19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriRămas bun, Dedeman! IKEA scade dramatic prețurile la nenumărate articole! Iată când...

Rămas bun, Dedeman! IKEA scade dramatic prețurile la nenumărate articole! Iată când debutează această promoție fenomenală. Milioane de consumatori vor fi extaziați

Date:

Stiri Similare

IKEA pregătește promoții irezistibile pentru clienții săi. Cu venirea anului 2024, nu numai că vor fi reduceri substanțiale, ci și surprize fabuloase pentru cei care calcă pragul magazinelor.

Magazinele IKEA sunt unice în felul lor. Totuși, acestea nu sunt la fel de omniprezente în țară ca Dedeman sau alte lanțuri de magazine de îmbunătățiri casnice.

Ori cine depune efortul și vizitează IKEA, va descoperi surprize plăcute și va putea achiziționa articole la prețuri incredibile. Se pare că în 2024, IKEA va aplica reduceri la aproximativ 5.000 de produse.

Concret, 4.794 de articole vor avea prețuri cu peste 11% mai scăzute. În plus, unele produse vor fi reduse chiar și cu 30%, iar altele cu 15%.

Reprezentanții IKEA afirmă că intenționează să împărtășească economiile realizate cu clienții și să ofere prețuri cât mai reduse. Astfel, toți sunt mulțumiți și pot face cumpărături fără presiuni financiare.

Articolele IKEA, cu reduceri de până la 30% pe durata întregului an 2024

„Luând în considerare anumite dezvoltări economice favorabile la nivel mondial și având în vedere succesul nostru din anul anterior, ne-am hotărât să continuăm să investim în facilitarea accesului. Așadar, planificăm să pasăm economiile realizate către clienții noștri și să menținem prețurile la un nivel minim. Este o strategie comercială deliberată de a opera cu marje profit reduse pentru a susține persoanele care doresc să profite de locuințele lor la maximum.

Ne angajăm să fim alături de cât mai mulți indivizi și considerăm că, într-o perioadă în care costul vieții crește, este mai vital ca oricând să procedăm astfel. Oferind produse și mai abordabile, fără a sacrifica calitatea, aspectul, funcționalitatea și durabilitatea, credem de asemenea că aceasta este calea de a perpetua tendința noastră ascendentă,” a spus Ekaterina Egorova, Director General și Ofițer Șef de Strategie la IKEA Europa de Sud-Est.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri