19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriPROGNOZA METEO. Vremea din România ia o turnură neașteptată începând de joi,...

PROGNOZA METEO. Vremea din România ia o turnură neașteptată începând de joi, 22 februarie. ANM anunță schimbări majore în temperaturi

Date:

Stiri Similare

PROGNOZA METEO. Prognoza meteorologică pentru ziua de joi, 22 februarie, a fost actualizată de ANM. Se preconizează o schimbare radicală a vremii și un fenomen meteo sever afectează întreg teritoriul țării.

Conform ultimei prognoze emise de ANM, pe 22 februarie vom fi martorii unei schimbări dramatice a condițiilor meteo, cu un fenomen sever manifestându-se la nivelul întregii națiuni și temperaturi ce se îndepărtează masiv de media obișnuită.

Experții ANM anunță că o undă de căldură afectează România. Astfel, temperatura va fi anormal de ridicată pentru această perioadă a anului.

În unele regiuni, mercurul din termometre va atinge chiar și 16 grade Celsius, pe când în alte zone nu va depăși 7 grade. În timpul nopții, temperaturile vor oscila între 8 și -4 grade Celsius.

Când vine vorba de condiții meteo severe, meteorologii prevăd ploi și, în regiunile de munte, precipitații sub formă mixtă. De asemenea, vântul va avea rafale intense, conform avertismentelor emise.

PROGNOZA METEO. ANM raportează o prognoză revizuită pentru joi, 22 februarie. O vreme total atipică în întreaga țară

„Temperaturile vor fi într-o creștere notabilă față de perioada precedentă, având un regim termic neobișnuit de cald pentru acest moment al anului pe întreg cuprinsul țării. Norii vor fi prezenți intermitent, iar în nordul țării, pe arii restrânse, se vor înregistra precipitații slabe – pluviale la câmpie și mixte în zonele montane.

Patul vântului va fi de intensitate scazută până la moderată, cu unele intensificări pe crestele montane, precum și în anumite zone mai restrânse din vest, nord-vest și sud-estul extrem. Pe parcursul dimineții, în mod izolat, este posibil să apare ceață”, indică prognoza actualizată de ANM.

Pentru București, ziua de joi, 22 februarie, se anunță surprinzător de caldă. Temperaturile pot ajunge până la 15 grade Celsius. În mod similar, temperaturile minime vor varia între 2 și 4 grade Celsius.

În capitală, nu sunt anticipate precipitații, iar cerul va fi parțial înnorat. Vântul va fi slab până la moderat, conform raportărilor meteorologilor.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri