3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenPRO TV a luat rapid o hotărâre cu privire la Survivor All...

PRO TV a luat rapid o hotărâre cu privire la Survivor All Stars! Schimbările care vor avea loc în emisiune începând cu următoarea săptămână

Date:

Stiri Similare

Aseară s-a încheiat a treia săptămână pentru echipele Războinici și Faimoși în ediția actuală, extrem de intensă, a Survivor All Stars. Participanții simt din ce în ce mai mult presiunea și lipsa de confort, însă se străduiesc să își depășească limitele pe parcurs și să triumfe în fiecare provocare. Sfârșitul emisiunii de aseară a adus cea de-a treia eliminare a sezonului și prima din rândul echipei albastre.

Concursul a început cu proba pentru recompensă, în timpul căreia competiția s-a încins și, cu ochii legați, concurenții au fost nevoiți să aibă încredere în comanda colegilor pentru a câștiga puncte. Echipa Faimoșilor a continuat să aibă o performanță remarcabilă, învingând cu un scor de 5-3 și savurând un festin pe măsură. ”Pentru o clipă, cu mâncarea în stomac, m-am simțit ca un om obișnuit”, a subliniat Jador, după ce a profitat de recompensă.

Noaptea a mers mai departe cu Consiliul Tribal, unde Războinicii au făcut alegeri cruciale. Votul colectiv a trimis-o pe Maria Lungu să se confrunte în Duel, în timp ce Sorin Pușcașu, purtătorul emblemei echipei, l-a selecționat pe Relu Pănescu pentru aceeași încercare. ”Mă așteptam să fiu votat de colegi. A existat un plan, fie el mic sau mare. Dacă asta au considerat că e drept, atunci accept să particip la duel acum”, a afirmat tânăra, iar Relu a declarat că ”apreciez modul în care și-a argumentat nominalizarea mea. Voi lupta până la ultimul moment”.

Dominarea Survivor All Stars în fața audienței persistă

În Duel, tensiunea a atins cote maxime și Relu Pănescu a fost primul membru al echipei albastre care a spus adio competiției. ”Ai demonstrat că vârsta e doar o cifră și că poti continua să faci astfel de eforturi”, i-a transmis Daniel Pavel, înainte de a-i închide adăpostul focului.

Difuzarea ultimei ediții a celei de-a treia săptămâni din acest sezon grandios, Survivor All Stars, a dominat clasamentul audiențelor pentru intervalul 21:30 – 24:24. La nivel național, în cadrul segmentului de public 21-54 de ani și în categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.0 puncte de rating și 26.2% cotă de piață, devansând poziția secundă care înregistra 5.1 puncte de rating și 18.9% share.

Peste 1.3 milioane de români au fost captivați de emoțiile serii, care a inclus prima eliminare din tribul albastru, iar la momentul de vârf de la 21:56, aproape 1.8 milioane de telespectatori se aflau pe PRO TV.

Datorită succesului înregistrat, conducerea canalului a decis să păstreze programarea emisiunii Survivor All Stars în zilele de marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri