6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriRCS RDS DIGI, Ești pe pierdere! Probleme serioase pentru firmă! Dacă ai...

RCS RDS DIGI, Ești pe pierdere! Probleme serioase pentru firmă! Dacă ai abonament la internet sau televiziune, trebuie să afli asta

Date:

Stiri Similare

Orange România a pregătit o ofertă tentantă care ar putea lovi în plin DIGI RDS-RCS, colaborând cu Warner Bros Discovery pentru o surpriză majoră pentru clienții săi.

Unind forțele cu Warner Bros Discovery, Orange România vine în întâmpinarea românilor cu șapte posturi TV noi, diversificând conținutul mediatic pentru abonații săi. O gamă largă de materiale televizate devine disponibilă, mărind colecția de servicii pe care Orange le oferă consumatorilor săi.

Prin această nouă colaborare, compania de telecomunicații și gigantul media au creat anterior posturi TV iubite de public, incluzând renumitele Cinemax, HBO, CNN, Warner TV, Cartoon Network și Cartoonito. Acum, cu această înțelegere, Orange România își completează oferta cu încă șapte canale TV de la Warner Bros Discovery, care cuprind:

  • Eurosport
  • Eurosport 2
  • Discovery Channel
  • Animal Planet
  • HGTV
  • Investigation Discovery
  • TLC

Adăugarea canalelor noi se va realiza treptat pentru clienți

Cei ce au un contract TV cu Orange vor primi pe rând aceste noi opțiuni de canale, îmbogățindu-și practic experiența televizată. Această inițiativă constituie un avans major atât pentru firma de telecomunicații Orange, cât și pentru clientela sa, asigurând acces la o varietate mai mare de programe de televiziune.

Alexandru Silanovici, responsabilul pentru Distribuție și Dezvoltarea Afacerilor în România și Ungaria la Warner Bros Discovery, a accentuat semnificația acestui parteneriat pentru clienții Orange. Aceștia vor putea viziona toate cele 16 canale TV deținute de Warner Bros Discovery, cuprinzând un spectru diversificat de conținut, de la filme, documentare, până la desene animate. Astfel, parteneriatul ajută la creșterea și îmbunătățirea experienței de divertisment pentru utilizatorii de la Orange România.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri