26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriRămas bun DIGI RCS RDS, HBO MAX și Netflix! Colosul care oferă...

Rămas bun DIGI RCS RDS, HBO MAX și Netflix! Colosul care oferă acces FĂRĂ COSTURI abonaților săi la mii de filme și seriale de elită. E cea mai ispititoare propunere!

Date:

Stiri Similare

Netflix și DIGI RCS RDS, furnizorul de HBO MAX prin pachetul MAXPACK, spun adio avantajului lor pe piață. Un competitor formidabil le permite abonaților să intre fără costuri pe o nouă platformă. Mulți consumatori ar putea să își îndrepte atenția către această opțiune.

Netflix și DIGI RCS RDS sunt luate prin surprindere de un concurent majpr. Deși mulți se obișnuiau să petreacă ore bune vizionând filme și seriale, se prefigurează o schimbare de situație pentru o perioadă.

Orange România lansează o ofertă tentantă pentru utilizatorii si. Dacă ești printre abonați, vei avea parte de multe beneficii atractive.

Potrivit declarațiilor Orange România, pe 2 februarie încep partidele de rugby. Într-adevăr, nu e nevoie să te uiți la televizor pentru a afla ce se întâmplă pe teren.

Orange România, lovitura de grație pentru Netflix

Orange anunță că toți abonații cu planuri la ei pot privi canalul Orange Sport 3 fără a plăti în plus, folosind aplicația Orange Tv Go. Astfel, e foarte probabil ca mulți să exploateze această promoție.

De asemenea, prin Orange Tv Go, clienții au acces și la alte producții cinematografice, printre altele. În aceste condiții, situația pentru Netflix poate deveni destul de critică.

Iar dacă adăugăm că fanii sporturilor vor fi extrem de tentați de această oportunitate unică și ar putea ignora producțiile Netflix pentru o vreme, lucrurile devin și mai serioase pentru gigantul streamingului.

„Începând cu data de 2 februarie, echipelor europene de rugby își reiau duelurile! Nu pierde startul Turneului celor Șase Națiuni, difuzat în exclusivitate pe Orange Sport 3, canal oferit gratuit în #OrangeTVGo ➡oran.ge/aplicatieTVGo și inclus în oferta #OrangeLove”, a comunicat Orange România.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri