26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăPoliticăRamane fara scapare Gabriela Firea! Ultimele informatii cu impact major care o...

Ramane fara scapare Gabriela Firea! Ultimele informatii cu impact major care o compromit. Abia acum se descopera ce a facut. Nu mai are cum sa respinga acuzatiile

Date:

Stiri Similare

Gabriela Firea se confrunta acum cu un scandal de mare amploare, urmare a implicarii sale in scandalul azilelor de batrani. Aceasta a respins mereu acuzatiile ca ar avea vreo legatura cu reteaua infractionala acuzata de profiteri financiare pe seama suferintei persoanelor varstnice vulnerabile. Insa, recent, o noua dovada a aparut, punand-o intr-o lumina nefavorabila.

Chiar colegii din trecut de la România TV, canalul lider in materie de stiri, au indicat ca Gabriela Firea ar fi avut cunostinta despre aceste actiuni nefaste, iar mai mult, ar insinua ca ea ar fi fost strategul din spatele intregului demers. Astfel se naște intrebarea daca chiar stia despre ororile petrecute in respectivele institutii de ingrijire.

Gabriela Firea impreuna cu Marius Budăi sunt printre autorii unei hotarari guvernamentale care a crescut veniturile azilelor de batrani, grupul Godei si alti proprietari de astfel de institutii fiind cei mai avantajati, conform unor documente expuse marti seara de Andreea Crețulescu, la România TV.

Sfarsitul carierei pentru Gabriela Firea

Într-un comunicat trimis Andreei Crețulescu, Firea a mentionat ca actualizarile tarifelor au fost efectuate folosindu-se datele de la Institutul Național de Statistică, totul derulandu-se conform cadrului legal: „Oricum, banii nu erau virati direct catre aceste locatii, ci la administratiile locale, care ii repartizau conform nevoilor”, a explicat fosta primarita a Bucureștiului.

Pierderea sprijinului televiziunii România TV sugereaza un posibil sfarsit al activitatii politice pentru Firea. Si aceasta deoarece un numar mare de alegatori sunt spectatorii fideli ai acestui post.

Fosta ministra a Familiei se odihnește in prezent intr-o excursie luxoasa in Grecia, in compania sotului sau, Florentin Pandele, si a lui Gigi Nețoiu. Conform unor surse, aceasta ar fi fost de acord sa isi dea demisia din pozitiile guvernamentale si din rolurile din PSD, cu conditia sa fie inclusa pe listele pentru alegerile europarlamentare. Se pare ca Marcel Ciolacu a fost de acord, insa ramane de vazut daca acest lucru va deveni realitate.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri