6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenRoxana Nemeș, exclusă din Survivor All Stars! Acțiunea care a condus la...

Roxana Nemeș, exclusă din Survivor All Stars! Acțiunea care a condus la eliminarea ei. Confruntarea cu Jador. Revelații neașteptate

Date:

Stiri Similare

Cântăreața Roxana Nemeș nu a putut să își susțină fanii din Survivor cu performanțe bune. Venind în competiția vedetelor cu mult optimism, s-a dovedit a fi slab pregătită fizic. Prezența ei în emisiune a primit multe critici din partea publicului. Performanțele sale au fost și înainte sub așteptări, pe când participa în sezonul 2 ca concurentă.

Practic, contribuția ei în echipa roșie a fost inexistentă. Timp de trei săptămâni nu a câștigat niciun punct, fiind mereu surclasată de adversarele ei, Războinicele. Conflictul său recent cu Jador a fost picătura care a umplut paharul.

Roxana Nemeș a avut o prestație foarte slabă în jocul pentru imunitate, ratând orice șansă de a puncta. Supărat pe ea, cântărețul de manele i-a reproșat dur, dar justificat, faptul că nu este la înălțime.

„Vrei să știi ce cred eu? Ești incompetenta pe acest traseu! N-ai contribuit cu nimic de când ești aici!”, a declarat Jador. Reacția ei nu a întârziat să apară:. „Nu contează câți bani faci, dacă te comporți ca un needucat!”.

Jador a luat decizia de a se izola de echipa și a refuzat să mai participe la traseu, doar pentru a se răzgândi apoi și a se întoarce în competiție. Surse de la News18.ro au informat că disputa dintre cei doi a fost mult mai tensionată, forțând producătorii să intervină și, în cele din urmă, s-a hotărât că Roxana Nemeș nu mai avea un scop în emisiune, în timp ce Jador da.

Motivul real al eliminării Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars

Cântărețul de manele nu a reușit să treacă peste insultele aduse de Roxana, care l-a numit țăran și lipsit de educație, ajungând chiar să amenințe că va părăsi jocul, conform surselor News18.ro.

Ca urmare, miercuri, echipa Faimoșilor va fi învinsă din nou în jocul de imunitate, iar la duel nu se va propune un joc care să o favorizeze pe cea mai slăbuță concurentă, ceea ce înseamnă că aceasta va fi trimisă acasă. Apariția despre eliminare a fost divulgată, ca întotdeauna, de pagina anonimă de Instagram, Viperele Vesele, care a dezvăluit anticipat deznodământul.

@viperele__vesele

În exclusivitate și înainte de toate pentru fanii paginii noastre de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Războinicii vor câștiga jocul pentru imunitate și Roxana Nemeș va fi scoasă din concursul Survivor România All Stars.

@viperele__vesele

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri