13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMondenPoate Ionuț Popa și Oana Ciocan să fie noi membri ai echipei...

Poate Ionuț Popa și Oana Ciocan să fie noi membri ai echipei Faimoșilor în Survivor All Stars? Detalii confidențiale au fost divulgate. Se anunță transformări de marcă în emisiune

Date:

Stiri Similare

La debutul ediției Survivor All Stars, Ionuț Popa și Oana Ciocan au fost prezentați ca potențiali concurenți. Mulți se așteptau ca ei să se alăture competiției în scurt timp, însă Alexandra Ciomag și Sorin Pușcanu au fost alegerile pentru a se integra în echipa de culoare albastră după o eliminare și o săptămână de confruntări.

‘Survivor All Stars’ promite a fi și mai electrizant și complicat în perioada următoare. Punctul de interes principal este eliminarea lui Jador. Profilul Instagram anonim Viperele Vesele a dezvăluit că acesta a părăsit jungla datorită foamei și iubirii… dragostei sale nedivulgate pentru Oana Ciocan. Se zvonește că artistul a solicitat aducerea ei în joc cât de urgent, iar producătorii ar fi acceptat propunerea lui.

După zvonurile ce circulă prin comunitățile de admiratori, se spune că Oana Ciocan și Ionuț Popa ar putea să se înscrie în concurs pe data de 28 februarie, iar Ionuț Popa ar concura pentru Faimoși. Se presupune că episodul ce-i va arăta alăturându-se jocului s-ar difuza pe 28 februarie, dar ei ar fi trebuit să fie deja în Republica Dominicană la acest punct.

Va participa Ionuț Popa în Survivor All Stars?

Ionuț Popa este cu certitudine în România, activ pe platformele sociale, pe când Oana Ciocan este de negăsit, deci se poate ca dorința lui Jador să se fi concretizat. Dacă este așa, de ce artistul a fost totuși scos din joc? Curând vor fi dezvăluite detalii incitante pe News18.ro.

A trecut mai bine de două săptămâni de când s-a dezvăluit că unii membri ai echipei Faimoșilor și-au exprimat protestele privind atitudinea lui Jador, care ar fi recurg la insulte și tratamente umilitoare atunci când camerele de filmat sunt oprite.

Se pare că aceste comportamente neplăcute ar fi fost motivul real al descalificării sale. Aparent, nu doar că a abandonat jocul, dar i-a fost adusă și partenera, beneficiind de un regim preferențial, ceea ce probabil a determinat mai mulți concurenți să amenințe cu abandonul competiției.

Următoarele săptămâni se anunță a fi intens incandescente la Survivor All Stars. Încă nu se știe ce anume va alege PRO TV să difuzeze din întregul scandal ce a avut loc recent. Până în prezent, telespectatorii au fost martorii doar la secvențe pașnice, diferite de ceea ce se petrece în spatele camerelor.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri