20.7 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘtiriPareri Purificator Levoit Hepa Air Purifier

Pareri Purificator Levoit Hepa Air Purifier

Date:

Stiri Similare

Purificatorul de aer Levoit Hepa este un instrument puternic și indispensabil pentru toți cei care doresc să aibă un schimb de aer constant în mediul în care își petrec cea mai mare parte a timpului, menținând aerul proaspăt și curat și asigurând condiții de viață mai bune.

Datorită diferitelor sale filtre, acesta este capabil să elimine praful și bacteriile din aer, principala cauză a alergiilor și a aerului greu.

Dar haideți să vedem de ce este esențial să aveți un purificator de aer în casă sau la birou și ce caracteristici are Levoit Hepa purificator se numără printre cele mai populare și mai bine vândute din categoria sa.

Prezentare generală

levoit purificator de aer

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Purificatorul de aer Levoit Hepa are multe calități. În același timp, neutralizează praful din aer, aspiră părul de animale, neutralizează bacteriile, mucegaiurile și ciupercile datorită filtrului preliminar.

Datorită filtrului HEPA dispozitivul este capabil să neutralizeze 99,97% din agenții alergeni, cum ar fi acarienii, polenul și mucegaiurile, filtrând particule minuscule de până la 0,3 microni și reducând poluarea aerului până la PM 2,5.

Pe lângă acestea, este echipat și cu un filtru cu cărbune activ, care îndeplinește sarcina importantă de a elimina fumul și mirosurile din bucătărie sau de la animalele de companie.

LEVOIT Purificator de aer H13 Filtru HEPA, potrivit pentru casă și bucătărie 20m², elimină 99,97% din...

LEVOIT Purificator de aer H13 Filtru HEPA, potrivit pentru casă și bucătărie 20m², elimină 99,97% din…

  • 【Filtrare eficientă în 3 etape】Levoit Air Purifier are cel mai fiabil sistem de filtrare în 3 etape cu filtru preliminar, filtru HEPA adevărat H13 și filtru de carbon activat….
  • 【Ultra-Silențios și lumină de noapte】Nivelul de zgomot de 25dB la viteză redusă, trei moduri de lumină de noapte vă ajută să dormiți mai bine. Toate setările pot fi făcute…

Caracteristici principale

Dispozitivul este conceput pentru a funcționa cu trei niveluri diferite de viteză: scăzut, mediu și ridicat. Acest lucru îi permite să purifice aerul mai mult sau mai puțin rapid, în funcție de necesități.

Este echipat cu o lumină de noapte cu două setări de luminozitate, care este utilă în cazul în care vă deplasați noaptea prin casă și aveți un punct de referință.

De asemenea, poate funcționa foarte silențios pe timp de noapte, cu o nivel de zgomot de 50 dB care nu tulbură în mod deosebit somnul. Dispozitivul este însoțit de o garanție de doi ani și de asistență tehnică pe viață.

Datorită eficienței sale și a aspirației continue de praf și bacterii, este necesară înlocuirea periodică a filtrelor, de obicei la fiecare 6 luni.

Cum este configurat

Configurarea este destul de simplă, odată ce dispozitivul este despachetat, tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați plasticul de protecție de pe filtru, să închideți capacul și să îl porniți cu ajutorul butoanelor tactile din partea superioară a dispozitivului.

Există de fapt butonul de pornire, butonul pentru reglarea nivelului de viteză și butonul pentru pornirea luminii de noapte, care nu este deosebit de invazivă, dar în același timp utilă pentru orientarea pe timp de noapte.

Puteți decide apoi viteza de aspirație de aer în funcție de nevoile dumneavoastră, ținând cont și de dimensiunea camerei în care vă aflați.

Avantaje

Purificatorul de aer Levoit Hepa are avantajul de a fi compact, cu un design modern și atractiv, ceea ce îl face perfect pentru a se potrivi în casele de dimensiuni mici sau medii.

De asemenea, poate fi utilizat în birouri, purificând aerul din încăperi mici. Deși își poate pierde din eficiență în spații mai mari, cum ar fi spațiile deschise.

Pentru cei care locuiesc cu persoane care fumează și urăsc mirosul de țigări care plutește prin casă, sau chiar și doar mirosurile care vin din bucătărie, acest purificator de aer este ideal. În ciuda dimensiunilor sale mici, acesta dezvoltă suficientă putere pentru a permite un schimb de aer eficient în toate încăperile de dimensiuni medii, aducând beneficii considerabile pentru respirație într-un timp scurt.

Ventilatorul de admisie nu este deosebit de zgomotos și nu deranjează nici măcar la putere maximă, cel puțin în timpul zilei. În timpul nopții, în special pentru cei care au un somn ușor și sunt sensibili la zgomot, este de preferat să setați viteza la minim, reducând astfel zumzetul ventilatorului, dar asigurând totuși un schimb de aer considerabil. Somnul va fi, de asemenea, benefic.

Dezavantaje

Dezavantajul major al acestui purificator este prezentat de puterea sa redusă, care nu este suficientă pentru a purifica aerul în încăperi mai mari de 35 de metri pătrați, fiind astfel necesară instalarea a cel puțin unui alt dispozitiv.

Având în vedere dimensiunile reduse și raportul preț-performanță, nu ne putem totuși plânge, purificatorul Levoit își îndeplinește foarte bine sarcina pentru care a fost proiectat.

Dar dacă se dorește o performanță ridicată, atunci este mai bine să vă gândiți la instalarea unui sistem de purificare centralizată, care este mult mai puternic și mai eficient.

Recenzii ale clienților

Utilizarea îndelungată a purificatorului a mulțumit pe deplin clienții care l-au achiziționat, majoritatea dintre aceștia experimentând imediat beneficii notabile după numai două ore de utilizare.

Cel mai mare beneficiu constatat a fost dispariția alergiilor, majoritatea persoanelor care au cumpărat produsul sufereau de alergii, dar utilizarea prelungită a dispozitivului a permis un schimb considerabil de aer, aspirând alergenii și părul animalelor de companie, permițându-le să respire mai bine.

De asemenea, au fost apreciate în mod deosebit materialele cu care este construit și silențiozitatea purificatorului de aer la diferite viteze, acesta putând fi pornit și în timpul nopții, fără a provoca un disconfort deosebit.

Un mic defect găsit de mulți cumpărători este cel al unui miros enervant de plastic ars, care poate fi simțit la prima pornire, dar care dispare după o perioadă scurtă de timp de la utilizare. Deci, în general, nu trebuie să vă faceți griji..

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri