13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomiePosezi un cont la BCR? Banca ți-ar putea oferi un card încărcat...

Posezi un cont la BCR? Banca ți-ar putea oferi un card încărcat deja cu 80.000 de lei! Fără a fi necesar să prezinți vreun document în acest sens. Este o situație fără precedent în sectorul bancar din România

Date:

Stiri Similare

O noutate absolută sosește din partea BCR în România. Este un card care ajunge la client deja cu sume de bani pe el, gata de utilizare.

Pentru cei care nu dau înapoi de la aventura antreprenorială, BCR le oferă, prin intermediul platformei George, acces la un card de credit care deja dispune de finanțare.

De la BCR se aude că acesta este primul card de credit destinat microîntreprinderilor ce se poate obține integral online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei.

Se poate aplica pentru cardul business Visa direct din aplicația George, utilizând telefonul, tableta sau computerul personal. În acest mod, clienții sunt scutiți de drumurile la banca sau de așteptarea transferului de fonduri în cont.

Când simt nevoia de acest instrument financiar, clienții pot aplica fără situații complicate. În plus, nu se impune prezentarea de documente, ceea ce face procesul extrem de simplu.

BCR eliberează cardul fără cerința de documentație suplimentară

„Suntem încântați să putem mări gama de servicii și avantaje la care antreprenorii au acces prin intermediul platformei digitale George, acum la o simplă apăsare de ecran. Folosind acest card de credit Visa, oferim antreprenorilor o soluție financiară pe deplin online, cu care să poată să-și administreze mai eficient cheltuielile și lichiditățile companiei, de oriunde și oricând, fără acte justificative. Toate acestea se realizează într-un mod ușor, rapid, contemporan”, a mărturisit Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail la BCR.

Elena Ungureanu exprimă o satisfacție similară cu privire la această colaborare și avantajele oferite clienților. Totul se va desfășura mai fără greutăți, iar această posibilitate de creditare este, de asemenea, extrem de agilă.

„Ne bucurăm enorm că acest parteneriat nou întărește angajamentul global al Visa de sprijinire a sectorului IMM. Debutul acestui card, în colaborare cu BCR, se alătură eforturilor Visa de a oferi microîntreprinderilor resurse esențiale pentru succesul în era digitală, adăugându-se la beneficiile din programul Marile Afaceri Mici.

Oferind o metodă simplă pentru obținerea facilităților de creditare, antreprenorii economisesc timp valoros și capătă posibilitatea de a îmbunătăți circulația monetară necesară pentru expansiunea și stabilitatea afacerii lor în peisajul digital,” a completat Elena Ungureanu, Country Manager România la Visa.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri