3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenRoxana Nemeș a ajuns la avere de milioane de euro și ocupă...

Roxana Nemeș a ajuns la avere de milioane de euro și ocupă un post cheie la Survivor All Stars! Se dezvăluie aspecte picante despre concurenta Faimoasă

Date:

Stiri Similare

Dorința Roxanei Nemeș de a fi în lumina reflectoarelor a fost prezentă încă din copilărie. A încercat să obțină titluri de frumusețe participând la concursuri de Miss și a tentat să se impună în industria muzicală, însă nu a cunoscut succesul așteptat. Timp de mai mulți ani, a fost într-o relație cu managerul Radu Groza, relație care, odată încheiată, a marcat și sfârșitul oportunităților ei în lumea amuzamentului.

Separându-se de fostul partener de viață, Roxana a ales să fie alături de Călin Hagim, care i-a devenit ulterior soț. Deși Călin susținea că nu este foarte înstărit, zvonuri din presă l-au contrazis frecvent. Aceasta a primit de la el o verighetă în valoare de 20.000 de euro, iar în prezent, cuplul locuiește într-o locuință valorând peste 1 milion de euro.

Roxana Nemeș se înconjoară cu îmbrăcăminte și accesorii de marcă și iubește să petreacă în excursii costisitoare, semn că partenerul ei are resurse substanțiale. Totuși, detalii despre ocupațiile lui Călin Hagim nu sunt cunoscute, dar este evident că afacerile sale prosperă.

Deși starul mărturisea cu un an în urmă că își dorește un copil și că lucrează la acest obiectiv, alegerea ei de a se alătura emisiunii Survivor All Stars a fost o surpriză pentru toți. Participarea la acest show a fost asociată în trecut cu diverse probleme hormonale la alte persoane.

Roxana Nemeș nu ascunde averea colosală a soțului

Roxana Nemeș a arătat tuturor conacul lor care valorează peste un milion de euro prin intermediul rețelei de socializare Instagram, semnalând faptul că nu ascunde bogăția reală a soțului.

„Locuința, la momentul achiziției, ne-a surprins plăcut prin calitatea construcției. Totuși, am dorit să-i oferim o amploare mai generoasă. Am efectuat câteva modificări, transformându-i spațiul într-unul mai relaxant, completat de un jacuzzi și un leagăn, între altele. Ne-am gândit și la camera viitorului copil pe care îl așteptăm, amenajând-o în tonuri neutre pentru a o adapta ulterior în funcție de sexul micuțului.

Dorim ca fiecare cameră să dispună de propriul său dressing și baie. Ne-am întrebat de ce să nu profităm de spațiul mare de teren pentru a adăuga o piscină? Acum, reconstrucția este aproape de final, ocupându-ne de instalarea ușilor, ferestrelor și a pavimentelor. Călin se ocupă mai mult de aceste lucrări tehnice. Eu, pe de altă parte, sunt foarte implicată în selecția mobilierului și decorarea”, povestea vedeta anul trecut.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri