19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenSimona Halep, cameo în Las Fierbinți! Decizia neașteptată care surprinde pe toți....

Simona Halep, cameo în Las Fierbinți! Decizia neașteptată care surprinde pe toți. Acțiunea tenismenei. Presiuni din partea lui Celentano

Date:

Stiri Similare

Simona Halep devine subiect în populara emisiune Las Fierbinți difuzată de Pro Tv. Iubitorii seriei vor avea șansa să asiste la momente neașteptate oferite de creatorii show-ului.

Perioada complicată pentru Simona Halep, urmare a suspendării ei, s-a reflectat și prin prezența sa redusă în online, unde sportiva pare a fi copleșită de situație.

Chiar și așa, suporterii au avut oportunitatea să primească vești despre ea, indirect, prin Las Fierbinți de pe Pro Tv. Deși Simona Halep nu a apărut fizic în emisiune, personajele Celentano și Firicel au făcut referire la ea în dialogurile lor.

Într-o ediție recentă a emisiunii, care se difuzează miercuri și joi, doi dintre personaje au purtat o conversație legată de Halep și fostul său antrenor.

Și această scenă s-a dovedit a fi extrem de comică, marcând memorabil spiritele fanilor. Nemaipomenit de amuzantă, scena a trezit amuzamentul larg al publicului TV.

Simona Halep devine punct de dezbatere în Las Fierbinți

„De fiecare dată când ai noștri pierd, parcă toată nemulțumirea se strânge în mine. Aș vrea să intru în ecran și să-i învăț eu cum se face. De acum, tu o să fii Simona Halep și eu Petrică Martalogu’. Dacă nu vrei, nu vrei, nu insist…,” a fost replica plină de umor a lui Celentano.

În timp ce la Las Fierbinți se dezbătea despre Simona Halep, tenismena își investea efortul în revenirea triumfală în competiții.

Săptămâna trecută, aceasta a călătorit în Elveția pentru a se prezenta în fața Curții de Arbitraj Sportiv. Amintim că Halep a primit o suspendare de 4 ani din tenisul de performanță.

Deși își alimenta speranța unei sentințe mai lejere, astfel încât să se pregătească pentru un comeback impresionant, din păcate, situația nu a stat în favoarea ei.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri