27.1 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPROGNOZĂ METEO. Surprize climatice în această săptămână începând de luni, 29 ianuarie....

PROGNOZĂ METEO. Surprize climatice în această săptămână începând de luni, 29 ianuarie. Meteorologii actualizează previziunile. Alertă meteorologică recentă

Date:

Stiri Similare

PROGNOZĂ METEO. Meteorologii prezic condiții climatice neanticipate pentru ziua de luni, 29 ianuarie. Ne așteptăm la variații semnificative de temperatură și la apariția unor fenomene meteo neobișnuite.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă prognoză pentru ziua de luni, 29 ianuarie. După o perioadă de frig intens, urmată de o încălzire subită, ne confruntăm acum cu o nouă scădere a temperaturilor. Ce ne rezervă vremea pe mai departe?

Prognoza actualizată indică o încălzire surprinzătoare pentru această dată în anumite regiuni din România, pe data de 29 ianuarie, în timp ce în alte zone precipitațiile sub formă de zăpadă persistă.

Meteorologii anunță valori maxime ale temperaturii care pot atinge 8 grade Celsius în unele locuri și -2 grade în alte regiuni. Noaptea, temperaturile minime se vor situa între -11 și 0 grade Celsius.

Zonele depresionare vor resimți cele mai scăzute temperaturi, cu posibile minime de până la -14 grade Celsius. Cât privește fenomenele meteo, se prognozează precipitații sub formă de ninsori slabe în zonele montane și un vânt mai intens în regiunea Dobrogei.

PROGNOZĂ METEO. ANM prezice condiții meteorologice atipice pentru luni, 29 ianuarie. Previziunile sunt actualizate

„Aspectul general al vremii va fi predominant plăcut. Cerul va alterna între momente însorite și periodice înnorări, mai ales în prima jumătate a zilei în nord-vest, centrul și sud-estul extrem al țării. Izolat vor fi fulguieli de zăpadă, în special în zonele montane. Vântul va bate slab spre moderat, cu unele rafale mai puternice în Dobrogea. Pe alocuri, în orele dimineții și ale nopții, va apărea ceață”, spune prognoza meteo emisă de ANM.

Pentru București, previziunile anunță o început de săptămână cu vreme plăcută și temperaturi mai ridicate. Potrivit ANM, maximele termice în capitală se vor situa în jurul valorii de 4 grade Celsius.

Pe timp de noapte, temperaturile pot scădea până la -5 grade Celsius, cu valori chiar mai mici, de până la -8 grade, în zonele din apropierea orașului. În restul zilei de luni, 29 ianuarie, se așteaptă un cer variabil și un vânt de intensitate slabă până la moderată în București, conform informațiilor ANM.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri