6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriRamane bine, Simona Halep! Surpriza neașteptată de la Sorana Cîrstea. Vestea a...

Ramane bine, Simona Halep! Surpriza neașteptată de la Sorana Cîrstea. Vestea a izbucnit astăzi

Date:

Stiri Similare

În ultima vreme, Simona Halep și-a dedicat timpul antrenamentelor asidue în Dubai, în încercarea de a fi pregătită pentru momentul când Comitetul de Arbitraj Sportiv i-ar putea anula sau reduce suspendarea. Majoritatea experților din domeniu anticipează o scurtare a sancțiunii, cu posibilitatea reducerii la doi ani. Acest lucru ar însemna că ex-numărul unu mondial ar trebui să aștepte încă o perioadă îndelungată înainte de a se putea întoarce în competițiile oficiale.

Simona Halep a revenit în România și urmează să călătorească spre Lausanne pentru a fi ascultată de comitetul de arbitraj. Pe parcurs, acesta ratează participările la turnee majore, pe când competitoarea sa, Sorana Cîrstea, traversează cea mai strălucitoare perioadă a carierei sale.

Iubita fiului lui Ion Țiriac s-a întors în România venind din Dubai, unde de obicei își are domiciliul. Sfârșitul anului 2023 i-a adus rezultate dezamăgitoare, iar startul anului 2024 a fost marcat de aceeași serie de înfrângeri repetate.

Sorana Cîrstea, între înfrângeri și succes

Într-un mod neașteptat, Sorana a reușit un succes surprinzător. Cu toate că a fost învinsă în majoritatea meciurilor din ultimele patru luni, a reușit să avanseze în clasamentul WTA, ajungând pe locul 25. Înainte de a fi eliminată rapid la Australian Open, se afla două poziții mai jos.

Recordul său personal este locul 23 WTA, atins la vârsta de 19 ani. În martie, Sorana va avea sarcina dificilă de a apăra numeroase puncte acumulate datorită unor performanțe frumoase la competițiile din SUA, unde a ajuns în sferturi și semifinale.

De fapt, rezultatele excelente obținute pe sol american sunt cheia poziționării ei actuale atât de înalte în clasament, în timp ce în alte competiții rezultatele ei au fost modeste.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri