13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăHoroscopPreviziuni astrologice: Semnul zodiacal care va simți un val de neliniște după...

Previziuni astrologice: Semnul zodiacal care va simți un val de neliniște după 10 martie! Un cunoscut din trecut reapare în scenă. Interpretările lui Mihai Voropchievici Previziuni astrologice: Semnul zodiacal care va simți un val de neliniște după 10 martie! Un cunoscut din trecut reapare în scenă. Interpretările lui Mihai Voropchievici

Date:

Stiri Similare

Mihai Voropchievici avertizează că o anumită zodie se va confrunta cu un val de confuzie emoțională. Se prevestesc momente de singurătate și așteptări care se pot dovedi a fi false.

Expertul în numerologie Mihai Voropchievici a dezvăluit predicțiile astrale bazate pe runele pentru intervalul timpului ce urmează. Anumite semne zodiacale vor experimenta stări inconfortabile.

Conform analizei runelor făcută de Mihai Voropchievici, nativii Balanței sunt împovărați de sentimente intense și se lasă cuprinși de nostalgie.

Ceea ce este vital pentru ei este să-și asume o acțiune și să treacă peste stări de melancolie. Au numeroase oportunități la îndemână, dar le riscă din pricina minții lor ancorate în amintiri.

„Pentru Balanță, săptămâna ce vine e plină de visare, amintiri, inactivitate, conexiuni familiale, nopți târzii și păreri adânci. Balanțele sunt vase care colectează și amplifică energii și emoțiile, inclusiv pe ale celorlalți.

Dar, aceste sentimente intense vă apasă și veți simți tendința de a rămâne nemobilizați, ceea ce nu e pozitiv. Pasivitatea și indecizia vă afectează mai rău decât realitatea însăși. Așadar, mobilizați-vă să faceți ceva pentru voi și evitați să vă pierdeți în visare ziua. Visatul este pentru noaptea”, recomandă Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, vești nu tocmai bune pentru o zodie

Scorpionii primesc un mesaj nu prea optimist de la astrolog. Cei născuți sub acest semn au întâmpinat o rună care provoacă dezorientare.

Inseamnă că aceștia caută calmul pentru a înțelege ce pași să urmeze în continuare. Trăiesc așteptări, percep izolare, dar trebuie să fie conștienți că nu vor sta așa mereu.

„Pentru Scorpioni, cardul 15 cenușiu. E o săptămână de introspecție, calm, și de retragere benefică, deoarece la capătul unei analize temeinice veți avea o recompensă, poate chiar una întârziată. Pentru cei solitari, apare perspectiva unei relații de durată, sau vă vedeți în așteptarea unui sentiment de securitate. E o rună care provoacă dezorientare”, adaugă Mihai Voropchievici.


Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri