27.1 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenPrimul concurent eliminat de la Survivor All Stars va fi anunțat în...

Primul concurent eliminat de la Survivor All Stars va fi anunțat în curând. Sorin Pușcașu este sugerat pentru eliminare

Date:

Stiri Similare

Stresul crește și provocările zilnice devin rutină! Ieri seară, tensiunile au fost prezente atât în competiții, cât și în conversații, culminând cu o luptă acerbă pentru imunitate. Telespectatorii s-au bucurat de fiecare moment din ediția Survivor All Stars, fără să piardă nimic din acțiune.

Ne întoarcem de la cabana Faimoșilor sufletește încărcați”, a împărtășit Iancu Sterp după ce Războinicii au prădat tabăra opusă. Privându-i pe rivalii lor de construcții proprii și de resurse câștigate, echipa albastră părea gata de următoarea confruntare.

Sorin nu este prezent. A fost mușcat de un scorpion și se află sub observație medicală. Nu va participa azi”, a anunțat Daniel Pavel, aducând o veste nefericită echipei sale. Sorin, participant recent, a întâmpinat dificultăți în timp ce colegii săi erau surprinși să piardă meciul cu 10-8, după ce se aflau în frunte cu 4-0.

În mod uimitor, Sorin, abia întors, a triumfat în concursul pentru Imunitatea individuală, amuzându-și consătenii: ”Am avut o confruntare cu scorpionul și abia am scăpat. Lipsesc o zi și voi pierdeți?”.

Sorin Pușcașu va primi două voturi pentru a fi eliminat: unul de la echipă și unul direct.

Cine va părăsi Survivor All Stars ca prim Războinic?

Ediția recentă a Survivor All Stars a dominat audiențele în intervalul 21:30 – 24:18. În rândul celor cu vârste între 21 și 54 de ani, PRO TV a obținut 7.1 puncte de rating și un share de 26.2%, situându-se mult peste competitorul de pe locul doi, cu 4.0 puncte de audiență și 14.8% cotă de piață. În timpul episodului, în jur de 1.4 milioane de români au fost captivați de jocul pentru imunitate, iar la momentul de vârf, la ora 21:53, aproape 1.8 milioane erau cu ochii pe PRO TV.

Câteva ore ne despart de o nouă probă care le may deschide poarta către o recompensă valoroasă, dar și de primul Consiliu în care Războinicii vor trebui să decidă cine va intra în Duel. Vom vedea ce se va întâmpla în cadrul echipei și cine va părăsi competiția.

Fiți pe fază, de la ora 21:30, pe PRO TV și pe VOYO pentru un nou episod captivant al show-ului fenomenal Survivor All Stars!

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri