13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriRămas bun DIGI RCS-RDS! Colosul din telecomunicații care oferă 250 de lei...

Rămas bun DIGI RCS-RDS! Colosul din telecomunicații care oferă 250 de lei și un prezent neașteptat, alături de servicii premium! Numeroși consumatori vor trece la această promoție extraordinară

Date:

Stiri Similare

La revedere DIGI RCS-RDS. Un titlu de frunte pe piața de telecomunicații își răsfață clienții cu sume în bani și o mulțime de surprize. Procesul de a beneficia de acestea e foarte ușor. Majoritatea consumatorilor s-ar putea să fie atrași să facă un salt către această ofertă.

DIGI RCS-RDS este zguduită de impactul provocat de Orange România. Firma face publică o campanie incitantă, la capătul căreia clienții pot ajunge să câștige nu doar premii ci și numerar.

Dacă ești utilizator la Orange, este suficient să aduni puncte prin inițiativele derulate în aplicația My Orange. Orice activitate, de la verificarea datelor consumate până la achitarea facturilor, se transformă într-o cale de a obține premii.

Odată ce ai strâns 1.000 de puncte, ai șansa să intri în tragerea la sorți pentru recompense extraordinare. Ce le pune Orange la dispoziție clienților săi? Premiile sunt cu adevărat spectaculoase.

Vorbim de 5 console PS5 Digital Edition complete cu jocul GOW Ragnarok, plus un voucher de 250 RON. Mai mult, clienții pot câștiga și 10 filtre de aer inteligente Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Orange România își adjudecă avantajul în fața DIGI RCS-RDS

O mulțime de recompense sunt puse în joc, ceea ce înseamnă că vor exista o serie de câștigători norocoși. Campania aceasta este accesibilă pentru diversitate de pachete, inclusiv Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start cu tarife pornind de la minim 7 euro, planurile de internet mobil și pachetele Orange Pro și Business Mobile stabilite după datele menționate în termenii și condiții.

Totuși, anumite pachete ca Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25, nu sunt incluse în această inițiativă promoțională.

Promotiile de la Orange nu se sfârșesc aici, pentru că există și alte bonificații imediate pe care consumatorii le pot obține direct din aplicația My Orange.

Pe de altă parte, DIGI RCS-RDS nu a propus încă o campanie asemănătoare, în timp ce Orange persistă în a-și surprinde clientela. Așadar, nu e deloc improbabil ca un număr însemnat de clienți să își reconsidere opțiunile când vine vorba de furnizorul de servicii.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri