19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriReducere de 25% la cheltuielile pentru energie! Un mesaj important pentru toți...

Reducere de 25% la cheltuielile pentru energie! Un mesaj important pentru toți cetățenii români. Declarație oficială

Date:

Stiri Similare

Cheltuielile pentru energie ar putea scădea cu un sfert. Este vital pentru toți locuitorii din România să fie la curent cu ultimele informații referitoare la ce schimbări intervin din martie și cum pot beneficia de aceste reduceri de preț pentru a economisi bani considerabili.

Plăţile pentru gaz și electricitate pot deveni o sarcină foarte grea pentru multe persoane. Cu inflaţia în creștere, costurile au crescut semnificativ, ceea ce este neplăcut în mod deosebit pentru pensionari sau cei cu venituri reduse.

Totuși, există metode eficiente care ne ajută să păstrăm mai mulți bani în buzunar. Și unele dintre aceste metode sunt mai ușor de implementat decât am putea crede. ENEL România oferă sfaturi valoroase în acest sens.

Dacă și tu îți dorești să micșorezi factura de energie electrică cu 25%, trebuie să știi că acest lucru este realizabil. Condiția principală este de a investi o sumă mică. În ce? Într-un termostat.

Pași pentru a obține o factură mai mică la energie cu 25%

Specialiștii de la ENEL România indică faptul că progresele din tehnologie ne pot sprijini în diminuarea consumului de electricitate. Prin urmare, în loc să suportăm costuri mari din cauza radiatoarelor electrice, acum ne putem echipa cu radiatoare care includ termostate.

Impactul asupra facturii lunare va fi evident. Vei nota diferența dacă vei regla termostatul pentru a menține o temperatură stabilă în locuință.

„#FiiSmartPeEnergie și profită de avantajele tehnologic pentru a scădea consumul de energie. În trecut, radiatoarele electrice creșteau substanțial suma facturilor la energie electrică, dar acum poți alege radiatoare cu termostat. Astfel, gestionezi mai bine consumul și poți scădea costurile cu până la 25%”, este sfatul dat de ENEL România tuturor celor care își doresc facturi mai reduse la energie, printr-o metodă extrem de simplă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri