13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăTravelSuper promoţie pentru o escapadă la mare: doar 380 de lei pentru...

Super promoţie pentru o escapadă la mare: doar 380 de lei pentru un sejur de cinci zile pe litoralul Mării Negre, într-un hotel de trei stele, această vară! Rezervă până pe 18 februarie

Date:

Stiri Similare

În această vară, românii care doresc să se relaxeze pe plajele noastre pot beneficia de numeroase oferte atractive în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro, unul dintre principalii operatori de pe această piață, în perioada 14 – 18 februarie.

Este bine de știut că, pe lângă reducerile oferite prin programul de Înscrieri Timpurii, se pot obține discounturi suplimentare, iar călătorii pot face rezervări pentru întregul sezon vara anului 2024 cu discounturi ajungând până la 54% la peste 200 de locuri de cazare de toate felurile și din toate stațiunile de pe coasta Mării Negre, participante la acest eveniment.

Pretul minim pentru o noapte de cazare este de 38 de lei pe persoană la un hotel de două stele în Eforie Nord, iar pentru varianta all inclusive, care capătă popularitate în rândul turiștilor ce preferă litoralul românesc, prețurile încep de la 295 lei pe cameră pe noapte într-un hotel de trei stele din Saturn.

Din 14 până în 18 februarie, turiștii dornici să-și planifice o vacanță pe litoralul românesc pentru vara anului 2024 pot alege dintr-o gamă bogată de pachete turistice cu reduceri de până la 54% disponibile în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele speciale încep de la doar 380 de lei pentru un sejur de cinci nopți pentru două persoane într-un hotel de două stele din Eforie Nord, ceea ce înseamnă un cost de numai 38 de lei de persoană pe noapte.

Oferte fantastice disponibile la târgul de turism Litoralulromanesc.ro

Pentru varianta all inclusive, cel mai avantajos preț pentru un sejur de cinci nopți la un hotel de trei stele în iunie este de 1.475 de lei pentru două persoane, iar pentru un hotel de patru stele, condițiile sunt identice, dar prețul începe de la 2.700 de lei.

Cei care planifică o escapadă de vară în stațiunea Mamaia pot profita de tarife începând de la 555 de lei pentru un sejur de cinci nopți la un hotel de trei stele dacă fac rezervarea în timpul târgului. Pentru cei care optează pentru Eforie Nord, prețurile pentru un sejur similar încep de la 465 de lei la un hotel de trei stele.

În partea de sud a litoralului, un pachet de cinci nopți de cazare costă de la 380 de lei, incluzând un hotel de trei stele în Saturn.

După epoca pandemiei și incertitudinile generate de conflictul din Ucraina, care au condus mulți români la ezitări în a-și planifica din timp vacanțele, observăm un spor în numărul rezervărilor prin programele de Înscrieri Timpurii, cu o creștere de peste 23% în ianuarie față de aceeași perioadă a anului anterior. Promoțiile speciale, cum sunt cele prezentate în Târgul de Turism Online pe care îl organizăm anual și care includ numeroase opțiuni de cazare pe coastă, oferă o şansă pentru cei care doresc să își organizeze din vreme vacanța la prețuri avantajoase„, declară Ionuț Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro.

Ofertele târgului sunt valabile începând cu miercuri, 14 februarie, până în ziua de duminică, 18 februarie. Cei care fac o rezervare în acest interval trebuie să achite pachetul selectat până la date de luni, 19 februarie, sumele plătite fiind nereturnabile.

Rezervările se pot face online, telefonic sau prin e-mail, iar plățile se pot efectua atât cu cardul sau numerar, cât și prin intermediul voucherelor de vacanță.

Litoralulromanesc.ro, parte a companiei Creative Eye SRL din Constanța, cu capital românesc 100%, este cel mai mare furnizor de vacanțe pentru stațiunile românești de pe litoralul Mării Negre, atât în numărul de clienți cât și în volumul de vânzări. Portalul web www.litoralulromanesc.ro oferă acces la peste 500 de locații de cazare de pe litoral, variind de la structuri de o stea până la cele de cinci stele. Compania activează pe piața turismului din 2005, perioadă în care a organizat sejururi litorale pentru peste 1,4 milioane de turiști.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri