13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriPROGNOZA METEO. Cum se anunță vremea pentru sfârșitul de săptămână. Atenție la...

PROGNOZA METEO. Cum se anunță vremea pentru sfârșitul de săptămână. Atenție la surpriza meteorologică de duminică seara, 18 februarie. Cele mai recente previziuni de la ANM

Date:

Stiri Similare

PROGNOZA METEO. După o serie de zile când am fost martorii unor temperaturi mai ridicate decât e obișnuit, în special în sudul țării, mercurul din termometre nu a mai atins valorile neobișnuite de 22 de grade din începutul lunii februarie, dar a rămas pe la 13-15 grade.

Sfârșitul de săptămână ne aduce și el o vreme mai caldă decât ar fi normal, dar cu o revenire surprinzătoare a ploii duminică. Aceasta va fi slabă și va acoperi diverse regiuni, extinzându-se seara către zonele muntoase.

Vineri, vremea va fi destul de blândă, iar sâmbătă nu vom vedea schimbări mari. Dimineața va fi răcoroasă, dar temperaturile se vor încălzi gradual, atingând între 14 și 16°C în zonele Banat, Crișana și sud-vestul Transilvaniei. Cerul va fi acoperit de nori în regiunile estice la început, dar aceștia se vor risipi în cursul după-amiezii, conform meteoradar.ro.

Prognoza meteo pe termen lung

Finalul de săptămână aduce un front atmosferic ce va cauza ploi slabe în mai multe locuri și ninsoare la altitudini muntoase, ajungând seara și în estul înălțimilor din Transilvania. Astfel, duminica, a 18-a zi a lui februarie, va fi o zi mai instabilă.

Predictiile ANM sunt pe aceeași linie, iar pentru săptămâna ce vine se preconizează un model meteorologic similar, cu temperaturi care continuă să fie peste media sezonului, iar cantitatea de precipitații estimată pe acest interval pare să fie redusă în majoritatea regiunilor țării, indicând o frecvență scăzută a ploilor.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri