13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMondenȘoc total la Românii au talent! Cine va face spectacol astă seară?...

Șoc total la Românii au talent! Cine va face spectacol astă seară? Andra nu și-a putut stăpâni lacrimile

Date:

Stiri Similare

Acum o săptămână, publicul de acasă a fost fascinat de un talent unic în felul său, care a făcut ca toată lumea să stea nemișcată, să privească țintă și să aplaude neîncetat, descoperit odată cu lansarea sezonului al 14-lea din Românii au talent! În doar câteva ore, vom avea parte din nou de un show magnific la PRO TV și pe VOYO, într-o ediție recentă unde performanțele sunt demne de uimire și reprezintă rezultatul unui efort considerabil.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au admis, încă din prima ediție, că sunt mai uluiți decât oricând de talentele pe care le-au văzut și că segmentele ce urmează să fie prezentate pe cea mai grandioasă scenă a abilităților sunt imperdibile.

Pavel Bartoș și Smiley sunt încărcați cu energie, dar sunt nerăbdători să-i întâmpine pe eroii viitoarei ediții, începând cu ora 20:30. În plus, cu două butoane aurii deja apăsate, alte butoane așteaptă să marcheze actele #excepționale ce merită să fie promovate direct în semifinale.

Noi ne-am petrecut întreaga viață în lumea circului. Ne-am întâlnit chiar aici, la Circul Metropolitan București. Este crucial să-ți trăiești viața făcând ceea ce iubești alături de cine iubești. Exemplul nostru este perfect”, vor împărtăși doi acrobați remarcabili care au pregătit un număr extraordinar pentru apariția lor în cadrul emisiunii. ”Ne-am propus să le oferim spectatorilor ceva cu totul unic”, vor adăuga ei. Vom vedea despre ce e vorba și care vor fi reacțiile juriului în scurt timp.

Secvențe memorabile la Românii au talent

Andra a trăit un val puternic de emoții și a izbucnit în lacrimi la un anumit moment. Artista este foarte implicată și în această serie.

O fetiță de nouă ani, care s-a apucat de dans de la vârsta de șase ani, vine în concurs cu o ambiție mare: ”Am venit să câștig golden buzz. Sunt pregătită să merg direct în semifinale. Sunt convinsă că Bobonete îmi va acorda toată atenția”. Oare va reuși să-l impresioneze pe jurat? Vom afla în seara aceasta.

În aceeași seară, ne va încânta și ”probabil cel mai rapid artist în pictura pe corp”. Pe lângă spectacolul pe care îl prezintă, artistul își dorește să transmită un mesaj puternic: ”Îmi fac griji pentru natură și oameni și sper ca din ce în ce mai mulţi să fie conștienți de asta”. Cei curioși îl pot vedea în doar câteva ore.

Concurenții sunt pregătiți, așteptăm aplauzele! Nu pierdeți, începând cu ora 20:30, a doua ediție a sezonului #14excepțional, Românii au talent, pe PRO TV. Transmisiunea poate fi vizionată, în premieră, pe VOYO.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri