3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriRămas bun, Sameday! Firmă de livrări își face simțită prezența pe teritoriul...

Rămas bun, Sameday! Firmă de livrări își face simțită prezența pe teritoriul românesc: ”Suntem prezenți peste tot”

Date:

Stiri Similare

O altă companie de curierat se pregătește să domine scena livrărilor din România, cu planuri de a acoperi ample regiuni din țară și a elimina întârzierile în livrare.

Chiar dacă Sameday a inovat piața cu easybox-urile sale, uneori livrarea unui pachet poate dura mai mult decât este așteptat.

Concurenții de la FAN Courier nu rămân în urmă și și-au intensificat expansiunea. Sunt hotărâți să aibă o prezență ubiquă în țară și, după cum se pare, au succes în această direcție.

De la fondarea în 1998, compania de curierat s-a străduit să crească și să ajungă în fiecare regiune a țării, evitând problemele legate de întârzierile de livrare.

FAN Courier cucereste piața românească de curierat

În acest moment, FAN Courier operează cu 140 de filiale în România și peste 3500 de puncte de colectare și livrare, accesibile clienților din întreaga țară.

Nu trebuie omise nici cazierile automate FANbox, care le oferă clienților o modalitate eficientă și rapidă de a expedia și primi pachete. Datorită extinderii rapide a rețelei, este posibil ca Sameday să fie nevoie să depună eforturi sporite pentru a se menține competitivă.

„În privința acoperirii naționale, ne ocupăm noi – de la 1998 suntem prezenți peste tot, întotdeauna cu plăcere. Ai la dispoziție 140 de agenții și peste 3500 de puncte de colectare-livrare FAN Courier, răspândite pe întreg teritoriul național. În fiecare zi ne lărgim mai mult rețeaua de caziere FANbox, pentru a-ți oferi posibilitatea de a trimite și primi pachete rapid, eficient și fără bătăi de cap, indiferent de locația ta”, au declarat reprezentanții FAN Courier.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri