personajele Minions este un dispozitiv ușor, potrivit pentru o grupă de vârstă de la 3 ani în sus (aproximativ până la 6 ani).

Periuța de dinți are un cap de periuță rotativ mic, cu peri moi, care sunt blânzi pe gingii și oferă o curățare excelentă a dinților, precum și un mâner subțire, ușor de prins, realizat din material antiderapant.

Din punct de vedere estetic, produsul este disponibil în două culori diferite – portocaliu sau albastru – fiecare cu un personaj Minions diferit – Kevin și, respectiv, Stuart.

În realitate, alegerea culorii nu este în totalitate posibilă: Colgate oferă un sortiment aleatoriu pentru această periuță de dinți electrică pentru copii; cu alte cuvinte, compania distribuie cele două dispozitive în funcție de același cod și în mod aleatoriu, astfel încât comercianții cu amănuntul vor furniza periuța de dinți electrică în mod aleatoriu. După ce am închis această paranteză, să ne uităm la singurul aspect aparent negativ, și anume faptul că capetele de perie sunt fixe și nu pot fi înlocuite prin urmare, la sfârșitul vieții lor, periuța de dinți trebuie aruncată.

În realitate, această alegere de producție, deși are un anumit impact asupra mediului, nu are un impact profund asupra portofelului, având în vedere prețul dispozitivului și durata de viață (lungă) a acestuia.

Per total, periuța de dinți electrică Colgate (Minions) este un aparat foarte bun, dar potrivit în principal pentru copiii foarte mici și ca primă periuță de dinți electrică, adică aparatul prin care se trece de la o periuță de dinți manuală la „ca periuța de dinți a mamei”.

Oral-B Kids Disney cu Spiderman

În vasta panoramă a periuțelor de dinți electrice pentru copii, cu siguranță nu putea lipsi cunoscutul producător al unora dintre cele mai bune periuțe de dinți de pe piață.

Modelul propus de Oral-B pentru grupa de vârstă de la 3 ani în sus este o periuță de dinți electrică reîncărcabilă, cu cap rotund și peri foarte moi.

Autonomia bateriei poate ajunge la 8 zile bune, mai mult decât discret pentru un dispozitiv de dimensiuni atât de compacte. În plus, Oral-B Kids are un cronometru încorporat care încurajează copiii să se spele pe dinți timp de cel puțin două minute de fiecare dată când se spală pe dinți. Pe lângă această funcționalitate importantă, renumita companie a conceput și implementat un mod de curățare specific pentru dinții sensibili, destinat copiilor.

Din punct de vedere estetic, Oral-B Kids este disponibil în două versiuni, ambele de culoare roșie: una cu personajul Spider-Man și una cu personajele Disney Pixar din care puteți alege. De fapt, în interiorul ambalajului, pe lângă periuța de dinți și baza de încărcare, există 4 autocolante cu care vă puteți personaliza periuța de dinți.

În versiunea cu eroul Marvel, toate cele 4 autocolante au ca temă Spider-Man, în timp ce în versiunea Disney Pixar poți alege între Dori, Buzz Lightyear, Incredibilii sau temutul James Sullivan din Monsters and Co.

În fine, în ceea ce privește conectivitatea, în acest caz avem de-a face cu un dispozitiv mai inteligent decât predecesorul său: Oral-B Kids funcționează cu aplicația Disney Magic Timer. Această aplicație s-a dovedit a fi un succes în a-i ajuta pe copii să se spele mai bine și mai des pe dinți și funcționează ca un fel de joc video: pentru fiecare sesiune de periaj corectă, puteți debloca unul dintre cele 23 de personaje din lumea Disney și Star Wars și puteți avansa cu o pătrățică pe o tablă virtuală pentru a vă bate propriul record în fiecare zi.

În general, Oral-B Kids în varianta Disney reprezintă una dintre cele mai bune soluții de cele mai complete periuțe de dinți electrice pentru copii începând cu vârsta de 3 ani care pot fi găsite pe piață.

CHAIN PEAK – Periuță de dinți electrică muzicală pentru copii

Periuță de dinți electrică muzicală

 

Să ne uităm acum la un al treilea model de periuță de dinți electrică pentru copii cu vârsta de 3 ani și peste: periuța de dinți electrică muzicală de la Chain Peak dispune de o baterie reîncărcabilă cu o durată de viață de până la 20 de zile și de capete de perie plate și extinse care funcționează cu tehnologie sonică ce permite până la 34 de mii de oscilații pe minut.

În acest caz avem de-a face cu un dispozitiv care, spre deosebire de majoritatea periuțelor de dinți electrice pentru copii mici, oferă 3 moduri de curățare: alături de cel clasic și cel delicat, găsim și modul alb pentru dinți mai albi și mai strălucitori. Pentru a trece de la un mod la altul, trebuie doar să apăsați butonul central în formă de stea: de 1 dată pentru clasic, de 2 ori pentru blând, de 3 ori pentru alb și de 4 ori pentru a opri aparatul.

În ceea ce privește designul, se poate alege între două variante – albastru și roz – fiecare dintre ele înfățișând personaje de desene animate.

Periuța de dinți electrică muzicală pentru copii încorporează un cronometru care bate ritmul prin 4 cântece în limba engleză, fiecare având o durată de 30 de secunde; astfel, sfârșitul fiecărui cântec sugerează trecerea la următorul cadran al arcadei dentare până când muzica se oprește definitiv, adică după 2 minute de periaj.

În interiorul pachetului, pe lângă periuța de dinți, găsim 4 capete de înlocuire, în timp ce baza lipsește. Având în vedere că motivele muzicale și cronometrul sunt integrate în dispozitiv, periuța de dinți electrică muzicală pentru copii Chain Peak nu are o aplicație Apple sau Android și nici Bluetooth.

Periuță de dinți electrică reîncărcabilă Oral-B Junior (+6 ani)

Oral-B Junior este una dintre cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii începând cu vârsta de 6 ani. Dispozitivul are un cap de periuță rotund care poate îndepărta mai multă placă decât periuțele de dinți manuale și peri extra-moale, cu peri foarte moi, care s-au dovedit clinic a fi blânzi pentru smalțul dinților și gingii.

Bateria reîncărcabilă încorporată permite periuței de dinți electrice să atingă o autonomie de până la 10 zile cu o singură încărcare. De asemenea, este inclus un cronometru de două minute pentru a-i ajuta pe copii să se spele în timpul necesar și recomandat de stomatologi.

Din punct de vedere estetic, acest model propus de Oral-b este destul de simplu, cu o colorare monocromatică, la alegere între verde aprins sau violet aprins. Cel mai interesant aspect al acestei periuțe de dinți electrice pentru copii se referă la tehnologia de curățare 3D care oferă oscilație, rotație și pulsație, ceea ce este greu de găsit pe alte periuțe de dinți electrice destinate aceluiași grup de vârstă.

În ceea ce privește modurile de curățare, însă, acest model nu lasă prea multe opțiuni: Oral-B junior în versiunea colorată are doar modul clasic. Pentru a compensa această lipsă, senzorul de presiune care oprește automat pulsul, dacă este necesar, este cu siguranță o caracteristică foarte binevenită.

În pachet, pe lângă periuța de dinți, găsim un cap de periuță de schimb și o placă de bază utilă pentru a nu lăsa dispozitivul să zacă pe jos.

Oral-B Junior cu Minnie

Să trecem la cel de-al doilea model propus de Oral-B pentru copiii de la 6 ani în sus. Și în acest caz vorbim de o periuță de dinți electrică cu baterie reîncărcabilă încorporată, dar de data aceasta cu o autonomie de două săptămâni bune printr-o singură reîncărcare.

Din punct de vedere estetic, periuța de dinți electrică Oral-B Junior este de culoare albă cu imaginea Disney a lui Minnie Mouse pentru fetițe, dar este disponibilă și în versiunea Star Wars.

Față de modelul descris anterior, găsim câteva diferențe care nu se referă doar la durata de viață a bateriei: în primul rând, versiunea Minnie (sau Star Wars) include două moduri de curățare diferite – clasic și sensibil – lăsând mai multă libertate de decizie în ceea ce privește programul cel mai potrivit pentru nevoile proprii.

În plus, o altă caracteristică foarte importantă pentru protejarea sănătății gingivale și pentru a învăța copilul tehnica corectă de periaj este controlul presiunii, adică un senzor care reduce automat viteza de periaj dacă copilul se perie prea tare, care, în acest model, semnalează riscul prin intermediul unei lumini roșii intermitente pe mâner.

Din nou, cronometrul integrat de două minute vibrează la fiecare 30 de secunde pentru a le semnala copiilor să schimbe cadranul arcului care urmează să fie periat. În cele din urmă, Oral-B Junior în aceste două versiuni este compatibil cu aplicația Disney Magic Timer menționată mai sus.

Philips Sonicare HX6322/04 ForKids

Printre cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii, Philips își dorește, de asemenea, partea sa. Periuța de dinți electrică Philips Sonicare HX6322/04 ForKids dispune de un cap de periuță plat și alungit și utilizează tehnologia sonică cu până la 62 de mii de mișcări pentru o curățare optimă a dinților.

Pachetul este foarte bogat și include periuța de dinți ForKids, un cap de periuță sonicare standard, un cap de periuță sonicare ForKids Mini (pentru copii sub 6 ani), baza de încărcare și 8 autocolante din care poți alege pentru a personaliza periuța electrică în funcție de gusturile celor mici.

Bateria reîncărcabilă integrată permite o durată de viață a bateriei de două săptămâni, calculată pe baza unei curățări standard de două minute de două ori pe zi.

Din nou, există două moduri de curățare diferite – clasic și delicat – și cronometrul integrat de două minute cu notificare la fiecare 30 de secunde.

În ceea ce privește conectivitatea, Philips Sonicare HX6322/04 ForKids dispune de Bluetooth 4.0 și de posibilitatea de a fi conectat la aplicația corespunzătoare, disponibilă pentru iOS și Android, pentru a face periajul dinților mai distractiv.

Philips Sonicare For Kids HX6352/42 (alternativă pentru fete)

Philips Sonicare pentru copii

 

Philips a decis să comercializeze două variante diferite ale modelului său Sonicare pentru copii. Această a doua variantă – Philips Sonicare For Kids HX6352/42 – nu diferă în mod deosebit de modelul pe care l-am văzut mai devreme, cu excepția faptului că se adresează unui public feminin, asigurându-și o poziție în rândul cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru fete.

Regăsim din nou un cap de perie plat și alungit și tehnologia sonică. În interiorul ambalajului, pe lângă periuța de dinți și baza, găsim două capete de periuță diferite: unul standard pentru fetele cu vârsta de 7 ani și mai mare și unul mini, potrivit pentru grupa de vârstă 3-6 ani.

Conectivitatea este, de asemenea, aceeași ca la modelul descris anterior, cu posibilitatea de a conecta periuța de dinți la aplicația dedicată prin Bluetooth.

La fel ca și omonimul său masculin, Philips Sonicare For Kids HX6352/42 este o periuță de dinți electrică excelentă pentru copii; cu toate acestea, deși capetele de periuță prezente pot fi folosite pentru copiii mici (3-6 ani), utilizarea acestei periuțe de dinți este mai potrivită pentru copiii începând cu vârsta de 6 ani.

Oral B Junior Smart

Oral B Junior Smart

 

Versiunea inteligentă a periuței de dinți electrice Oral-B pentru copii Junior este echipat cu o baterie reîncărcabilă cu o autonomie de 14 zile și un cap rotund, la fel ca și celelalte modele cu același nume văzute anterior.

Dimensiunile și greutatea articolului sunt, în esență, aceleași cu cele ale versiunii neinteligente. În acest caz, însă, există trei moduri de curățare din care poți alege, iar aceștia văd modul de albire alături de modurile clasic și sensibil, ceea ce sugerează că periuța electrică Oral-B Junior Smart este potrivită și pentru copiii mai mari.

Tot aici găsim senzorul pentru controlul presiunii de periaj pentru a proteja gingiile și cronometrul încorporat de două minute. O diferență majoră se referă la conectivitate: periuța de dinți Oral-B Junior Smart poate fi conectată la aplicația Oral-B și la FunZone prin Bluetooth.

Spre deosebire de aplicația Disney Magic Timer, în acest caz există un sistem de recompense care vă permite să deblocați teme și filtre foto similare cu cele ale rețelelor sociale populare.

Într-adevăr, chiar și această aplicație ne sugerează să plasăm Oral B Junior Smart într-o categorie de vârstă puțin mai mare decât cea indicată.

Oral B Teen – Periuță de dinți electrică pentru adolescenți

Oral B Teen - Periuță de dinți electrică pentru adolescenți

 

De fapt, vorbind despre Oral-B Teen ne referim la un dispozitiv potrivit pentru băieții mici 12 ani sau mai mult (după cum se poate ghici din nume).

Din punct de vedere al dotărilor, periuța de dinți electrică Oral-B Teen este similară modelului Junior Smart: regăsim 3 moduri de curățare – clasic, sensibil și de albire -, omniprezentul cap de periuță rotund Oral-B, bateria litiu-ion cu o autonomie de până la 2 săptămâni și tehnologia de control al presiunii de periaj.

În general, tot ce ai putea avea nevoie la o periuță de dinți electrică se găsește pe acest dispozitiv. În interiorul pachetului, pe lângă periuța de dinți și capul de schimb, găsim încărcătorul și o frumoasă husă de călătorie care înfățișează monumentele marilor capitale ale lumii.

Și pe acest dispozitiv, evident, conectivitatea a cunoscut o evoluție: aplicația Disney Magic Timer a fost suplinită de clasica aplicație Oral-B. Așa cum ne-am putea aștepta, de fapt, Oral-B Teen reprezintă cel mai recent model de periuță de dinți electrică pentru copii înainte de a trece la grupa de vârstă în care se poate începe utilizarea celei pentru adulți.

 

Ce este și pentru ce este

Periuță de dinți electrică pentru copii este un dispozitiv conceput pentru a obține o curățare profundă și optimă a dinților prin mișcările și oscilațiile capului de periuță și a periilor încorporate care pot urma diferite direcții.

Acest instrument este de fapt o periuță de dinți electrică concepută special pentru a se adapta la morfologia gurii copiilor mici. De fapt, fiecare element al periuței de dinți electrice pentru copii este conceput pentru a răspunde nevoilor diferitelor grupe de vârstă cărora le este destinată, începând de la ergonomia mânerului și până la peri, care trebuie să fie mai moi decât cei ai unei periuțe electrice pentru adulți pentru a evita sângerarea gingiilor și deteriorarea smalțului.

În ultimii ani, periuțele de dinți electrice pentru copii au făcut un nou salt înainte, odată cu crearea unor moduri de curățare specifice pentru acestea și cu conectivitatea tot mai mare cu care sunt dotate, care permite, printre altele, monitorizarea duratei și calității periajului pentru o curățare impecabilă.

Cum funcționează o periuță de dinți electrică pentru copii

Mișcarea capului de periuță al periuței de dinți electrice pentru copii este generată de un mic motor alimentat de o baterie reîncărcabilă încorporată sau de baterii înlocuibile găzduite direct în manșon.

Această mișcare poate urma diferite direcții și poate avea o intensitate variabilă în funcție de tehnologia utilizată, permițându-i astfel să ajungă în locuri pe care periuța de dinți normală nu le poate acoperi. Prin urmare, datorită acestor dispozitive, este posibilă o curățare mai temeinică și îndepărtarea unei cantități mai mari de placă bacteriană, care este responsabilă pentru diverse patologii dentare.

Funcționarea periuței de dinți electrice pentru copii este foarte simplă și intuitivă: după ce se întinde un strat ușor de pastă de dinți pe peri, un buton central permite pornirea dispozitivului și începerea sesiunii de periaj.

Un cronometru încorporat vă permite apoi să monitorizați progresul întregii sesiuni de curățare a gurii. -care în mod normal durează două minute. se deplasează de la un dinte la altul și se deplasează între diferitele arcade. La majoritatea periuțelor de dinți electrice, inclusiv la cele pentru copii mici, la sfârșitul celor două minute, dispozitivul se oprește automat sau emite un avertisment sonor care indică sfârșitul curățării.

Cum să alegeți o periuță de dinți electrică pentru copii

Există câteva diferențe substanțiale între alegerea unei periuțe de dinți electrice pentru adulți și una pentru copii. Iată care sunt sfaturile și atenționările pe care trebuie să le urmați atunci când alegeți modelul potrivit pentru copiii dumneavoastră.

Moduri de curățare

În alegerea dificilă a celei mai potrivite periuțe de dinți electrice, modul de curățare și tehnologia folosită sunt doi factori majori care determină puterea dispozitivului, precum și puterea de curățare și de albire a acestuia.

Cu toate acestea, în ceea ce privește periuțele de dinți electrice pentru copii, aceste aspecte sunt deosebit de simplificate, deoarece în acest caz nu este necesară o putere excesivă, ci mai degrabă o concentrare pe un periaj delicat.

Majoritatea periuțelor de dinți electrice destinate copiilor vin cu capete de perie rotunde și utilizează o tehnologie de curățare rotativă sau, mai corect, rotativă-oscilație. Acest tip, care se bazează pe mișcarea capului de periuță care se rotește dintr-o direcție în alta în timp ce oscilează, permite o mai mare îndepărtare a plăcii decât o periuță de dinți tradițională și se bazează pe ideea că aceste mișcări cresc eficiența periajului.

Cu toate acestea, unele modele – în special cele destinate copiilor mai mari – sunt prevăzute cu capete de perie plate și alungite care funcționează prin intermediul tehnologiei de curățare sonică. Acest al doilea tip este capabil să realizeze un număr mai mare de pulsații (până la 40 de mii pe minut), curățând mai eficient spațiul dintre dinții individuali.

După cum am menționat deja, modul de curățare este, de asemenea, un aspect fundamental și poate satisface diferite nevoi în funcție de vârstă și de sensibilitatea dentară.

Cele mai importante și cele mai răspândite moduri sunt următoarele:

 • Curățenie zilnică reprezintă modul clasic de periere a dinților întâlnit pe toate dispozitivele electrice. Acest program asigură o igienă adecvată și completă a întregii guri, fără a exercita o presiune excesivă.
 • Curățare delicată Acesta este un program conceput special pentru copiii mai mici, pentru a le asigura dinți sănătoși și albi, fără a risca să le irite gingiile încă foarte delicate. În general, acest mod se găsește pe periuțele de dinți electrice destinate grupei de vârstă 3-6 ani, dar poate fi găsit și la unele periuțe de dinți pentru copii mai mari.

Caracteristici pentru copii mici

Periuțe de dinți electrice pentru copii mici în general, au numeroase caracteristici special concepute pentru a facilita periajul dentar și să fie mai distractiv.

Multe dispozitive încorporează un cronometru pentru o mai bună gestionare a timpului de periaj (de obicei, două minute) și care semnalează prin vibrații sau prin intermediul unui indicator luminos când este timpul să schimbe zona dentară (de obicei, 30 de secunde pentru fiecare arc).

Pentru a face totul mai distractiv și mai interactiv pentru copii. În mai multe modele, timpul este semnalat printr-un cântec sau printr-un videoclip difuzat pe smartphone sau, din nou, printr-un joc video pe o tabletă în care periuța de dinți reprezintă controlerul: o curățare mai temeinică a dinților duce la un scor mai mare.

Tocmai pentru a permite această conexiune între periuța de dinți și alte dispozitive, majoritatea modelelor mai bune sunt echipate cu Bluetooth, iar producătorii au lansat o aplicație specială care poate fi descărcată din principalele magazine Android și Apple.

Acest expedient nu se limitează la face periajul dinților mai distractiv dar s-a dovedit a fi foarte eficient în a-i determina pe copii să se spele pe dinți mai bine și mai des. În plus, pentru a face curățarea sigură și pentru a evita deteriorarea smalțului, precum și sângerarea gingiilor, majoritatea modelelor au un senzor care poate recunoaște când presiunea este prea puternică și, în consecință, poate opri pulsația.

Toate aceste caracteristici contribuie în mare măsură la igiena dentară corectă la copii.

Design, dimensiuni și estetică

Un aspect fundamental de care trebuie să se țină cont în alegerea periuță de dinți electrică pentru copii mici se referă la design și dimensiune; de fapt, ceea ce diferențiază în mod semnificativ o periuță de dinți electrică pentru copii de una folosită de adulți nu este doar funcționalitatea sa special concepută, ci și dimensiunea și greutatea sa.

Pentru o curățare corespunzătoare este important ca mânerul pensulei este de dimensiuni adecvate ușoare și realizate dintr-un material moale, antiderapant, astfel încât aderența să fie fermă și să nu necesite prea mult efort.

În general, acestea au o lungime care nu depășește 25 cm, iar diametrul mânerului este de aproximativ jumătate din cel al adulților. Capetele de înlocuire sunt, de asemenea, mai mici și de obicei au peri mai moi pentru a evita sângerarea excesivă care ar putea descuraja copiii să se spele pe dinți.

După cum vom vedea pe parcursul acestui ghid, pentru a putea naviga între mărime și greutate și a evita cumpărarea unui model greșit, producătorii de cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii indicați întotdeauna o grupă de vârstă pentru care articolul este cel mai potrivit, de exemplu: periuțe de dinți pentru copii sub 6 ani sau peste 6 ani.

Un alt aspect care nu trebuie subestimat este cel estetic. Este bine cunoscut faptul că pentru copiii mici spălatul pe dinți este o activitate foarte plictisitoare pe care preferă să o evite; pentru a-i ajuta să aibă grijă de igiena dentară în mod corespunzător, aceste prezintă culori strălucitoare și diverse modele atât pentru băieți și fete deopotrivă.

În acest caz, posibilitățile sunt cu adevărat numeroase, iar alegerea este în întregime personală: Prințesele Disney, Războiul Stelelor sau Minionii singurul lucru care contează este că le place!

Perii și capetele

Capetele de perie sunt foarte diferite de capetele de perie tradiționale pentru adulți. Această diferență reflectă nevoile de curățare ale copiilor mai mici și morfologia diferită a gurii și a dinților.

Nu numai că capetele de periuță sunt mai scurte, dar sunt și mai mici, pentru a asigura o mai bună curățare a dinților copiilor, fără a lăsa goluri. În plus, este important de menționat în acest sens că unele modele ieftine de periuțe de dinți electrice destinate copiilor mai mici. (în general sub 4 ani) au capete fixe, adică neînlocuibile, având în vedere frecvența cu care aceste periuțe de dinți sunt schimbate pe măsură ce copilul crește.

În ceea ce privește forma, la fel ca în cazul periuțelor de dinți electrice standard, putem găsi capete rotunde (mai frecvente) pentru periuțele de dinți cu tehnologie rotativă, sau capete alungite pe dispozitivele cu tehnologie de curățare sonică.

În timp ce la periuțele de dinți electrice pentru adulți găsim diferite tipuri de peri, adaptate la modul de curățare. (albire, standard etc.).În cazul periuțelor pentru copii, capetele de periuță încorporează, în majoritatea cazurilor, un singur tip de peri, cei foarte moi, care sunt blânzi cu gingiile. În mod evident, această alegere reflectă nevoia de periere delicată și prezența, în majoritatea cazurilor, a doar două programe de curățare din care se poate alege.

Cele mai multe periuțe de dinți electrice pentru copii mici vin într-un pachet destul de simplu care include periuța de dinți, un suport util pentru a nu o lăsa pe jos, unul sau mai multe capete de periuță de schimb cu peri moi și un încărcător pentru produsele cu baterie încorporată.

În plus, unele dintre cele mai bune modele de pe piață includ gadgeturi simpatice pentru distracția celor mici, cum ar fi, de exemplu, autocolante cu prințese Disney și eroi Marvel sau accesorii foarte utile, inclusiv o husă de călătorie.

În cele din urmă, mai multe periuțe de dinți electrice pentru copii sunt echipate cu un capac de manșon care poate fi înlocuit cu unul la alegere, inclus în pachet sau achiziționat separat, alegând dintr-o varietate de modele.

Concluzii  finale

În acest ghid pentru cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii am analizat în detaliu toți factorii de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra o periuță de dinți, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de cauză, care să se potrivească nevoilor celor mici.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri