19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenRelația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce a făcut solistul târziu...

Relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce a făcut solistul târziu în noapte: „Nu îmi este jenă de asta”

Date:

Stiri Similare

De mai mulți ani, Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu solid. Cu toate acestea, există activități pe care le efectuează separat, lucru recunoscut de către solist.

Tavi Clonda le-a împărtășit fanilor o întâmplare noaptea târziu, când a fost nevoit să acționeze pe cont propriu. Artistul a ales să nu o implice pe soția sa, Gabriela Cristea, și a luat inițiativa singur.

Necesitând să curețe o serie de îmbrăcăminte murdară după ce a jucat fotbal în timpul zilei, a preferat să nu o încarce pe soția sa și a decis să se ocupe personal de situație.

Într-un mod surprinzător, Tavi Clonda a hotărât să își spele rufele la miezul nopții. El a menționat că Gabriela Cristea nu l-a observat, și crede că este mai bine așa, pentru că era o responsabilitate ce îi revenea lui.

„Noaptea târziu, fără să fiu surprins de soție, și mă simt confortabil cu asta. Priviți ce fac după lăsarea întunericului. După ce fetițele au adormit, eu, îngrijit cum sunt, am decis să spăl echipamentul de fotbal. Le pun la mașină imediat ce ajung acasă, deoarece consider că este responsabilitatea mea, iar acum le scot și le atârn să se usuce. Nu se putea să cer asta Gabrielei după ce a adormit copiii și așa”, a relatat el.

Care a fost acțiunea lui Tavi Clonda

Tavi Clonda recunoaște că nu este un expert în curățenie sau în spălatul hainelor. Totuși, el depune eforturi să fie de ajutor soției sale și să-i ușureze sarcinile.

Artistul subliniază că este important să te implici în relație și să sprijini celălalt partener. Ce contează sunt gesturile simple, chiar așa cum a făcut el însuși.

„Obișnuiți să faceți asta din când în când? Nici măcar noaptea nu mă odihnesc cu adevărat. Chiar dacă nu sunt un expert, contează că fac eforturi, că mă ocup de aceste lucruri. Și vreau să spun că, pe lângă curățenie, mai facem și spălat, mai folosim și aspiratorul, e important să ne placă și să ne susținem partenerii”, a completat el.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri