3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenSe zvonește că Jador a părăsit Survivor All Stars după o confruntare...

Se zvonește că Jador a părăsit Survivor All Stars după o confruntare cu Roxana Nemeș? Iată dezvăluiri fierbinți din culisele PRO TV

Date:

Stiri Similare

Fanaticii Survivor România au fost loviți de un val de zvonuri care le-a luat prin surprindere. Se pare că Jador ar urma să fie eliminat de Roxana Nemeș după un duel tensionat. O sursă online, pretinzând că este celebrul cont Viperele Vesele, a fost la originea acestor informații. Dar iată că lucrurile s-au dovedit a fi diferite. Se conturează ideea că, de fapt, nimic din ce s-a zvonit nu e real.

Cineva și-ar fi însușit pe nedrept identitatea acelei pagini anonime de pe Instagram și a răspândit zvonuri neadevărate. Viperele Vesele au negat aceste speculații și au furnizat un detaliu extra direct din PRO TV: Jador nu va părăsi competiția, cel puțin nu în următoarele două săptămâni.

În această săptămână, se preconizează că un membru al echipei Războinici va fi trimis acasă. Situația în tabăra lor este destul de echilibrată, făcând dificilă nominalizarea a două persoane la duel.

Predicții privind următoarea eliminare de la Survivor All Stars

La echipa Faimoșilor, se anticipează că Roxana Nemeș va fi aleasă de colegi pentru eliminare. Elena Marin ar putea fi de asemenea vizată pentru eliminare, având în vedere că în șase meciuri nu a contribuit cu niciun punct pentru echipă. Astfel, cele două concurente sunt considerate punctele slabe ale echipei, cu un randament nul până acum.

Jorge a reușit să urce în ierarhie pe locul 11 datorită obținerii a două puncte într-un meci pentru provizii. TJ Miles și-a subminat așteptările, aducând doar patru puncte echipei sale. Deși a avut un start promițător, el nu a reușit să mențină ritmul în jocuri.

Zanni se distinge ca fiind cel mai performant Faimos, cu 9 puncte obținute din 11 participări și se găsește pe treapta a treia în clasamentul general, după Maria Chițu, care nu a suferit nicio înfrângere, și Ștefania Ștefan, care a pierdut o singură dată.

În privința echipei Războinici, la coada clasamentului se află Relu Penescu și Alexandra Ciomag, urmați îndeaproape de Robert Moscalu. Între acești trei se vor alege potențiali candidați la duel, în cazul în care echipa lor pierde următoarea probă de imunitate.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri