19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriSucces major al DIGI RCS RDS în Spania! Informație de ultima oră...

Succes major al DIGI RCS RDS în Spania! Informație de ultima oră pentru toți consumatorii

Date:

Stiri Similare

Filiala din Spania a DIGI RCS RDS a anunțat implementarea noii tehnologii 5G în domeniul comunicațiilor, care va fi accesibilă începând cu data de 12 februarie fără a impune costuri suplimentare tuturor utilizatorilor de telefoane mobile compatibile cu această tehnologie.

Prin introducerea serviciului 5G, acest lanț de telecomunicații marchează un moment semnificativ în avansul către digitalizare, promițând clienților performanță superioară, acoperire extinsă și o legătură de internet rapidă și stabilă la prețuri mici.

Cu debutul 5G, consumatorii DIGI din Spania vor avea parte de o experiență de navigare îmbunătățită, beneficiind de o viteză de internet superioră, transfer de date accelerat, stabilitate consistentă în conexiune și o întârziere scăzută în transmiterea datelor.

Beneficiile tehnologiei 5G

Clienții DIGI RCS RDS ce au un smartphone compatibil vor putea folosi automat rețeaua 5G fără taxe extra.

5G oferă câteva avantaje notabile:

• Viteză îmbunătățită: Oferă o viteză de transfer a datelor net superioară față de 4G, facilitând accesul la conținut online și descărcările de materiale multimedia.

• Latență redusă: Contribuie la o experiență online mai fluidă, imbunătățește gamingul, realitatea virtuală (VR) și timpul de reacție pentru aplicațiile online.

• Conectivitate robustă: Permite conectarea unei cantități mai mari de gadgeturi în același timp și oferă o legătură mai solidă și eficientă.

Cei care sunt interesați de noua tehnologie 5G pot solicita serviciile de telecomunicații prin site-ul www.digimobil.es, apelând gratuit la 1200 (din rețeaua DIGI în Spania), la 919 120 120 (pentru apeluri din alte rețele din Spania), în magazine fizice sau în standurile DIGI din mari centre comerciale din Spania.

DIGI Spania, ca lider în furnizarea de servicii de telecomunicații mobile virtuale (MVNO) și al cincilea mare operator telecom mobil în Spania, oferă servicii pentru peste 4,5 milioane de utilizatori mobil și mai mult de 1,2 milioane de linii fixe. În primele 9 luni ale anului 2023, compania a raportat venituri de 466 milioane de euro.

Despre DIGI RCS RDS

Principala companie de telecomunicații din România, DIGI RCS RDS domină pe piețele de internet broadband, servicii TV cu abonament și telefonie fixă și are o prezență semnificativă în sectorul comunicațiilor mobile, alături de cea mai cuprinzătoare acoperire la nivel național.

DIGI operează în România, Spania, Italia și are planuri pentru servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Compania oferă servicii de conectare și de comunicații transmedia bazate pe rețele de fibră optică și tehnologie de ultimă oră. Oferă, de asemenea, diversitate în conținuturile radio și TV, inclusiv sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și platforma online Digi Online.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri