14 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăȘtiriPareri Aspirator Rowenta RO3753EA

Pareri Aspirator Rowenta RO3753EA

Date:

Stiri Similare

Una dintre cele mai bine vândute și mai populare aspiratoare de pe Emag este aspiratorul Rowenta RO3753EA Compact Power Cyclonic fără sac, un aparat performant vândut la un preț foarte accesibil.

The Marca Rowenta este sinonimă cu calitatea și fiabilitatea, de fapt, chiar și cu această nou-nouț aspirator ciclonic vă oferă o putere de aspirare concentrată, eficiență și durabilitate. Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale RO3753EA de Rowenta pentru a afla dacă este într-adevăr unul dintre cele mai bune aspiratoare de pe piață.

Prezentare generală

Înainte de a analiza în detaliu caracteristicile tehnice ale Aspiratorului ciclonic fără sac Rowenta, trebuie remarcat faptul că acest aparat inovator nu are sac și utilizează tehnologia monociclonică pentru a colecta praful și murdăria.

Aspirator fără sac RO3753EA

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Eliminarea sacului facilitează curățarea și, mai ales, rezervorul se golește într-o clipă și are o capacitate de 1,5 litri. Noul Hoover RO3753EA are o dimensiune foarte compactă în comparație cu modelele anterioare și cântărește doar 5 kg, astfel încât poate fi târât sau mutat cu ușurință de la o cameră la alta din casă.

Peria universală și tubul telescopic lung cu mâner ergonomic vă permit să aspirați orice tip de suprafață în câteva minute și să ajungeți chiar și în cele mai dificile colțuri.

Caracteristici principale

Aspiratorul RO3753EA de la Rowenta, așa cum am arătat mai devreme, folosește tehnologie monociclonică: în interiorul rezervorului se generează o forță centrifugă care separă praful din aer și, datorită prezenței unui filtru dublu, îl purifică și îl repune în circulație în mediul înconjurător.Tehnologia de aspirare monociclonică rowenta

 

Una dintre principalele și cele mai apreciate caracteristici ale acestui aspirator produs de Rowenta este sistem de filtrare: filtru intern dublu, Filtru HEPA e filtru de spumă.

Primele două filtre filtrează 75% din praf și sunt capabile să blocheze particulele microscopice de până la 0,3 micrometri, în timp ce filtrul din spumă previne acumularea de praf în motorul aparatului. Cele trei filtre sunt capabile să absoarbă aproximativ 99,98% din praf și murdărieÎn plus, puterea generată de motorul eficient vă permite să îndepărtați toate urmele de murdărie de pe orice tip de suprafață.

Aspiratorul ciclonic nu este doar foarte eficient și funcțional, ci și ușor de utilizat și la îndemână. Mânerul telescopic este caracterizat de o prindere ergonomică care facilitează curățarea, iar roțile de pe corpul mașinii permit transportul între încăperi.

Rezervorul intern de 1,5 litri poate fi îndepărtat cu o singură atingere și poate fi golit și spălat cu ușurință pentru a elimina murdăria acumulată.

Aspiratorul RO3753EA de la Rowenta este preferat de clienți nu doar datorită prețului accesibil, ci și pentru că este silențios, practic și mai ales nu consumă prea multă energie.

Componentele aparatului și motorul sunt caracterizate de o construcție solidă și durabilă, iar aspiratorul continuă să aspire fără întrerupere și uniform chiar și în condiții de solicitare continuă.

Datorită prezenței unor accesorii (perie pentru parchet, duză, duză 2 în 1 cu peri), cu acest aspirator veți putea curăța toate încăperile casei, în plus, datorită dimensiunii sale compacte, îl puteți depozita cu ușurință în spații înguste.

Accesorii incluse

Dacă cumpărați aspiratorul RO3753EA de la Rowenta În pachet sunt incluse diverse accesorii, utile pentru curățarea anumitor suprafețe.

Accesorii aspirator rowenta RO3753EA

Pe lângă peria universală, care permite aspirarea pe majoritatea suprafețelor, există o perie specifică pentru curățarea parchetului, o duză cu lance și o duză cu peri.

Peria pentru parchet are o construcție similară cu cea a periei universale, dar asigură o alunecare mai bună pe lemn și, mai ales, nu zgârie și aspiră și printre crăpături.

Pentru a permite o aspirare perfectă chiar și în colțuri greu accesibile, este prevăzută o duză 2 în 1 cu perii și o duză de lance practică. Duza cu peri se fixează pe tubul telescopic, permițând astfel o aspirare uniformă pe mobilă și pe rafturile înalte.

Designul aspiratorului fără sac de la Rowenta este cu adevărat inovator, cu un recipient transparent realizat din plastic colorat și un corp al mașinii cu linii futuriste.

Specificații tehnice

Acestea sunt caracteristicile tehnice ale Rowenta RO3753EA Compact Power Cyclonic.

 • Marca: Rowenta
 • Model: RO3753
 • CuloriPortocaliu, albastru și gri
 • Greutate: 5 Kg
 • Dimensiuni27,5 x 40,9 x 29 cm
 • Capacitate: 1,5 litri
 • Volum: 2 litri
 • Putere750 wați
 • Oprire automată: Nu
 • Raza de acțiune: 8,8 metri
 • Clasa de eficiență energetică: A
 • Consumul anual de energie: 28 Kilowați oră / an
 • Nivelul de zgomot: 79 dB

Avantaje

Aspiratorul ciclonic este o garanție pentru cei care își doresc un aparat capabil să aspire 75% din praful, murdăria și părul animalelor de companie, dar nu vor să cheltuiască prea mulți bani.

Avantajele aspiratorului Rowenta sunt:

 • Ușor de utilizat;
 • Ușor și ușor;
 • Capacitate bună de aspirare pe suprafețe importante;
 • Un raport calitate-preț excelent;
 • Tehnologie ciclonică și filtru pentru alergeni;
 • Sistem de filtrare triplu pentru a aspira 99,98 % din murdărie;
 • Design ergonomic.

Trebuie remarcat faptul că hoover este destul de liniștită și consumul de energie sunt mediiîn ciuda faptului că este un aparat de gamă medie.

Dezavantaje

La fel ca toate aparatele electrocasnice, aspiratoarele au câteva dezavantaje care pot înclina balanța pentru consumatori, deși defectele găsite sunt atât de minore încât recomandăm în continuare achiziționarea.

Dezavantajele aspiratorului ciclonic includ:

 • Putere de aspirare scăzută pe covor;
 • Imposibilitatea de a regla diferite niveluri de putere;
 • Cablul retractabil nu este suficient de lung.

Comentariile clienților

După analiza caracteristicilor tehnice și a argumentelor pro și contra aleAspirator ciclonic fără sac Rowenta merită să analizați recenziile clienților care au cumpărat-o și au folosit-o deja.

Aspiratorul ciclonic compact are un preț bun. 234 recenzii ceea ce reprezintă un număr destul de mare pentru un singur produs. În categoria sa, aspiratorul mic fără sac se detașează ca fiind cel mai bine vândut și a primit premiul de cel mai mare rating (5 stele) de 61% dintre clienții care l-au cumpărat, plus 26% care i-au acordat patru stele.

Citind diferitele recenzii pozitive, se poate observa că clienții apreciază anumite caracteristici specifice ale aspiratorului:

 • Putere de aspirare remarcabilă, în special pentru părul de animale de companie;
 • Ușor de golit și de curățat;
 • Aspirare pe diferite suprafețe și, de asemenea, pe textile.

Doar câțiva clienți și-au exprimat o opinie negativă cu privire la ușurința de utilizare și la netezimea pe anumite suprafețe, dar având în vedere raportul excelent preț-calitate, opinia generală este cu siguranță pozitivă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri