13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriPROGNOZĂ METEO. O undă de căldură se abate asupra României începând de...

PROGNOZĂ METEO. O undă de căldură se abate asupra României începând de miercuri, 21 februarie. Schimbare în previziunea vremii. Temperaturi surprinzător de ridicate

Date:

Stiri Similare

PROGNOZĂ METEO. Meteorologii ANM anticipează o creștere neobișnuită a temperaturilor în România începând cu ziua de miercuri, 21 februarie. Direcțiile recente ale vremii sugerează valori termice neașteptate pentru această perioadă.

Raportul meteo actualizat pentru ziua de miercuri, 21 februarie, dezvăluie că un val de căldură va aduce temperaturi semnificativ ridicate comparativ cu normele caracteristice acelei date.

Prin urmare, potrivit celor mai recente previziuni emise de ANM, maximele termice pot atinge chiar și 14 grade Celsius în anumite regiuni, în timp ce în alte zone nu vor trece de 6 grade Celsius.

Aceasta indică faptul că vom avea temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă a anului. Pe de altă parte, minimele noaptea se vor situa între -4 și 5 grade Celsius.

De-a lungul zilei de miercuri, 21 februarie, nu vor lipsi înnorările, ploile ocazionale, cât și precipitațiile mixte în regiunile de munte. Chiar și așa, vremea va rămâne plăcut de caldă pe parcursul zilei.

PROGNOZĂ METEO. Actualizări pentru vremea de miercuri, 21 februarie

„Majoritatea zonelor țării vor înregistra temperaturi care depășesc mediile caracteristice perioadei, mai ales în timpul zilei. Norii vor fi mai prezenți în nord-vestul țării, unde vor cădea ploi pe arii restrânse și în zona montană unde se anticipează precipitații sub formă mixtă; restul regiunilor vor avea perioade cu cer noros și ploi izolate pe arii limitate.

Vântul va fi slab până la moderat, cu unele intensificări în zonele muntoase. În primele ore ale zilei, se pot înregistra zone de ceață, care izolat pot dura.

Cât despre condițiile meteo din București, pentru miercuri, 21 februarie, se preconizează de asemenea valori termice remarcabil de înalte. Astfel, se așteaptă maxime termice de până la 12 grade Celsius în capitală.

Temperaturile pe timp de noapte vor scădea până la 0-2 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte noros. Exista posibilitatea de ploaie în București, mai ales în a doua jumătate a zilei, iar diminețile pot debuta cu ceață densă, conform ultimei actualizări a prognozei meteo de la ANM.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri