6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenRelu Pănescu câștigă o sumă extraordinară de la PRO TV în fiecare...

Relu Pănescu câștigă o sumă extraordinară de la PRO TV în fiecare săptămână pentru participarea sa la Survivor All Stars, o cifră neașteptată

Date:

Stiri Similare

Deși Relu Pănescu nu este cel mai puternic concurent din echipa Războinicilor, prezența sa la Sezonul 3, care a marcat debutul emisiunii pe PRO TV, a creat un val de reacții puternice. Este posibil ca aceasta să fi fost justificarea producătorilor pentru a-l readuce în ediția Survivor All Stars. Cu toate acestea, el nu a avut o performanță notabilă de data aceasta și pare că eliminarea sa este doar o chestiune de timp.

În trecut, Relu Pănescu a îndeplinit rolul de deputat pentru PSD și, chiar dacă nu mai ocupă nicio poziție guvernamentală în momentul acesta, rămâne un susținător al partidului. Activând în sectorul antreprenoriatului și fiind un iubitor de sport și activități ce îi stimulează adrenalina, la vârsta de 52 de ani, a răspuns cu entuziasm ofertei PRO TV de a participa din nou la Survivor.

După informațiile obținute de News18.r0, se pare că Relu ar încasa aproximativ 3.000 de euro săptămânal pentru timpul petrecut în concursul din Republica Dominicană. De la startul competiției, el a fost prezent în 12 probe și a contribuit cu trei puncte echipei sale, ceea ce înseamnă o rată de succes de 25%.

Start ezitant pentru Alexandra Ciomag la Survivor

Cu toate acestea, nu este cel mai puțin performant participant ai actualei ediții. Roxana Nemeș a obținut 0 puncte din 12 încercări, iar Elena Marin a acumulat un singur punct din opt încercări. Alexandra Ciomag a avut și ea un început dificil în competiție. Având o leziune la ochi în antecedente, concurenta din Sezonul 4 a obținut un singur punct din cinci încercări. Cu toate acestea, ea se dovedește a fi un competitor de urmărit.

Colegele de competiție au început deja să o vizeze, acesta fiind idolul echipei masculine, care o elogiază în permanență nu doar pentru aspectul său fizic, ci și pentru energia și ajutorul oferit în tabăra concurenților, inclusiv la sarcinile considerate grele.

Pentru a vedea clasamentul complet la Survivor All Stars până acum, puteți accesa LINKUL AICI.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri