3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenS-a descoperit participanta care va intra în confruntare săptămâna aceasta la Survivor...

S-a descoperit participanta care va intra în confruntare săptămâna aceasta la Survivor All Stars! Jador întâmpină dificultăți serioase

Date:

Stiri Similare

Jador este văzut acum drept răufăcătorul echipei Faimoșilor, după ce a reușit să se certe cu majoritatea competitorilor. Zanni a menționat la interviuri că manelistul folosește limbaj neadecvat în tabără și răspândește o atmosferă de discordie, lucru care a făcut viața în echipă insuportabilă.

De asemenea, Ana Porgras a avut un moment de criză înainte de ultima provocare și a declarat că nu mai dorește să reprezinte echipa. Ea și-a revenit emoțional mai târziu, însă tot a exprimat critici aprinse la adresa lui Jador. Conform News18.ro, sursele arată că Faimoșii vor fi învinși în jocul pentru imunitate. Zanni a prezis cu acuratețe că echipei sale îi va fi greu să se concentreze pe trasee datorită situației tensionate discutate în ultimul timp.

Roxana Nemeș se așteaptă să fie cea aleasă pentru duel, iar pagină oficială Viperele Vesele pe Instagram a comunicat că ea va părăsi emisiunea. Totuși, vom afla cine o va înfrânge pe data de 8 februarie.

Jador ar putea fi provocat la duel

În același timp, echipa de producție se străduiește să readucă armonia în rândul Faimoșilor, fiindcă Jador a cauzat agitație intensă. Unii concurenți au ajuns chiar să amenințe cu abandonul competiției. În ciuda acestor tensiuni, Jador nu va fi eliminat prea repede deoarece prezența sa generează mult conținut dramatic și se știe bine că telespectatorii, deși condamnă acest comportament, în esență sunt atrași de controverse, lucru evident din audiențe.

Prin urmare, în joc vor rămâne 11 Războinici și 9 Faimoși. Până în prezent, competiția i-a pierdut pe Andreea Tonciu și Elena Ionescu dintre Faimoși și pe Relu Pănescu de la Războinici. Roxana Nemeș va urma să fie eliminată, iar situația devine tot mai complexă.

Jorge este de asemenea în pericol, dat fiind că nu aduce numeroase puncte echipei și este accidentat la genunchi. Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu se află în situație similară, însă precedentele lor sportive de elită îi fac să fie adversari rezistenți și complicat de eliminat.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri