6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriPareri Casti Audio Tronsmart Apollo

Pareri Casti Audio Tronsmart Apollo

Date:

Stiri Similare

Căști Tronsmart Apollo Q10 combină două tehnologii, oferind libertatea mobilă oferită de Bluetooth, împreună cu funcționalitatea versatilă a sistemului hibrid de anulare a zgomotului.

Dacă apoi considerați că au și un aspect elegant, în ciuda faptului că sunt realizate aproape în întregime din plastic, merită să le încercați și să le evaluați avantajele și dezavantajele: mai jos, veți găsi o serie de informații utile despre principalele caracteristici tehnice și structurale ale Căști Apollo Q10 și decideți dacă acestea sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Prezentare generală a dispozitivului

Marca chineză Tronsmart propune un produs caracterizat de un hardware de bună calitate, combinat cu un cost cu adevărat accesibil: căștile bluetooth Apollo Q10 au funcționalitatea unui dispozitiv care utilizează tehnologia Bluetooth și versatilitatea a trei opțiuni de ascultare, care pot fi modulate printr-o simplă atingere. Toate acestea într-un dispozitiv cu un aspect minimalist și o utilizare intuitivă.

Tehnologia Bluetooth face posibilă conectarea (realizat prin intermediul undelor radio cu rază scurtă de acțiune), între dispozitive pe o distanță de 10 metri, astfel încât aceste căști se pot conecta la un smartphone, o tabletă sau un player, dar și la sisteme HiFi, televizoare inteligente, PC-uri și console de jocuri.

Fiind fără fir, acestea sunt practice și pot fi utilizate în situații în care se desfășoară în același timp și alte activități, deplasându-se fără a încurca; în plus, datorită Tehnologie Bluetooth 5.0, acestea sunt mai puțin susceptibile la interferențe. Realizate într-o versiune „hibridă”, acestea permit, de asemenea, conectarea prin cablu la o sursă de alimentare, oferind astfel o versatilitate sporită.

Confortabile și stabile atunci când sunt folosite în mișcare, sunt ideale pentru sport, dar și acasă, la serviciu sau în deplasare; au o autonomie de încărcare care permite până la 100 de ore de ascultare și apeluri și sunt ușor de depozitat și transportat, deoarece se pliază în sine, ocupând puțin spațiu.

Căști Tronsmart Apollo Q10 ANC Bluetooth 5.0 Apollo Q10, anulare activă a zgomotului, 100 de ore de autonomie și...

Căști Tronsmart Apollo Q10 ANC Bluetooth 5.0 Apollo Q10, anulare activă a zgomotului, autonomie de 100 de ore și…

 • [ Tecnologia avanzata di cancellazione del rumore ] Apollo Q10 dispune de 5 microfoane hibride active de reducere a zgomotului, iar gradul de reducere a zgomotului ajunge la -35DB. Sistemul dual…
 • [ Ricarica USB-C Turbo & 100 ore di riproduzione ] Atunci când volumul este sub 50%, durata poate fi prelungită până la 100 de ore în modul muzică standard. Atunci când vă grăbiți, este posibil să încărcați…

Design, materiale și ergonomie

Căștile Apollo Q10 de la Tronsmart au o greutate totală de 220 g, dimensiuni reduse și un design esențial, accentuat de alegerea culorii negru total și înviorat de contrastul dintre finisajele lucioase și mate.

Materiale

În general, acestea se bucură de o calitate excelentă a construcției, în ciuda faptului că sunt fabricate aproape în întregime din plastic durabil, dar ușor. Inserțiile din spumă tehnică „spumă cu memorie asigură o aderență foarte bună a căștilor la urechi, oferind o potrivire și o izolare fonică foarte bune. Spuma este, de asemenea, prezentă sub banda pentru cap, facilitând adaptarea la forma capului și oferind un confort sporit.

Design și ergonomie

Structura căștilor are multe puncte de pivotare, care evită presiunea asupra capului și feței: banda pentru cap este reglabilă, la fel ca și înclinarea căștilor, care pot fi rotite cu 90° și pliate pe ele însele pentru a ocupa puțin spațiu în timpul transportului, atunci când căștile sunt plasate în husa inclusă în pachet. Ergonomia acestor căști permite utilizarea lor pentru o perioadă lungă de timp, în ciuda greutății lor nu tocmai ușoare.

Controale

Căștile Tronsmart Apollo Q10 au butonul fizic de control pornit/oprit situat în interiorul earcupului drept, unde se află și conectorul de încărcare USB; sub același earcup, dar în exterior, se află butonul pentru pornirea asistentului vocal.

Toate celelalte comenzile sunt „tactile și sunt acționate prin atingerea logo-ului Tronsmart de pe suprafața exterioară a ambelor căști.

Aplicație dedicată

După realizarea conexiunii Bluetooth cu smartphone-ul sau tableta, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația Tronsmart prin intermediul magazinului online și să procedați la personalizarea setărilor, de exemplu controalele rapide, dar și egalizarea tonurilor cele mai joase sau cele mai înalte, sau alegerea modului de ascultare, inclusiv în ceea ce privește introducerea automată a sistemului de anulare a zgomotului ambiental.

De asemenea, datorită aplicației, puteți monitoriza nivelul de energie al bateriei, puteți fi la curent cu actualizările și puteți selecta dispozitivul care urmează să fie utilizat în combinație cu căștile.

Gesturi și comenzi „inteligente

Modul „atingere inteligentă” permite, printr-o atingere dublă sau triplă, sau printr-o presiune mai mult sau mai puțin prelungită pe senzorul tactil, accesul la numeroase funcții ale căștii, printre care, de exemplu:

– Reglarea volumului;
– Selectarea și redarea secvențială a pieselor muzicale;
– Activarea și dezactivarea funcției ANC;
– Gestionarea (inițierea, deschiderea, închiderea sau respingerea) apelurilor vocale.

Funcționarea senzorului este foarte precisă, iar atingerea are un feedback imediat, astfel încât este foarte ușor să se procedeze la activarea sau modificarea diverselor funcții utile în timpul ascultării, cum ar fi săritul peste o piesă și trecerea directă la una dintre următoarele, întreruperea redării în curs, accesarea asistentului vocal în curs de utilizare.

Calitatea audio

Căștile Tronsmart Apollo Q10 au o performanță audio remarcabilădatorită celor două drivere de neodim de 40 mm, care nu numai că asigură o acustică optimă, dar permit și imersiunea sonoră „HiFi Surround”, adică un sunet clar, definit și învăluitor.

Cele două drivere sunt însoțite de o diafragmă flexibilă din mătase, care permite o reproducere excelentă a celor mai clare înalte și a celor mai puternice joase, fără vibrații sau distorsiuni. În plus, datorită prezenței funcției de izolare fonică controlabilă în mod complet autonom, sunetul reprodus este întotdeauna clar și fără infiltrații străine, chiar dacă controlul volumului nu are un nivel maxim deosebit de ridicat.

Anulare activă a zgomotului și „Ambient Sound Mode

Tehnologie digitală ANC (un acronim pentru „Active Noise Cancelling system”) filtrează sunetele neregulate printr-un circuit electronic care captează zgomotul extern și generează o undă sonoră care se suprapune peste sunetul nedorit, reducându-l sau anulându-l complet. Astfel, permite ca ceea ce este reprodus în interiorul căștilor să fie auzit fără interferențe externe.

Valoarea adăugată a tehnologiei ANC din căștile Tronsmart Apollo Q10 constă în opțiunea de anulare a zgomotului extern, care poate fi gestionată în mod independent, precum și într-un mod presetat, ceea ce înseamnă că funcția de anulare a zgomotului poate fi activată atunci când este necesar și dezactivată în situațiile de mediu în care devine superfluă.

Căștile au cinci microfoane „hibride” de reducere a zgomotului, special dedicate interceptării, procesării și filtrării a 95 % din sunetele ambientale, activând reducerea zgomotului până la o frecvență de minus 35 dB.

Există trei moduri de manipulare:

 1. „Mod ANC/On”.care realizează o izolare fonică maximă, complet lipsită de imixtiuni externe, deosebit de utilă în mijloacele de transport în comun sau în locuri aglomerate;
 2. „Modul ANC/dezactivat”care dezactivează funcția activă de anulare a zgomotului atunci când nu este necesară, de exemplu, pentru că vă aflați acasă sau într-un loc liniștit;
 3. „Modul Ambient Sound”care dezactivează inhibiția totală a sunetelor externe, făcându-le să fie percepute ca și cum nu ați purta căști, dar filtrând totuși cele mai deranjante zgomote.
  Această ultimă caracteristică este deosebit de utilă atunci când, de exemplu, faceți exerciții fizice în aer liber, deoarece, prin reducerea volumului total și menținerea unui nivel scăzut de izolare fonică, vă permite să rămâneți pe deplin conștienți de mediul înconjurător, chiar și în ceea ce privește sunetele și zgomotele din jur. În acest fel, majoritatea zgomotelor cele mai puternice sunt reduse, dar nu sunteți complet izolat.

Acesta este un articol de follow-up dacă simțiți nevoia să aflați cum și ce căști cu anulare a zgomotului să cumpărați.

Calitatea apelurilor

În timp ce purtați căștile Apollo Q10, apelurile pot fi gestionate prin intermediul comenzilor „smart touch” situate pe partea exterioară a căștilor.

În acest sens, trebuie remarcat faptul că, în ciuda prezenței a 5 microfoane, se pare că calitatea sunetului -în și dinspre apeluri nu este pe deplin satisfăcătoare și prezintă unele interferențe.

Cu toate acestea, datorită prezenței tehnologiei de „anulare a zgomotului” și, prin urmare, a posibilității de anulare a zgomotului extern, acest dezavantaj poate fi atenuat, vocea poate fi redată clar, iar tonul nu este deosebit de „închis” sau strident.

Autonomie și alimentare cu energie electrică

Căștile Apollo Q10 au o sursă de alimentare foarte eficientă datorită bateriei reîncărcabile încorporate de 1200 mAh.

În timp ce deja încărcarea minimă (10 minute), vă poate permite să ascultați până la trei ore, ciclul complet de încărcare (3 ore), vă va permite să folosiți dispozitivul pentru a reda conținut audio până la o sută de ore: ceea ce înseamnă (după cum subliniază și producătorul) că, dacă căștile sunt folosite timp de o oră pe zi la un volum mediu (sub 50%), vor avea o autonomie de funcționare de trei luni, fără a fi nevoie să fie reîncărcate vreodată.

Nu uitați că puteți monitoriza gradul de încărcare a bateriei prin intermediul indicatorului de stare al aplicației dedicate, atât pe iOS, cât și pe Android.

Conținutul pachetului

Conținutul pachetului include:

 • Căști Tronsmart Apollo Q10;
 • Cablu de încărcare USB-C / USB;
 • Trusă de călătorie și/sau de transport;
 • Manual de instrucțiuni (și în italiană);
 • Garanție.

Caracteristici și specificații

Acestea sunt specificațiile tehnice ale dispozitivului:

 • Marca: Tronsmart
 • Model: Apollo Q10
 • Tip: cască Bluetooth
 • Caracteristică: anulare activă a zgomotului
 • Bluetooth: 5.0
 • Format audio: SBC, AAC
 • Transmisie Bluetooth: până la 15 m
 • Capacitatea bateriei: 1200mAh
 • Gama de frecvențe: 20Hz – 20 KHz
 • Timp de redare: Până la 100 de ore (50% volum)
 • Timp de convorbire: Până la 100 de ore (volum 70%)
 • Sensibilitate: 100dB
 • Impedanță: 32 ohmi
 • Timp de încărcare: Aproximativ 3 ore
 • Dimensiuni: 196,6 x 174,7 x 80 cm
 • Greutate: 220 de grame

Concluzii și considerații finale

Căștile Tronsmart Apollo Q10 oferă o calitate audio destul de ridicată și o „anularea zgomotului” eficient, ușor de gestionat în funcție de diferite condiții de mediu.

Multe avantaje și câteva dezavantaje (în primul rând calitatea convorbirilor, care nu este pe deplin satisfăcătoare), înseamnă că aceste căști, în principiu (cu excepția ascultătorilor deosebit de pretențioși), nu dezamăgesc așteptările.

Designul sobru și liniar și culoarea neagră fac din ele un accesoriu elegant, chiar dacă plasticul predomină printre materialele de construcție; detaliile structurale sunt, totuși, destul de îngrijite și chiar și butoanele de control tactil, în locul celor fizice, contribuie la conferirea unui aspect foarte contemporan.

Într-o evaluare generală, raportul calitate/preț al aparatelor Apollo Q10 este mai mult decât echilibrat, având în vedere prețul lor foarte accesibil, mai ales dacă luăm în considerare caracteristicile tehnice pe care le posedă și funcționalitatea pe care o oferă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri