19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenS-a dezvăluit cine este marele victorios la Survivor All Stars. E o...

S-a dezvăluit cine este marele victorios la Survivor All Stars. E o surpriză totală. Decizia vine de la PRO TV, și nu de la public. Scandalul este uriaș

Date:

Stiri Similare

Televiziunea PRO TV se confruntă cu probleme serioase. Chiar dacă până la finalul Survivor All Stars mai e ceva timp, multe detalii sensibile, ce vor fi transmise pe post, au început să circule pe internet. În această săptămână, Oana Ciocan va părăsi competiția, în urma unui duel cu Lola, pe fondul dorinței ei de a se întoarce acasă lângă iubitul ei, Jador.

Nu numai că acest detaliu despre producție a devenit cunoscut, dar se știe și ce se va întâmpla în luna următoare. Concurenții au ajuns la faza unificării, iar grupul Viperele Vesele le-a dezvăluit planurile televiziunii PRO TV prin publicarea fiecărui episod în avans. În plus, mesajele lor recente sugerează că Războinicii ar avea un avantaj, lăsând impresia că vor domina competiția, cu Iancu Sterp sau Ștefania Ștefan ca probabili câștigători.

Până la unificare, din echipa Faimoșilor vor rămâne doar cinci concurenți: TJ Miles, Zanni, Ana Porgras, Ana Maria Pal și Ștefania Stănilă. Dar Ana Maria Pal va fi eliminată chiar în noaptea unei petreceri, în urma unui parcurs acvatic. Toate amănuntele privind eliminarea ei, care pare orchestrată de PRO TV, le găsiți în postarea de mai jos.

Din echipa Războinicilor vor pleca Maria Chițu și Lola, în timp ce Andrei Ciobanu va reveni în tabăra albastră, după ce va fi învins în duel de Ana Pal.

Dezvăluirile și acuzațiile foarte serioase făcute la adresa PRO TV au fost scoase la iveală de Viperele Vesele. Iată mesajul difuzat pe contul lor de Instagram.

Informațiile care pun PRO TV într-o lumină negativă

@viperele__vesele

PRO TV PARE SĂ DOREASCĂ ELIMINAREA ECHIPEI FAIMOȘILOR, PREGĂTIND O FINALĂ DOAR CU RĂZBOINICI!

În cadrul competiției Survivior Romania All Stars, după plecările Oanei Ciocan, Mariei Chitu și Alexandrei Ciomag, urmează scoaterea lui Andrei Ciobanu din joc. Se pare că după pierderea duelului de către Ciobanu cu Ana Pal, acesta își va relua locul în competiție, alăturându-se echipei Războinicilor. Aici se începe să se contureze tactica televiziunii, care pare să mizeze împotriva Faimoșilor.

Se zice despre PRO TV, deși în mod oficial compania Acun Medya are grijă de proiect, dar în practică, Acun Medya nu mai deține controlul, iar echipa Acun Medya din Republica Dominicană se simte neajutorată în fața hotărârilor PRO TV.
Ulterior revenirii lui Andrei Ciobanu în competiție și după eliminarea Lolei, are loc faza unificării!

Ne luăm la revedere de la echipele Faimoși și Războinici și întâmpinăm tribul Los Bandidos, purtând banderole negre, ca un fel de semn al doliului sau poate chiar al sfârșitului pentru Survivor în România.

Se pare că se face o încercare de a nivela imaginea Faimoșilor cu cea a Războinicilor în ochii publicului, o tactică de a face uitate performanțele „ROȘILOR”, care sunt evident mai apreciați de public față de Războinici, având suporteri mai vocali și mai mulți.

O finală alcătuită doar din Războinici ar fi mai plăcută și mai ușor de gestionat de PRO TV, lipsindu-i suporterii zgomotoși ai Faimoșilor, plus că ar însemna și o economie la buget.
Astfel, intră în etapa unificării 7 Războinici și 5 Faimoși.

De menționat că Delea, accidentat grav la genunchi de ceva vreme (cu o tăietură ce a necesitat intervenție chirurgicală), rămâne în joc, menținând astfel dezechilibrul numeric între cele două tabere.

Aparent, proporția dintre concurenți nu era încă destul de dezavantajoasă pentru Faimoși, așa că în noaptea petrecerii de unificare, desfășurată la o vilă și începând cu 3:30 dimineața, toți cei 12 participanți, unii chiar sub influența alcoolului, au fost puși să treacă un traseu acvatic.

Era deja de notorietate frica pe care Ana Pal o are de apa și rezultatul probei era anticipat înainte de start. Ana Pal va fi eliminată, lăsându-i pe Faimoși cu doar patru membri: Zanni, TJ Miles, Ana Porgas și Ștefania Stănilă!

Se întărește securitatea pe insulă, problemele de personal de la echipa de producție au fost rezolvate, Faimoșii sunt sub supraveghere strictă pentru a evita contactul cu jurnaliștii, iar pentru Războinici, precum Iancu sau Ștefania, nu trebuie să vă faceți griji, se spune că sunt bine îngrijiți și în legătură cu evenimentele din țară, lăsați liberi pe drumul către o finală proiectată de PRO TV.

@viperele__vesele

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri