26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenPoate Zanni să fie exclus din Survivor România? Fapta deplorabilă comisă alături...

Poate Zanni să fie exclus din Survivor România? Fapta deplorabilă comisă alături de Elena Ionescu. PRO TV ia măsuri stricte

Date:

Stiri Similare

Zanni și Elena Ionescu, ambii câștigători ai primelor două sezoane Survivor România și membri ai echipei Faimoșilor, nu sunt singurii concurenți importanți. După aceștia, victoria a fost obținută de membrii echipei Războinici, Alex Delea și Dan Ursa, ultimul neluând parte la Survivor All Stars. Se remarcă absența unor participanți notabili din ambele tabere, pe care admiratorii show-ului își exprimă speranța să-i revadă.

Deocamdată, o participantă și anume Andreea Tonciu a fost deja eliminată. Un video postat de utilizatorul Viperele Vesele pe Instagram sugerează că Elena Ionescu a fost și ea eliminată din concurs.

Cu toate acestea, modul în care a părăsit competiția Survivor All Stars, sau mai degrabă atitudinea inacceptabilă pe care a afișat-o, este extrem de îngrijorător. Conform unor zvonuri, Elena Ionescu ar fi proferat insulte la adresa Elenei Marin, viitoarea concurentă, în cadrul unei conversații captate clandestin la aeroportul din Frankfurt.

Elena Ionescu își compromite reputația

Elena Ionescu ar fi lansat remarci dure la adresa Elenei Marin, descriind-o ca fiind fizic neplăcută și comparând-o negativ cu aspectul mamei sale în etate și nemachiată. Zanni, la rândul său, i-ar fi adresat porecle ofensatoare precum „Cotoroanță” și „bătrână”.

Se cunoaște faptul că PRO TV nu acceptă astfel de comportamente ofensatoare, având în vedere precedente precum cazul Mariei Lungu, care a fost expulzată din concurs după ce a insultat-o pe colega sa Codruța Began, cea din urmă având 44 de ani.

Eliminarea Elenei Ionescu poate fi o consecință a slabei ei performanțe sportive și a lipsei de contribuție la punctajul echipei, însă conversația controversată de la aeroport, dezvăluită de Viperele Vesele, i-ar putea strica imaginea. Similar, comportamentul inadecvat al lui Zanni, chiar dacă provine dintr-un conflict mai vechi cu Elena Marin, nu este admis, la fel ca și comportamentul abuziv.

Ce se va întâmpla în continuare rămâne de văzut și dacă Zanni va ajunge să fie pe lista neagră a producătorilor. Imagini cu el insultând-o pe Elena Marin încă nu au fost difuzate, dar publicul este vigilent și gata să critice.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri