3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăHoroscopSignul Zodiacal ce va simți o dragoste avasătoare spre sfârșitul lunii ianuarie....

Signul Zodiacal ce va simți o dragoste avasătoare spre sfârșitul lunii ianuarie. Disregardul față de relația existentă nu va conta. Astrologul Minerva dezvăluie previziuni detaliate

Date:

Stiri Similare

ASTROLOGIE. Două semne zodiacale vor traversa momente dificile în viitorul apropiat. Chiar dacă prezența lui Venus în Capricorn ar putea aduce prosperitate și abundență în general, Capricornii trebuie să fie precauți în privința evenimentelor viitoare din viața lor. De asemenea, Vărsătorii nu se vor putea bucura de multă relaxare.

Celebra astroloagă Minerva a examinat cu atenție coordonatele astrale pentru perioada curentă, până pe 16 februarie și a împărtășit prognozele sale în cadrul emisiunii Urzeala Astrelor de pe canalul de Youtube WowNews, aparținând Kanal D. Ea a lansat câteva avertismente pentru anumiți nativi, totodată oferind și sfaturi valoroase.

CAPRICORN

Se anticipează transformări majore pentru acest semn. E posibil să fie implicați într-un proiect semnificativ sau să se realoce temporar la serviciul în alt oraș sau chiar altă țară. Capacitatea lor de a pune emoțiile sub controlul rațiunii poate fi foarte avantajoasă. Însă, calmul lor aparent poate duce și la confuzii.

Au mereu dorința de a menține controlul. S-ar putea să fie necesar să amâne întâlniri și negocieri importante. Dacă se simt demoralizați, ar fi bine să plănuiască o escapadă de câteva zile la munte sau la mare, unde se simt cel mai confortabil, pentru a-și reîncărca bateriile. Venus le va furniza energia creativă de care au nevoie.

VĂRSĂTOR

Această perioadă îi previne că vor întâmpina obstacole, chiar dacă la început progresele par anevoioase, trebuie să rămână rezilienți. Ar trebui să-și canalizeze gândurile spre aspecte pragmatice.

Pe de altă parte, sunt înclinați să răstoarne ordinea stabilită și să exploateze orice șansă de a excela în cercul social. Cunoștințele pe care le posedă sunt extrem de valoroase. Urmează o dorință intensă de aventură ce le va refuza orice formă de stagnare. Spre final de ianuarie, sentimente puternice de amor pot să apară.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri